savaran 2012 , May 24 سلام هر كار ميكنم نميتونم هيچ فايلي اعم از عكس و ويديو را پيوست كنم.لطفا راهنمايي كنيد.
sonia 2012 , May 14 سلام من اگه بخوام به پستم عکس جدید اضافه کنم (ویرایشش کنم) چیکار باید بکنم؟؟ ممنون میشم
M M mojtaba.mesbahi 2012 , April 30 سلام من میخاستم یکی از پست هامو ویرایش و یا حذف کنم..!(کلا 1 پست بیشتر ندارم) امکانش هست؟ لینکش اینه: www.horse.ir/forum/thread6351.html
سلام من میخاستم یکی از پست هامو ویرایش و یا حذف کنم..!(کلا 1 پست بیشتر ندارم) امکانش هست؟ لینکش اینه: www.horse.ir/forum/thread6351.html
nasim ansari 2010 , April 21 امیر حسین جان تو این تاپیک من می خوام مربی باشگاه آذرخش رو پاک کنی جلوی مربی بزار ..... http://www.horse.ir/thread3929.html#post54107
امیر حسین جان تو این تاپیک من می خوام مربی باشگاه آذرخش رو پاک کنی جلوی مربی بزار ..... http://www.horse.ir/thread3929.html#post54107
P P pani 2010 , April 14 salam aghaye amir hosein aziz,mishe lotfan age aghaye abas(kamran )ghazi ro mishnasi ye seri etelaat be man bedi?
salam aghaye amir hosein aziz,mishe lotfan age aghaye abas(kamran )ghazi ro mishnasi ye seri etelaat be man bedi?
مرضیه 2010 , April 2 امیر حسین جان سال نو مبارک. یادمه گفتی درجه ی کاربری من رو یک درجه بالا بردی ولی مثل اینکه مفتخر شدم به درجه ی کاربر جدید؟!!!از اونطرفی البته اگه حساب کنی درست میشه!!!:rolleyessmileyanim:
امیر حسین جان سال نو مبارک. یادمه گفتی درجه ی کاربری من رو یک درجه بالا بردی ولی مثل اینکه مفتخر شدم به درجه ی کاربر جدید؟!!!از اونطرفی البته اگه حساب کنی درست میشه!!!:rolleyessmileyanim:
♘امیرحسین♞ 2010 , March 14 سلام بله ایمیل دریافت شده. پاسخ دادم. سلام امکان فعال شدن ویرایش نیست سلام فریدون قریب را نمیشناسم. اعضای اصفهان رو تاپیک بزنید بپرسید.
سلام بله ایمیل دریافت شده. پاسخ دادم. سلام امکان فعال شدن ویرایش نیست سلام فریدون قریب را نمیشناسم. اعضای اصفهان رو تاپیک بزنید بپرسید.
S S saabs 2010 , March 6 امیر حسین جان سلام میخواستم بدانم فریدون قریب(مربی قدیمی پرش و از چوگان بازان قدیمی) را میشناسی اگر میشناسی چه خبری ازش داری
امیر حسین جان سلام میخواستم بدانم فریدون قریب(مربی قدیمی پرش و از چوگان بازان قدیمی) را میشناسی اگر میشناسی چه خبری ازش داری
شادی شهریاری 2010 , March 6 salam...man taze ozv shodam...mishe chand nafar az azaye ahle esfahan ro moarefi konid?
carbon 2010 , March 4 salam doste aziz,tedadi zin herfei ba markhay marof dar had no(treeless,goteborg,hubertus,stubben,... .va daroy angal mojode, dar sorat niaz payam bedin,moafagh bashid
salam doste aziz,tedadi zin herfei ba markhay marof dar had no(treeless,goteborg,hubertus,stubben,... .va daroy angal mojode, dar sorat niaz payam bedin,moafagh bashid
nasim ansari 2010 , February 21 واسه استان من که 24 ساعته خبر دارم الآن حدود 12 روز به مسابقه مونده من اعلام کردم ایشاء الله شرکت کنندگان رو هم میگم
واسه استان من که 24 ساعته خبر دارم الآن حدود 12 روز به مسابقه مونده من اعلام کردم ایشاء الله شرکت کنندگان رو هم میگم