علی خجسته بهزادی 2012 , October 15 بهروز عکسایی از کره قجری گذاشته بودی بد بودن رفتیم از نزدیک دیدیمش با اقای پور بهزاد کره خوب جالبی بود عکس از بذار ازش:smilingsmiley:
بهروز عکسایی از کره قجری گذاشته بودی بد بودن رفتیم از نزدیک دیدیمش با اقای پور بهزاد کره خوب جالبی بود عکس از بذار ازش:smilingsmiley:
علی خجسته بهزادی 2012 , September 30 عکس های کره قجری بزار همون عکس های هایی تو تاپیک قبلی گذاشته بودی اون تاپیک حذف شد
♘امیرحسین♞ 2012 , September 7 خرید و فروش نداریم داخل انجمن برای فروش از فروشگاه اینترنتی اسب و لوازم سوارکاری استفاده میکنیم
A A ali.bahreyni 2012 , July 29 این یه رمزه بین منو امیر یحیی..... خودش میدونه. برنامت ردیف شد برا عصری؟؟؟؟
niloufar 2012 , July 21 کدوم پیام؟ کجا؟ من نمیدونستم درسته نمیشه با پول مقایسه کرد... منم مقایسه نکردم میخواستم ببینم مزنه چقدره... حتما عکس بزارین ممنونم من سوارکاری حرفه ای که نه اما چندین باری سوار اسب شدم اولین بارم که سوار اسب شدم 1 سالم بود... عکسم دارم خیلی جالبه
کدوم پیام؟ کجا؟ من نمیدونستم درسته نمیشه با پول مقایسه کرد... منم مقایسه نکردم میخواستم ببینم مزنه چقدره... حتما عکس بزارین ممنونم من سوارکاری حرفه ای که نه اما چندین باری سوار اسب شدم اولین بارم که سوار اسب شدم 1 سالم بود... عکسم دارم خیلی جالبه