م م مونامور 2012 , September 17 salam shakila man esme khodam mehdi baghoei hast man motavajeh manzoreton nashodam soryy vazeh tar begid man motevajeh nashodam esme kiyo bayad begam?
salam shakila man esme khodam mehdi baghoei hast man motavajeh manzoreton nashodam soryy vazeh tar begid man motevajeh nashodam esme kiyo bayad begam?
sahar 2012 , September 12 وا مگه میخوان چیکارت کنن تو انجمن که مامانت اجازه نمیده :blinksmiley: تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم :wacsmiley:
وا مگه میخوان چیکارت کنن تو انجمن که مامانت اجازه نمیده :blinksmiley: تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم :wacsmiley:
qaravi 2012 , September 12 وای یه دنیا ممنون خانم شکیلا. فک نکنم دوباره بیام اهواز چون اونجا برادرم درس میخوند منم همین سال پیش رفتم الان دکتراشو تموم کرده. دیگه نمی تونم برم اهواز:sadsmiley:
وای یه دنیا ممنون خانم شکیلا. فک نکنم دوباره بیام اهواز چون اونجا برادرم درس میخوند منم همین سال پیش رفتم الان دکتراشو تموم کرده. دیگه نمی تونم برم اهواز:sadsmiley:
مهدی صراف 2012 , September 12 سلام چرا ساعت مشخصی نمیاین تو چت باکس .اگه همه تو یه ساعت بیان بهتره .دیگه سلامشون بی جواب نمی مونه نهههههههههه غلااااااااااااام.......:dodgy:
سلام چرا ساعت مشخصی نمیاین تو چت باکس .اگه همه تو یه ساعت بیان بهتره .دیگه سلامشون بی جواب نمی مونه نهههههههههه غلااااااااااااام.......:dodgy: