شما بفرمائید قوانین دره شوری چیه. تا بدانیم
مدیر عزیز اگه هر شهری (که 2 3 تا شهر بیشتر نیستن) میگن اسب ما دره شوری هست یعنی قوانین خاصی وجود نداره واسه این نژاد؟؟؟ با این وجود فکر نمیکنید خیلی از زحمات و دلسوزی هایی که واسه حفظش انجام شده زیر سوال بره که اصلا اینهمه زحمت واسه چی بود؟
من قبول دارم شما از یموت تا عرب و کرد در این اسبایی که معرفی شده به این اسم دیدید و متاسفانه از بی اطلاعی مردمی هست که هر اسبی رو که نتونستن بگن فلان نژاد رو داره یا اسب ایل یا بومیشون رو میگن دره شوریه!!!
اما اگه به فرض اصفهانیا و تهرانیا به اسباشون بگن عرب دلیل میشه اسب عرب تو هر شهری 1 تعریف داره؟؟؟
راستش از شما انتظار حمایت بیشتری داشتم تا انجمن دره شوری بتونه مثل کرد یا عرب یا بقیه قسمت های سایت اعتبار داشته باشه نه اینکه هر کسی هر اسبی رو که مطمئن نبود چه نژادی داره بذاره اینجا!!!
ظاهرا من زیادی جوش میزنم و این قضیه واسه بقیه ( حداقل اینجا ) اهمیت نداره
سر شناسایی این نژاد و خاستگاهش و 100 تا موضوع دیگه بارها و بارها بحث شده و 1 بارم شما تاپیک های منو که 15 دقیقه فقط تایپ فارسیش کرده بودم تا شاید کمکی کرده باشم یا حرفمو برسونم پاک کردید تو 1 بحث نمیدونم چرا!!!!
فکر میکنم دیگه تو حوصله ی شما نباشه بحثای قدیمی رو تکرار کنیم !!! حد اقل من که دیگه احساس میکنم فایده نداره!!![/quote]
من تلاشم رو کردم در رمینه این نزاد و اولین عکسهای این نراد را خودم چندسال پیش گرفتم و گذاشتم
ولی چیزی که دیدم این بود که تیپهای بسیار مختلف جاهای مختلف وجود داره. و شماه هم بخاطر ارتباطتتون با یکی از تولید کننده ها بیطرف قضاوت نمیکنید.
و قاطی شدن دره شور و عرب و آخال اجتناب ناپذیره. تیپهایی که من دیدم در اصفهان که کاملا شبیه ترکمن هستند یا در رفسنجان که اگر داغ عرب میخوردند شاید بهتیرهای خالص میشدند.