آمريكايي ها در رويای سواركاري با اسب ايراني

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
صادرات اسب ايراني در پنج ماهه نخست سال جاري ميلادي در مقايسه با سال گذشته به شدت افزايش يافته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري ديلي تلگراف، ميزان صادرات اسب ايراني و علاقه مندي اروپايي ها و آمريكايي ها به نژادهاي اسب ايراني پس از گذشت چندماه از سال جاري ميلادي (2008) در مقايسه با سال گذشته افزايش يافته است.

براساس اين گزارش، تبليغات زيادي در شبكه هاي تلويزيوني و راديويي درباره نژادهاي اسب ايراني بويژه اسب هاي نژاد تركمني در جنوب درياي خزر انجام مي گيرد.

اين گزارش حاكيست: انگليسي ها در مسابقات اسب دواني ايالتهاي منچستر، ردينگ و بريستول از اسب هاي ايراني استفاده مي كنند و همچنين آمريكايي ها در روياي سواركاري با اسب هستند.

روزنامه دیلی تلگراف رو شخم زدم, همچین خبری نبود!!!

DADAR

Member
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:
همچنين آمريكايي ها در روياي سواركاري با اسب هستند.
دقیقا همینطور که میگن بیچاره ها هر شب خوابشو میبینن :eek:
اصلا براشون روزو شب نمونده تفلكها :p

از ماست که بر ماست

sohrab

Active member
صادرات اسب ايراني در پنج ماهه نخست سال جاري ميلادي در مقايسه با سال گذشته به شدت افزايش يافته است
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري ديلي تلگراف، ميزان صادرات اسب ايراني و علاقه مندي اروپايي ها و آمريكايي ها به نژادهاي اسب ايراني پس از گذشت چندماه از سال جاري ميلادي (2008) در مقايسه با سال گذشته افزايش يافته است.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
براساس اين گزارش، تبليغات زيادي در شبكه هاي تلويزيوني و راديويي درباره نژادهاي اسب ايراني بويژه اسب هاي نژاد تركمني در جنوب درياي خزر انجام مي گيرد.
اين گزارش حاكيست: انگليسي ها در مسابقات اسب دواني ايالتهاي منچستر، ردينگ و بريستول از اسب هاي ايراني استفاده مي كنند و همچنين آمريكايي ها در روياي سواركاري با اسب هستند

واقعا چطور میشه اینقدر دروغ گفت. اون هم با یک نفس!

مرضیه

Member
این خبرا رو از کجا میارن آخه؟!!! :eek:
این دروغ های شاخدارو کی یادشون میده؟!
اسبی که توی وطنش داره منقزض میشه صادرات رو به افزایشش کجا بود؟!!!! ???

ناشناس

Active member
4سال پیش 1 خانم آلمانی امده بود برای دیدن باشگاههای ایران یک روز هم امد داخل باشگاه ما(باشگاه سوار کاری محسن)قبلا اون باشگاه بودم.زمانی که امد بعد از دیدن اسبها وکمی سواری که انجام داد یک سری عکس به مانشون داد وگفت [من در آلمان قهرمان استقامت شده ام واسب من هم نژاد خالص ترکمن میباشد .وزمانی هم که از ایران میخواست بره به آلمان 2اسب ایرانی نژاد ترکمن باخودش برداشت وبرد.اخر کار هم یک حرف مهم زد(گفت درایران این همه اسب خوب با میباشد پس چرا ایرانی ها اسب وارد میکنند یا از نژاد های دیگر استفاده میکنند برای سواری؟ شما بودید چه جوابی میدادید؟)

DADAR

Member
ناشناس گفت:
4سال پیش 1 خانم آلمانی امده بود برای دیدن باشگاههای ایران یک روز هم امد داخل باشگاه ما(باشگاه سوار کاری محسن)قبلا اون باشگاه بودم.زمانی که امد بعد از دیدن اسبها وکمی سواری که انجام داد یک سری عکس به مانشون داد وگفت [من در آلمان قهرمان استقامت شده ام واسب من هم نژاد خالص ترکمن میباشد .وزمانی هم که از ایران میخواست بره به آلمان 2اسب ایرانی نژاد ترکمن باخودش برداشت وبرد.اخر کار هم یک حرف مهم زد(گفت درایران این همه اسب خوب با میباشد پس چرا ایرانی ها اسب وارد میکنند یا از نژاد های دیگر استفاده میکنند برای سواری؟ شما بودید چه جوابی میدادید؟)

دوست ناشناس اگر منظورت خانوم Bettina Weldner هست که ایشون سوار کار استقامت بود و مسلما اسب‌های عرب در دنیا حرف اول رو در استقامت میزنن , ایران هم که معدن اسب‌های خالص ,,اصیل هست پس ایشون حرف چندان عجیبیی هم نزده , در ایران هم همه بر این واقف هستند که احتیاج به واردات اسب برای رشته استقامت نیست, !!!!!! ???

تا اونجائی که من یادم هست Bettina با اسب‌های عرب کار میکرد ,اگر اشتباه نکنم و بعید میدونم با 2 هفته اقامت در ایران و تمام مشکلاتی که برای صادرات اسب از ایران وجود داشته و داره تونسته باشه اسبی رو همراه خودش ببره , , !!! ???

اگر هم مترجمش این حرف را به شما زد که ببخشید دروغ گفتم ! ! ! ;) ;)

مرضیه

Member
اگر ایشون با اسب عرب کار میکردند پس تکلیف این نقل قول که "اسب من هم نژاد اصیل ترکمن هست"چیه؟!! ???

ناشناس

Active member
DADAR گفت:
ناشناس گفت:

دوست ناشناس اگر منظورت خانوم Bettina Weldner هست که ایشون سوار کار استقامت بود و مسلما اسب‌های عرب در دنیا حرف اول رو در استقامت میزنن , ایران هم که معدن اسب‌های خالص ,,اصیل هست پس ایشون حرف چندان عجیبیی هم نزده , در ایران هم همه بر این واقف هستند که احتیاج به واردات اسب برای رشته استقامت نیست, !!!!!! ???

تا اونجائی که من یادم هست Bettina با اسب‌های عرب کار میکرد ,اگر اشتباه نکنم و بعید میدونم با 2 هفته اقامت در ایران و تمام مشکلاتی که برای صادرات اسب از ایران وجود داشته و داره تونسته باشه اسبی رو همراه خودش ببره , , !!! ???

اگر هم مترجمش این حرف را به شما زد که ببخشید دروغ گفتم ! ! ! ;) ;)
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:
ناشناس گفت:
4سال پیش 1 خانم آلمانی امده بود برای دیدن باشگاههای ایران
اطلاعاتی از خانم داری؟ از اسبهایی که برده بود؟
اسم اون خانم کاترین بود ساکن آلمان و......

لادن

Member
صادرات اسب ايراني در پنج ماهه نخست سال جاري ميلادي در مقايسه با سال گذشته به شدت افزايش يافته است.

اين گزارش حاكيست: انگليسي ها در مسابقات اسب دواني ايالتهاي منچستر، ردينگ و بريستول از اسب هاي ايراني استفاده مي كنند و همچنين آمريكايي ها در روياي سواركاري با اسب هستند.

روزنامه دیلی تلگراف رو شخم زدم, همچین خبری نبود!!!

گلي به گوشه‌ي جمال خبرگزاري‌ها به ويژه باشگاه خبرنگاران :blushsmiley:

mahsima

Member
اینطور که دوستان میگن رویا نیست.
ولی اگر رویا بود بسیار باعث خوشحالی بود.

بالا