زیبائی گنبد
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , November 24 #1 زیبائی گنبد پیوست ها turkmen horse show (17).jpg 33.7 کیلوبایت · بازدیدها: 39 turkmen horse show (16).jpg 56.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
صمیم صداقتی New member 2011 , November 25 #4 آهو (طاغن - اق قوش) تو این عکس 18 ماهه است حیف شد بهش مقام ندادن:sadsmiley:
امید زمانی Active member 2011 , November 28 #5 آهو تیر 90 پیوست ها ahoo.jpg 171.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25
امیریحیی پوربهزاد Active member 2011 , November 30 #6 صمیم صداقتی گفت: آهو (طاغن - اق قوش) تو این عکس 18 ماهه است حیف شد بهش مقام ندادن:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... این مادیان زیبا عجب چشم من روگرفت ..... چرا مقام نباورد؟
صمیم صداقتی گفت: آهو (طاغن - اق قوش) تو این عکس 18 ماهه است حیف شد بهش مقام ندادن:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... این مادیان زیبا عجب چشم من روگرفت ..... چرا مقام نباورد؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , November 30 #7 جناب پوربهزاد عکس اول سمت چپ که توش درخت هست رو میگرفتم دقیقا یاد شما افتادم ! چون مالکش بین داوران نبود و مقامی نگرفت به تاپیک برگزاری مراجعه کنید نوشتم مشکلات را.
جناب پوربهزاد عکس اول سمت چپ که توش درخت هست رو میگرفتم دقیقا یاد شما افتادم ! چون مالکش بین داوران نبود و مقامی نگرفت به تاپیک برگزاری مراجعه کنید نوشتم مشکلات را.
امیریحیی پوربهزاد Active member 2011 , November 30 #8 لطف جناب عالی مستدام این نشان میده که چقدر خوب تشخیص میدهید که من چه تیپ اسبی دوست دارم....
س سعید بگلری Member 2012 , August 4 #9 چه رنگ نازی داره این مادیون... چه رنگی میشه؟ عکس جدید دارید اضافه کنید لطفا....