احتمال تغيير در مديريت مجموعه سوارکاري آرياسب

آيا به نظر شما تغيير در مديريت آرياسب

• مجموع رای دهندگان
    3
  • نظرسنجی بسته .

hormoz

Member
سلام به همه دوستان
هم اکنون خبري در ميان دوستداران اسب و سوارکاران پيچيد و آن هم از احتمال تغيير در مديريت آرياسب حکايت دارد

گفته ميشود قرار هست آقاي صفايي که خود از قهرمانان تير و کمان بر روي اسب و همبنطور موسس اين ورزش ميباشد جاي خود را به آقاي هادي ساعي که از قهرمانان تکواندو و عضو شوراي شهر بدهد .

نقد اين خبر را به شما مي سپارم

شما قضاوت کنيد

خبرخوبیه.
البته من آقای صفایی رو نمیشناسم.
ولی کارنامه ساعی مشخصه.
مطمئنا"وضعیت بهترخواهد شد چون آقای ساعی باورزش حرفه ای آشنا و مدتی است که درسواری هستند و بامشکلات و امکانات ومحدودیتهای سواری آشنا.
اگرخبرموثق باشه بهترخواهدشد.:smilingsmiley:

hormoz

Member
خبرخوبیه.
ولی کارنامه ساعی مشخصه.
مطمئنا"وضعیت بهترخواهد شد چون آقای ساعی باورزش حرفه ای آشنا و مدتی است که درسواری هستند و بامشکلات و امکانات ومحدودیتهای سواری آشنا.

دوست عزيز
شما سه نکته مهم رو در نظر نگرفتيد
1- باشگاه تبديل به خصوصي ميشود پس تمامي نرخها تغيير ميکند
2- خود آقاي ساعي مدير هست و خود وقت حضور در مجموعه را ندارد .
3- احتمال کنسل کردن کلاسهاي آموزشي زياد هست ( البته بنظر من)

mahsa

Member
.
3- احتمال کنسل کردن کلاسهاي آموزشي زياد هست ( البته بنظر من)[/quote]

چرا باید کنسل بشه؟

هرتغییری مطمئنا" تبعات وتغییراتی را بدنبال خواهدداشت . گروهی ازآن انتفاع می برند وگروهی نیز درصورت عدم تغییر دچار تغییرموقعیت می شوند.:smilingsmiley:
کلاسهای آموزشی مطمئنا" تعطیل نخواهدشد.
آقای ساعی تازمانیکه سواری میکند پس درمجموعه حضورخواهد داشت.
هزینه ها پانسیون, نگهداری ,بالتبع آموزش ممکن است تغییر کند ولی کیفیت آموزش ونگهداری وفضای محیطنیاز به هزینه دارد.
خیال شما راحت اگر گمان کرده اید که به صرف دولتی بودن هزینه ای ازسمت فدراسیون یا... هرارگان دیگری درآنجاخرج میشده گمانی باطل است.چون فدراسیون سوارکاری یک فدراسیون خودگران بوده به این معنا که هزینه های خودرا باید خود تهیه کند ..حال ازکجا تو خود حدیث مفصل بخوان .....؟!چرا ؟ چون سواری ورزشی .... است.
فقط تفاوت درشیوه مدیریت وسطح کیفیت ارائه شده بین مدیریت دولتی وخصوصی است.

بازهم ممکن است هیچ چیز تغییر نکند بایدصبور بود ودید.
البته اگر این خبرصحت داشته باشد, خصوصی سازی خیر بلکه مدیریت آقای....:blinksmiley:

hormoz

Member
تازمانیکه آقای ساعی رسما" معرفی نشدن زیاد به صحت خبرهای منتشره مطمئن نباشید.
فدارسیون عجیبی ........lol

بله اين خبر فقط در حد شايعه هست

کلا همه چيز بوي سياست ميدهد
مديريت سوارکاري هم کامل رفت تو سياست

متاسفانه هيچ کس سر جاي خود نيست

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
خوب چع فایده میرسه به اسب خودش و سواری خودش.

اسب چیزی نیست که فقط از روی سرگرمی هفته ای دو ساعتت رو بزاری روش. اونم دراندازه مدیریت یک باشگاه بزرگ. کسی که بیزینس و کارش چیز دیگری هست نمیتونهقدم مثبتی برداره. حالا میخاد قهرمان فلان رشته باشه یا نماینده مجلس.

در ضمن مدیریت قدیم و جدید هم بنظر من فرق انچنانی نخواهد داشت. چون در هر دو حالت این افراد دغدغه شون اسب نیست.

همه چيز بوي سياست ميدهد مديريت سوارکاري هم کامل رفت تو سياست
بود, خبر نداشتی شما

اصلا کلانتر ببین شما.
دلیل بودن یک ورزشکار در مرجع تصمیم گیری برای یک شهر چیست؟ چه کشتی گیر یا تکواندو
اون قهرمان باید وقتش رو بگذاره و قهرمان همون رشته رو تربیت کنه. چون عمرش رو گذاشته توش. نه قاطی بیزینس های اینجوری بشه.

خوب چع فایده میرسه به اسب خودش و سواری خودش.

اسب چیزی نیست که فقط از روی سرگرمی هفته ای دو ساعتت رو بزاری روش. اونم دراندازه مدیریت یک باشگاه بزرگ. کسی که بیزینس و کارش چیز دیگری هست نمیتونه قدم مثبتی برداره. حالا میخاد قهرمان فلان رشته باشه یا نماینده مجلس.

در ضمن مدیریت قدیم و جدید هم بنظر من فرق انچنانی نخواهد داشت. چون در هر دو حالت این افراد دغدغه شون اسب نیست.

.
عزیزم
نوشتم بهترمیشه. نه ایده ال سودده و....

بیزنس من هاش کجان؟ اونجاچیکارمیکنن ؟ چرا نمیتونن کار کنن؟
بهترمیشه یعنی اینکه سوارکارواسب احساس آرامش بیشتری میکنن نه ......
اونایی که زندگیشون رو روی اسب گذاشتن مثل رضایی ها ,تیموریها, وجدانیها....ایناتمام وقتشون بااسب ها بود دیگه الان کجان.
این فضا پیچیده تراز اونی ه که بگی چی میخواد.lool

باید صبرکرد ودید:smilingsmiley:

♘امیرحسین♞

عزیزم

بیزنس من هاش کجان؟ اونجاچیکارمیکنن ؟ چرا نمیتونن کار کنن؟
بهترمیشه یعنی اینکه سوارکارواسب احساس آرامش بیشتری میکنن نه ......
اونایی که زندگیشون رو روی اسب گذاشتن مثل رضایی ها ,تیموریها, وجدانیها....ایناتمام وقتشون بااسب ها بود دیگه الان کجان.

اینایی که نام بردی. توهم توشون اپیدمی شده. هیچکدومشون تو امروز زندگی نمیکنن.
و رشدهای یک شبه شاهانه ازشون چیزی ساخت که از دست دادن یک شبش براشون کابوس شد. و گرنه اگر درست کار میکردند الان بهترینها میبودند با اون اسبها و اختیارات.
مثالش خیلی ساده هست. زمان شروع اسب عرب در یزد و یک استراتژیست قوی مثل آقای وکیل السادات که به بهترین شکل ممکن اسب عرب رو در یزد پولساز کرد.
آیا اینها نمیتونستند؟ زمانی که کسی نبود تو این کار؟ که بشن پدر یک ورزش؟ چرا...

ادامه این بحث اینجابی فایده است.

ولی اسب عرب در ایران تا وقتی این برنامه فعالیتی (کورس و زیبایی و.. ) رو داره حالا حالا هاخیلی جاداره تا به صنعت تماما" ضرر ده کورس و پرش برسه.:blinksmiley:

اگه سرمایه گذاری میلیاردی (زمین و....) و برداشت سالانه میلیونی اسمش سوددهی است حق باشماست. نرخ بازگشت سر مایه اش رو بگو من هم استراتژیش رو ستایش میکنم

hormoz

Member
بابا جونم بحث سر اسب عرب نیست
بلکه مضوع بحت مدیریت باشگاه
از بحث دور نشین

خبرخوبیه.
ولی کارنامه ساعی مشخصه.

با سلام خدمت جناب oliveira، اینکه فرمودید "کارنامه ساعی مشخصه" آیا منظورتون کارنامه قهرمانی و ورزش تخصصی شون و اهدا کردن فلان مدال به فلان جا و مرام و منش و محبوبیتی که در بین عوام داره است یا کارنامه مدیریتی ایشون رو در مجموعه آریاسب در سالهای گذشته می شناسید؟؟؟؟

♘امیرحسین♞

ادامه این بحث اینجابی فایده است.

ولی اسب عرب در ایران تا وقتی این برنامه فعالیتی (کورس و زیبایی و.. ) رو داره حالا حالا هاخیلی جاداره تا به صنعت تماما" ضرر ده کورس و پرش برسه.:blinksmiley:

اگه سرمایه گذاری میلیاردی (زمین و....) و برداشت سالانه میلیونی اسمش سوددهی است حق باشماست. نرخ بازگشت سر مایه اش رو بگو من هم استراتژیش رو ستایش میکنم
همین که به اندازه کورس و پرش ضرر ده نیست. کافیه

هرتغییری مطمئنا" تبعات وتغییراتی را بدنبال خواهدداشت . گروهی ازآن انتفاع می برند وگروهی نیز درصورت عدم تغییر دچار تغییرموقعیت می شوند.:smilingsmiley:
کلاسهای آموزشی مطمئنا" تعطیل نخواهدشد.
هزینه ها پانسیون, نگهداری ,بالتبع آموزش ممکن است تغییر کند ولی کیفیت آموزش ونگهداری وفضای محیطنیاز به هزینه دارد.
خیال شما راحت اگر گمان کرده اید که به صرف دولتی بودن هزینه ای ازسمت فدراسیون یا... هرارگان دیگری درآنجاخرج میشده گمانی باطل است.چون فدراسیون سوارکاری یک فدراسیون خودگران بوده به این معنا که هزینه های خودرا باید خود تهیه کند ..حال ازکجا تو خود حدیث مفصل بخوان .....؟!چرا ؟ چون سواری ورزشی .... است.
فقط تفاوت درشیوه مدیریت وسطح کیفیت ارائه شده بین مدیریت دولتی وخصوصی است.

بازهم ممکن است هیچ چیز تغییر نکند بایدصبور بود ودید.
البته اگر این خبرصحت داشته باشد, خصوصی سازی خیر بلکه مدیریت آقای....:blinksmiley:

عزیزم

خبرخوبیه.
ولی کارنامه ساعی مشخصه.
فروغ عزیز
درست نمیدونم چرابعضی وقتهادوست ندارم که جواب بدم.
ولی من نظاراتم ودلایلم رودرارسالهای قبلی گفتم.

نظرات من درباره ورزش سواری است نه یه رشته خاص کمانگیری بااسب یا پرش و...
اصلا"هم تمایلی ندارم که از منش پهلوانی وقهرمانی و... حرفی بزنم.

یک باردیگه هم عرض می کنم.
کسیکه تا بالاترین سطح ورزشی حضور موفق داشته وهمین حالا هم در کشورهای صاحب سبک تدریس وآموزش می ده مطمئنا" باتکنیک های موفقیت درورزش حرفه ای آشنااست.ومطمئنا" بهتر از یک زمین دار یا یک گروهبان یا... (بافرض حسن نیت کامل) که اول باید اسب رو براش بگی بعد پانسیون رو بعدفضارو و..... اونوقت بازهم می بینی که به اندازه فرهنگ خودش کشش داره.

اینکه ایشون مشاورهای خوبی در سواری داره یا نه ,نظری ندارم.
اینکه می تونه فرمول موفقیت وجذب سرمایه روانجام بده یانه ,نمی دونم
....
ولی جلب کردن رضایت همه توی یک کارخدماتی باسطح توقعات متفاوت کار بسیارسخت وغیرممکنی است و همیشه شما ناچارید درکارهای خدماتی سطح ارائه خدمت ومشتریهای خودتون رو در یک طیف نزدیک به هم انتخاب وجداسازی کنید.

مخلص کلام اینکه هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
من هم مثل شمامنتظر میمونم واخبارآریاسب رودنبال میکنم.

hormoz

Member
کسیکه تا بالاترین سطح ورزشی حضور موفق داشته وهمین حالا هم در کشورهای صاحب سبک تدریس وآموزش می ده .....

با تشکر از شما
جناب آقاي oliveira

خواهش ميکنم بمن بگين که منظورتان از جمله بالا چه کسي هست چون تا اونجايي که من ميدونم هيچ يک از قهرمانان ملي ايراني در خارج از کشور به صورت حرفه اي آموزش نميدن....چون شما احتمالان از من حقير بيشتر ميدانيد.

با تشکر از شما
جناب آقاي oliveira

خواهش ميکنم بمن بگين که منظورتان از جمله بالا چه کسي هست چون تا اونجايي که من ميدونم هيچ يک از قهرمانان ملي ايراني در خارج از کشور به صورت حرفه اي آموزش نميدن....چون شما احتمالان از من حقير بيشتر ميدانيد.
آقای ساعی تو اسپانیا ,کره و....رشته خودشون رو درسطح ملی درکلنیک های ماهانه تدریس کردن.

فروغ عزیز
درست نمیدونم چرابعضی وقتهادوست ندارم که جواب بدم.
ولی من نظاراتم ودلایلم رودرارسالهای قبلی گفتم.

نظرات من درباره ورزش سواری است نه یه رشته خاص کمانگیری بااسب یا پرش و...
اصلا"هم تمایلی ندارم که از منش پهلوانی وقهرمانی و... حرفی بزنم.

یک باردیگه هم عرض می کنم.
کسیکه تا بالاترین سطح ورزشی حضور موفق داشته وهمین حالا هم در کشورهای صاحب سبک تدریس وآموزش می ده مطمئنا" باتکنیک های موفقیت درورزش حرفه ای آشنااست.ومطمئنا" بهتر از یک زمین دار یا یک گروهبان یا... (بافرض حسن نیت کامل) که اول باید اسب رو براش بگی بعد پانسیون رو بعدفضارو و..... اونوقت بازهم می بینی که به اندازه فرهنگ خودش کشش داره.

اینکه ایشون مشاورهای خوبی در سواری داره یا نه ,نظری ندارم.
اینکه می تونه فرمول موفقیت وجذب سرمایه روانجام بده یانه ,نمی دونم
....
ولی جلب کردن رضایت همه توی یک کارخدماتی باسطح توقعات متفاوت کار بسیارسخت وغیرممکنی است و همیشه شما ناچارید درکارهای خدماتی سطح ارائه خدمت ومشتریهای خودتون رو در یک طیف نزدیک به هم انتخاب وجداسازی کنید.

مخلص کلام اینکه هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
من هم مثل شمامنتظر میمونم واخبارآریاسب رودنبال میکنم.

ممنون از توضیحات شما، دوست گرامی اینکه فرمودید "گاهی دوست نداریدحرف بزنید" در مورد من هم صادقه، چه بسا اگر میشد حرف زد از 15 روز پیش خیلی مطالب رو که با چشمهای خودم دیدم، با همه وجود دردهاش رو لمس کردم و زخم هاش هم روی تن افرادی که مدتهاست دارن با تک تک سلولهای بدنشون زحمت میکشن، کار می کنن تا فقط و فقط افتخاری رو نصیب جامعه سواری کشور و............بکنن، برای همیشه به یادگار باقی ماند، در مورد واقعیت های این امر اگر نشد اینجا حرفی بزنم اما حتما" روزی با شما تماس خواهم گرفت و فقط به شخص شما توضیح خواهم داد تا بار دیگر باور کنیم که کارنامه ای که فرمودید مهمه خیلی خیلی مهم، اما به شرط اینکه این کارنامه با افتخارات اخلاقی هم درخشان باشه وبعد هر امر تخصصی دیگر، چون پیرو همین بحث، کارنامه ای که ما از خودمون در این باشگاه بجا گذاشتیم( مدیرسابق باشگاه یا رییس کمیته کمانگیری روی اسب- دبیر کمیته-مربیان-بنده حقیر بعنوان یکی از افراد اجرایی در این کادر-ورزشکاران-قهرمانانی که مدالهای پر افتخار برامون بدست آوردندو..........) خدا رو شکر که پرونده سفید و درخشانی بود و از صداقت در کار هیچ احدی جز خداوند مطلع نیست و نخواهد بود.اما چرا عزم ها جزم شد تا تیشه بر ریشه ی تازه پا گرفته ی این رشته زنند همان چیزی است که خدمتتون عرض خواهم کرد.
سپاسگزارم