اخراج سواركار استراليايي

سواركار 26 ساله ي استراليايي به علت زدن چندين ضربه شلاق به يك كره اسب از اموزش سواركاري و استفاده از شلاق محروم شد.

پیوست ها

• MMSmokeyCa.jpg
    MMSmokeyCa.jpg
    37 کیلوبایت · بازدیدها: 77

سنا

Active member
چه جالب!
اگه تو ایران این قوانین پیاده میشد الان مربی سوارکاری نداشتیم!!

narges

Member
چند روز پیش برای سواری که رفته بودم یک اسب بیچاره رو دیدم که خیلی عذر میخوام دست یک الاغ افتاده بود و جای اینکه رفتار با اسب و یاد بگیره و سواری و وقتی دیده بود اسبش اونطور که اون میخواد چهار نعل نمیره از بس با شلاغ زده بودش که کپل اسب همه ورم کرده بود و جای شلاق کاملا مشخص بود به قول ما کورد ها لپر کرده بود انقدر ناراحت شدم که گفتم اخ کاش میشد خودش و زین بست و به شلاق گرفت

سنا

Active member
narges گفت:
چند روز پیش برای سواری که رفته بودم یک اسب بیچاره رو دیدم که خیلی عذر میخوام دست یک الاغ افتاده بود و جای اینکه رفتار با اسب و یاد بگیره و سواری و وقتی دیده بود اسبش اونطور که اون میخواد چهار نعل نمیره از بس با شلاغ زده بودش که کپل اسب همه ورم کرده بود و جای شلاق کاملا مشخص بود به قول ما کورد ها لپر کرده بود انقدر ناراحت شدم که گفتم اخ کاش میشد خودش و زین بست و به شلاق گرفت
اینجور آدما عقده خودشون و عصبانیتاشونو رو حیوون زبون بسته خالی میکنن :(
باید اعدام شن!

پاسخ : اخراج سواركار استراليايي

سنا گفت:
اینجور آدما عقده خودشون و عصبانیتاشونو رو حیوون زبون بسته خالی میکنن  :(
باید اعدام شن! 
بعضی ها دیگه خیلی عقده ای هستن!1
ادم دوست داره خفشون کنه!

ای کاش حداقلی از این قوانین در حمایت از حیوانات در کشور ما هم وجود داشت.
به یاد هلاکو افتادم. یک ترکمن بی نظیر، متعلق به بهمن گریوانی که در پارک ملی بش قارداش بجنورد نگهداری میشه. اسبی به رنگ، زیبایی و پرخونی این حیوان، خیلی کم دیدم. ولی متاسفانه چشم راست حیوان به وسیله شلاق مربی کور شده بود.

بالا