با سلام. حالا که صحبت از اسب کرد شده بی مناسبت ندیدم عکس هایی از اسب در مراسم تعزیه یا شبیه خوانی را قرار بدم .البته پیشنهاد من به مدیر سایت این است که یک تایپیک جدا به اسب در تعزیه اختصاص بگیره البته اگه دوستان ومدیر سایت موافقت کنند.
خیلی جالبه . به نظرم حتما باید این کارو بکنیم.vatan گفت:با سلام. حالا که صحبت از اسب کرد شده بی مناسبت ندیدم عکس هایی از اسب در مراسم تعزیه یا شبیه خوانی را قرار بدم .البته پیشنهاد من به مدیر سایت این است که یک تایپیک جدا به اسب در تعزیه اختصاص بگیره البته اگه دوستان ومدیر سایت موافقت کنند.
vatan گفت:با سلام. حالا که صحبت از اسب کرد شده بی مناسبت ندیدم عکس هایی از اسب در مراسم تعزیه یا شبیه خوانی را قرار بدم .البته پیشنهاد من به مدیر سایت این است که یک تایپیک جدا به اسب در تعزیه اختصاص بگیره البته اگه دوستان ومدیر سایت موافقت کنند.
عکس یادتون نره, عکسهای واضح بگیرید بفرستم به یکی از سایتهای بین المللیPersian Horse گفت:هفتون رو که بلدی کجاس وطن جون يا همون پله تمدن يه پمپ بنزين اونجاس بنام جايگاه تمدن بيا پيدا ميکنی اگه شما بيای منم ميام از ساعت 7 يا 8 هست درست نميدنم اما همين حدود هست دوستان ديگم تشريف بياريد
اسب کرد از عراق وارد میشه؟اسب ايراني گفت:سلام
جاتون خالي خيلي شلوغ بود. چند سالي بود تعزيه نرفته بودم. متاسفانه بر خلاف آنچه اميد جان تصور مي کني اسبان دو خون زيادي وارد ميدان هاي تعزيه شده اند و اتفاقا" تا حدودي هم موفق بوده اند. با توجه به افزايش قيمت کرد و عرب، دو خون بازار خوبي پيدا کرده و حتي از عراق نيز وارد مي شود!!!
اسب هاي دو خون متاسفانه با اينکه صلابت اسب هاي ايراني را در ميدان تعزيه ندارند ولي به شدت در حال افزايش و خراب کردن تعزيه ها هستند.
ولي در هر حال هنوز تعزيه يکي از عوامل حفظ اسب هاي کرد و البته بيشتر عرب کرد است.