♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
در متون گاهی به نام اسب سیستانی بر میخوریم, مشخصات و تاریخچه این اسب؟
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:. They are used for pleasure riding. They are medium sized with a fine head, long neck, .
من اسب سیستانی را از نزدیک دیده ام و با عکسهای ارسالی شما که متعلق به اسب بلوچی است کاملا مغایرت دارد ! اسب بلوچی به نظر اسب خون سرد نمی آید در حالیکه اسب سیستانی کاملا خون سرد است و تنه بسیار قوی و بزرگ اندام حرکتی کوتاه و ضمخت دارد و موهای پشت بخولق نیز نسبتا پر پشت و بلند است . هر سه راسی که من دیده ام حدود دوازده سال پیش کهر بودند . ضمنا سر بزرذگ و سنگین و گردن عضلانی داشتند و بیشتر به اسبهای گوشتی شبیه بودند تا اسب سواری !♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:خودمم بنظرم رسید
ولی چون هیچکس عکس و اطلاعاتی نداره همین اطلاعات رو باور میکنیم, در ضمن اینکه بلوچستان ایران و بلوچستان پاکستان نزدیک هم هستند یحتمل همون اسبه
در فارس که دیگر اطمینان دارم وجود ندارد . با یکی از دوستان زابلی هم هر چه تماس گرفته ام موفق به گفتگو نشده ام اصلا معلوم نیست هنوز هست یا نه !(دکتر فرهاد شهرکی را می گویم)! ولی به چشم دارم پیگیری می کنم .♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:میشه یک تحقیقی انجام بدید که آیا وجود دارد هنوز؟
اسمش چیه؟ عکسی دارید ازش؟ یا توضیحاتی؟mrezap گفت:میگن برای خودش غولی بوده و هنوزم در زابلستان هستش
این مدل کوشش دوتایی استWild Stallion گفت:محمد رضا خان سترگ درشوری اين اسب گوش هاش چرا اينطوری افتاده يا عکس بد افتاده مثل اينکه تو عکس گوشاش وسطش شکاف خورده