به نظر شما اگه یه اسب قوی و محکم زیبا هم باشه ایرادی داره؟یا حتما لزمه محکم بودن زشت بودنه؟بنیامین خان بهتون حق میدم که با نظر مخالف برخورد تند بکنید و در همه پستهاتون آتش خشمتون داره زبونه میکشه شاید به این خاطر باشه که تازه وارد انجمن شدید وهنوز نظر مخالفو نتونستی درک کنی یا شاید اونهارو بیگانه با اسب میدونی؟!
در این که اسب مجار مستحکم و مقاومه هیچ شکی نیست ولی اون یه تانک ما یه ماشین سواری زیبایه محکم لازم داریم که اگر یه روز کارواش نبردیمش یا یه سفر طولانی باهاش رفتیم و به دو تا خاکی زدیم موتور نسوزونه و جلو بندی از بین نبره
این میشه یه اسب زیبایه کارامد در این باره که چرا این خون خالصها سریع عیب پیدا میکنن اینم به خاطر اشتباهات خودمونه و یکی از دلایلش اینه که همخونیرو ندونسته بالا بردیم همین یه دلیل رو داشته باشید
در مورد اون مانکنها که چند صد کیلونتر میرند چند سوال:
1. کدوم اسب زیبایی و شو بودن ؟ لطفا اسمشو بفرمایید!
2. کدوم اسب وارداتی ما توانایی این کارو داره؟! که حرف من اینه!
3. آیا ما پذیرایی و امکانات ریکاوری که همون شیوخ دبی که مانکنهاشون به قول شما دارن چند صد کیلمتر مسیرو طی میکنندو داریم ؟
در ضمن من در مورد مبارک که شما فرمودید من هم موافقم یعنی فقط با مبارک موافقم
در مورد اسبهای خون وارداتی که در استقامت شناخته شده هستن:بکتاش(کره مبارک)چالدران(کره برفین)که قهرمانی زیبائی اهوازو هم داره و متاسفانه بخاطر صاحبش دیگه استقامت نمیاد وگرنه بیشتر ازش میشنیدید. جمل(کره یابر)خرسان سردار(کره نامدار) که اخیرا طولانی ترین مسافت برگزار شده در ایران را به مسافت 120 کیلومتر (یک روزه) با قهرمانی تمام کرد و...
فکر میکنم باید واقع بین باشیم.
من خودم با خیلی از وارداتیا مخالفم.که بعضیشون حتی به درد سواری هم نمیخورن.
ولی نمیشه مبارکو تولیداتشو با اونا مقایسه کرد.