د.شهبازی
Member
پنجشنبه 28/3/88
خدمتی دیگر از دولت خدمتگذار نهم!
نه نمب خوام سیاسی شه×
....................................
سلام !
سلام دکتر!
جلو درب چه خبره؟ این تابلو ها و این اعلانات برای چیه؟!
قراره آقای علی آبادی تشریف بیارن!
خوب اون وقت برای چی؟
برای افتتاح زمین چوگان!
وا!!! مگه زمین چوگان ساختن؟
نه! چمن کردن!
...................................................
باشگاه سوارکاری نورزو آباد شاهد افتتاح زمین چوگان خود در این تاریخ بود!
رقمی بالغ بر 700 میلیون تومان طبق نوشته مکتوب و منتشر شده دوستان برای چمن کردن زمین چوگان هزینه شده!
تبدیل زمین خاکی به زمین چمن! اون هم این همه هزینه برای برگزاری یک دوره مسابقه در طول سال!
این دیگه چه نوع اش؟ کاری نکردیم تنها قلتک زدیم و بذر پاشیدیم!
ما شندیه بودیم ورزشگاه می سازن باز سازی می کنن افتخار می کنن و افتتاح نه دیگه چمن کنیم و سر سبز کلی هم کلاس بزاریم و ...
.......................................................
منکه چوگان باز نیستم!
اما دکتر که هستم!؟؟!! اگه ندیده بودم زمین کورس پارسال تهران رو اگه چشم اسب های مادر مرده رو ندیده بودم حال شاید دم بر نمی اوردم!
اگه اون حال و اوضاع گنبد و بندر رو ندیده بودم که این اسب های بیچاره در چه زمین نه در چه وضعی می دوان!الانم شاید ناراحت نمی شدم!
راستی در حال حاضر بعد از پرش و یا حتی جلو تر از پرش کورس پر طرفدار ترین و پول ساز ترین نوع ورزش سوارکاریه! در دنیا اقتصاد اسبدوانی داریم اما در ایران؟! حال ما می ریم 700 میلیون هزینه چمن کاری می کنیم اما 100 میلیون نمی دیم زمین کورس رو درست کنیم! اون هم ورزشی که طرفدار نداره ! اما ؟!!!!
خدمتی دیگر از دولت خدمتگذار نهم!
نه نمب خوام سیاسی شه×
....................................
سلام !
سلام دکتر!
جلو درب چه خبره؟ این تابلو ها و این اعلانات برای چیه؟!
قراره آقای علی آبادی تشریف بیارن!
خوب اون وقت برای چی؟
برای افتتاح زمین چوگان!
وا!!! مگه زمین چوگان ساختن؟
نه! چمن کردن!
...................................................
باشگاه سوارکاری نورزو آباد شاهد افتتاح زمین چوگان خود در این تاریخ بود!
رقمی بالغ بر 700 میلیون تومان طبق نوشته مکتوب و منتشر شده دوستان برای چمن کردن زمین چوگان هزینه شده!
تبدیل زمین خاکی به زمین چمن! اون هم این همه هزینه برای برگزاری یک دوره مسابقه در طول سال!
این دیگه چه نوع اش؟ کاری نکردیم تنها قلتک زدیم و بذر پاشیدیم!
ما شندیه بودیم ورزشگاه می سازن باز سازی می کنن افتخار می کنن و افتتاح نه دیگه چمن کنیم و سر سبز کلی هم کلاس بزاریم و ...
.......................................................
منکه چوگان باز نیستم!
اما دکتر که هستم!؟؟!! اگه ندیده بودم زمین کورس پارسال تهران رو اگه چشم اسب های مادر مرده رو ندیده بودم حال شاید دم بر نمی اوردم!
اگه اون حال و اوضاع گنبد و بندر رو ندیده بودم که این اسب های بیچاره در چه زمین نه در چه وضعی می دوان!الانم شاید ناراحت نمی شدم!
راستی در حال حاضر بعد از پرش و یا حتی جلو تر از پرش کورس پر طرفدار ترین و پول ساز ترین نوع ورزش سوارکاریه! در دنیا اقتصاد اسبدوانی داریم اما در ایران؟! حال ما می ریم 700 میلیون هزینه چمن کاری می کنیم اما 100 میلیون نمی دیم زمین کورس رو درست کنیم! اون هم ورزشی که طرفدار نداره ! اما ؟!!!!