افتتاح زمین چوگان نوروز آباد

پنجشنبه 28/3/88
خدمتی دیگر از دولت خدمتگذار نهم!
نه نمب خوام سیاسی شه×
....................................
سلام !
سلام دکتر!
جلو درب چه خبره؟ این تابلو ها و این اعلانات برای چیه؟!
قراره آقای علی آبادی تشریف بیارن!
خوب اون وقت برای چی؟
برای افتتاح زمین چوگان!
وا!!! مگه زمین چوگان ساختن؟
نه! چمن کردن!
...................................................
باشگاه سوارکاری نورزو آباد شاهد افتتاح زمین چوگان خود در این تاریخ بود!
رقمی بالغ بر 700 میلیون تومان طبق نوشته مکتوب و منتشر شده دوستان برای چمن کردن زمین چوگان هزینه شده!
تبدیل زمین خاکی به زمین چمن! اون هم این همه هزینه برای برگزاری یک دوره مسابقه در طول سال!
این دیگه چه نوع اش؟ کاری نکردیم تنها قلتک زدیم و بذر پاشیدیم!
ما شندیه بودیم ورزشگاه می سازن باز سازی می کنن افتخار می کنن و افتتاح نه دیگه چمن کنیم و سر سبز کلی هم کلاس بزاریم و ...

.......................................................
منکه چوگان باز نیستم!
اما دکتر که هستم!؟؟!! اگه ندیده بودم زمین کورس پارسال تهران رو اگه چشم اسب های مادر مرده رو ندیده بودم حال شاید دم بر نمی اوردم!
اگه اون حال و اوضاع گنبد و بندر رو ندیده بودم که این اسب های بیچاره در چه زمین نه در چه وضعی می دوان!الانم شاید ناراحت نمی شدم!
راستی در حال حاضر بعد از پرش و یا حتی جلو تر از پرش کورس پر طرفدار ترین و پول ساز ترین نوع ورزش سوارکاریه! در دنیا اقتصاد اسبدوانی داریم اما در ایران؟! حال ما می ریم 700 میلیون هزینه چمن کاری می کنیم اما 100 میلیون نمی دیم زمین کورس رو درست کنیم! اون هم ورزشی که طرفدار نداره ! اما ؟!!!!

oliveira گفت:
میشه رفت یه اسب خرید.اونم درجه یک!!
یا میشه چنتا خرید. درجه دو و سه!! ;D ;D 8)
sezar1972 گفت:
واقعا جای بسی تاسف است
اخه تا کی باید ما شاهد اینجور چیزها باشیم :'( :'( :'( :'( :'(
در ضمن فعلن این دولت خدوم 4 سال دیگه ام حکم آش کشک خالرو داره به قول ترکها: بوده که وارده :-\ :'( :-X

sezar1972

Member
قهرمان گفت:
یا میشه چنتا خرید. درجه دو و سه!! ;D ;D 8)در ضمن فعلن این دولت خدوم 4 سال دیگه ام حکم آش کشک خالرو داره به قول ترکها: بوده که وارده :-\ :'( :-X
موافقم ای داد و صد بیداد

سنا

Active member
والا اینا کف یه جوب آب رو هم که سیمان میکنن میان افتتاحش میکنن!!! :D

سنا

Active member
مثل راه آهن شیراز که ایستگاه نداشت اما افتتاح شد!
باید با اتوبوس یه مسیری میرفتن بعد سوار قطار میشدن ;D
حالام که خرابه!!!!!

sezar1972

Member
* SANA * گفت:
مثل راه آهن شیراز که ایستگاه نداشت اما افتتاح شد!
باید با اتوبوس یه مسیری میرفتن بعد سوار قطار میشدن ;D
حالام که خرابه!!!!!
سنا جان غصه نخور اون با من ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8)

دوست خوبم اینش بده که تنها این راه برای گریز از بعضی از موارد هست که غیر قابل ذکر است به دلیل برخی از....... دوم اینکه 700 میلیون برای چمن کردن؟ سوم برای زمینی که سالی یه بازی قراره انجام شه!!! درامد زائی چی؟ برای ورزشی که هیچ رونق و بهائی نداره؟ اونوقت زمین کورس و پرش هزار تومان هم خرج نمی شه!!! به نظرتون کار کارشناسی شده ؟

سنا

Active member
DVM.Shahbazi گفت:
دوست خوبم اینش بده که تنها این راه برای گریز از بعضی از موارد هست که غیر قابل ذکر است به دلیل برخی از....... دوم اینکه 700 میلیون برای چمن کردن؟ سوم برای زمینی که سالی یه بازی قراره انجام شه!!! درامد زائی چی؟ برای ورزشی که هیچ رونق و بهائی نداره؟ اونوقت زمین کورس و پرش هزار تومان هم خرج نمی شه!!! به نظرتون کار کارشناسی شده ؟
نه بابا آقای دکتر
اینا اصلا بلد نیستن کجاها تو ورزش باید سرمایه گذاری شه
نمیدونم تحت تاثیر چه عواملی این آقایان تو بعضی از قسمت های نالازم خرج زیادی میکنن
بعد یه جا که لازمه میگن " بودجه نداریم " !!

ali.sh

Member
چمن کردن زمین چوگان کار خیلی خوبیه ولی 700 میلیون تومان برای چمن کردن اگه چقدر چمن کاشتن ؟
من مزنه کاشت چمن تو دستم نیست ولی فکر کنم با 700 میلیون تومان بشه 20-30 هکتار چمن کاشت.

سنا

Active member
ali.sh گفت:
چمن کردن زمین چوگان کار خیلی خوبیه ولی 700 میلیون تومان برای چمن کردن اگه چقدر چمن کاشتن ؟
من مزنه کاشت چمن تو دستم نیست ولی فکر کنم با 700 میلیون تومان بشه 20-30 هکتار چمن کاشت.
خوب همینه دیگه
ولخرج ها که نصف بیشتر بودجه به جای چمن سر از جیب مبارکشون درمیاره!

reihaneh

Member
700 تومن که چیزی نیست ،فقط کافیه یه لحظه به آثارش فکر کنیم
- افزایش سرانه فضای سبز
- افزایش سرانه فضاهای ورزشی
- خوشکلی
- محیطی مناسب برای چرای احتمالی گوسفندان
- مکانی برای استفاده بهینه از فضولات حیوانی
- برگ افتخاری در دفاتر محترمه
- سکه های زرینی در جیب های محترمه تر
- حالا هر از گاهیم شاید یه مسابقه ای برگزار شد
- این وسط تعدادی پروژه عزل و نصب و زیر آبی هم حل میشه