[/php]
mohamad molazadeh Member 2013 , March 2 #1 [/php] پیوست ها 482470_10151439614332243_563434446_n.jpg 85.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18 525482_10151439614592243_1521475068_n.jpg 22.9 کیلوبایت · بازدیدها: 33
mohamad molazadeh Member 2013 , March 2 #2 فکر میکنم الویس باشه البته مطما"ن نیستم از دوستان اگه کسی میدونه لطفا" کمک کنه
جلال موسوی Member 2013 , April 19 #5 این اسب اگه همونی که تو جام اکسکلوسیو سال پیش اول شد اسب خوبیه حرکت خوب رنگ عالی بدن پر اما یکم قد کوتاهه در کل به نظر من خوبه
این اسب اگه همونی که تو جام اکسکلوسیو سال پیش اول شد اسب خوبیه حرکت خوب رنگ عالی بدن پر اما یکم قد کوتاهه در کل به نظر من خوبه
mohamad molazadeh Member 2013 , April 19 #6 بله همون خیلی از مسابقات چامپیون شده ولی عجیب با این همه مقام و 7سال سن تا الان هیچ کره ای ازش ندیدیم به نظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟؟
بله همون خیلی از مسابقات چامپیون شده ولی عجیب با این همه مقام و 7سال سن تا الان هیچ کره ای ازش ندیدیم به نظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟؟
amin abdian Member 2013 , April 19 #12 اینم الویس در مسابقه زیبایی تهران 91 اینم لینک فیلمش در تهران الویس اسب عرب وارداتی (Elvis)
mohamad molazadeh Member 2013 , April 20 #13 به نظرتون توی این عکسا که واضح اند نقاط مثبت و منفی چی اند؟
پ پویا غلامزاده Member 2013 , April 20 #14 چه اسب هایی و تونسته بزنه که همیشه چامپیون شده این الویس خان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amin ashrafganjuey Member 2013 , April 20 #15 از دوتا عکسی که اول گذاشتین سمت چپی الویس نیست , فکر میکنم کره دبی پاشا باشه
علی اصفهانی Active member 2013 , April 20 #16 amin ashrafganjuey گفت: از دوتا عکسی که اول گذاشتین سمت چپی الویس نیست , فکر میکنم کره دبی پاشا باشه کلیک کنید تا باز شود... دبی پاشا نیست مهندس . دبی سه قلم سفیده .
amin ashrafganjuey گفت: از دوتا عکسی که اول گذاشتین سمت چپی الویس نیست , فکر میکنم کره دبی پاشا باشه کلیک کنید تا باز شود... دبی پاشا نیست مهندس . دبی سه قلم سفیده .
مجید دهقانی Member 2013 , April 21 #18 amin abdian گفت: هر دوتا الویس هستش خودم عکس هارو گرفتم کلیک کنید تا باز شود... امین جان اگه دقت کنی اسب سمت راستی رو پیشونیش نشون داره ولی چپی نداره ، به کله گیر هم توجه کنی بد نیست ... شما عکسو گرفتی؟؟؟ روی عکس نوشته امین اشرف گنجویی!!! حالا خوبه خودشون هم توی این سایتن ...
amin abdian گفت: هر دوتا الویس هستش خودم عکس هارو گرفتم کلیک کنید تا باز شود... امین جان اگه دقت کنی اسب سمت راستی رو پیشونیش نشون داره ولی چپی نداره ، به کله گیر هم توجه کنی بد نیست ... شما عکسو گرفتی؟؟؟ روی عکس نوشته امین اشرف گنجویی!!! حالا خوبه خودشون هم توی این سایتن ...
amin abdian Member 2013 , April 21 #19 آقا من شرمندم ببخشید من فکر کردم عکس های اولی رو میگید ولی حالا که نوشته شما رو بدقت خواندم دیدم که اون کلمه (اول)رو من نخوانده بودم من تسلیییییم ;-)
آقا من شرمندم ببخشید من فکر کردم عکس های اولی رو میگید ولی حالا که نوشته شما رو بدقت خواندم دیدم که اون کلمه (اول)رو من نخوانده بودم من تسلیییییم ;-)
amin ashrafganjuey Member 2013 , April 21 #20 منظورم عکسائیست که در صفحه اول گذاشتن و خودم گرفتم بود صورت پیداست فقط در اون عکسا:smilingsmiley: