انرژی دو خونه و یه خونش تروبرده کره آریا است. اطلاعات بیشتر در موردش اگر دارید ممنون میشم بدونم.
mahsima Member 2009 , December 18 #1 انرژی دو خونه و یه خونش تروبرده کره آریا است. اطلاعات بیشتر در موردش اگر دارید ممنون میشم بدونم.
ع عارف Member 2010 , February 21 #2 پدر: آریا مادر:فرزانه متولد:1383 از سال 85 در گنبد بندر ترکمن و آق قلا کورس کرده یکبار قهرمان شده سه بار دوم و سه دفعه هم سوم شده.
پدر: آریا مادر:فرزانه متولد:1383 از سال 85 در گنبد بندر ترکمن و آق قلا کورس کرده یکبار قهرمان شده سه بار دوم و سه دفعه هم سوم شده.
ع عارف Member 2010 , April 19 #4 متاسفانه عکسی ندارم.خواهر این اسب که پدرش کشیکچی هست را از نزدیک دیدم.هر دو نسل دوم هستند.آریا پدر انرژی سیلمی خوبی هست اما... مادر انرژی فرزانه : پدر : تاراج مادر: گل اژدها( پدر: کولاک_ مادر: اژدها) بنا براین انرژی دوخون نسل سوم تروبرد هست.
متاسفانه عکسی ندارم.خواهر این اسب که پدرش کشیکچی هست را از نزدیک دیدم.هر دو نسل دوم هستند.آریا پدر انرژی سیلمی خوبی هست اما... مادر انرژی فرزانه : پدر : تاراج مادر: گل اژدها( پدر: کولاک_ مادر: اژدها) بنا براین انرژی دوخون نسل سوم تروبرد هست.
matin_0172 New member 2010 , June 19 #5 عکس انرژی سلام دوست من. من سه تا عکس از انرژی توی آرشیوم داشتم که براتون آپلود کردم:
علی واحدی Active member 2010 , June 21 #7 matin_0172 گفت: سلام دوست من. من سه تا عکس از انرژی توی آرشیوم داشتم که براتون آپلود کردم: کلیک کنید تا باز شود... ماشالله این اسب توی پرش هم جواب میده 100%. بعد از کورس بیاریدش تو خط پرش.
matin_0172 گفت: سلام دوست من. من سه تا عکس از انرژی توی آرشیوم داشتم که براتون آپلود کردم: کلیک کنید تا باز شود... ماشالله این اسب توی پرش هم جواب میده 100%. بعد از کورس بیاریدش تو خط پرش.
mahsima Member 2010 , July 5 #8 matin_0172 گفت: سلام دوست من. من سه تا عکس از انرژی توی آرشیوم داشتم که براتون آپلود کردم:] ممنون دوست عزیز از عکساتون. کلیک کنید تا باز شود...
matin_0172 گفت: سلام دوست من. من سه تا عکس از انرژی توی آرشیوم داشتم که براتون آپلود کردم:] ممنون دوست عزیز از عکساتون. کلیک کنید تا باز شود...