انسیاتور در تعزیه

vatan

Member
با تشکر فراوان از مدیر سایت. امیدوارم بتوانم فیلم با کیفیت تری از انسیاتور و همچنین گزیده ای از فیلم پدر و مادر انسیاتور را برای شما ارسال کنم .

vatan

Member
کسی اسب به این پرخونی دیده اگه میشناسید معرفی کنید. کاربران نظرشون را اعلام کنند.

vatan

Member
به نظر دوستان با توجه به حرکات انسیاتور آیا انسیاتور یا کره های آن می توانند در درساژ موفق بشوند

مرضیه

Member
vatan گفت:
به نظر دوستان با توجه به حرکات انسیاتور آیا انسیاتور یا کره های آن می توانند در درساژ موفق بشوند
اتفاقا من هم به این سوال فکر کردم،
فکر میکنم اسبی که چنین استعداد ذاتی داشته باشه با آموزش صحیح بتونه خیلی موفق عمل کنه...!

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
مرضیه گفت:
vatan گفت:
اتفاقا من هم به این سوال فکر کردم،
فکر میکنم اسبی که چنین استعداد ذاتی داشته باشه با آموزش صحیح بتونه خیلی موفق عمل کنه...!
برعکس, در درساژ به اسب بسیار بسیار آرام نیاز داریم تا بتوانیم آموزشش بدیم, البته درباره توانایی اسبهای کرد در یادگیری نمیدونم

sohrab

Active member
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:
فیلم انسیاتور در تعزیه که به سایت یوتیوپ آپلود شده
فرمت 3gp هم هست اگر کسی خواست پیام بگذاره
با تشکر از vatan

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=lYkji2R5n30[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=lYkji2R5n30

من نتونستم ببینم. به فیل تر شکن دسترسی ندارم

vatan

Member
با سلام خدمت مدیر سایت . من جدیدا تعزیه نرفتم ولی در اولین فرصت این کار را میکنم .

vatan

Member
با سلام شما باید به یک طریقی بتونید سایت youtube.com را باز کنید سپس کلمه kurdish horse را سرچ کنید اولین کلیپی که از سایت یوتیوب میبینید کلیک کنید البته در کامپیوتر شما باید flash player نصب باشه.
البته اگه نتونسید از این طریق ببینید به سهراب عزیز پیغام بفرستید ایشون همون کلیپ را دارند به میل شما ارسال میکنند البته با تشکر از سهراب عزیز که من به ایشون زحمت دادم چون من فعلا به کلیپ دسترسی ندارم

vatan

Member
فیلم های جدید انسیاتور در تعزیه موجود هست کیفیتشون هم خوبه فقط از اسب فیلم گرفته شده البته مربوط میشه به 8 محرم امسال
ریئس سایت هم دیده! ولی چطوری میشه بریزی رو سایت خدا میدونه!!
یکی باید فیلم را خرد کنه کی حوصله داره؟؟؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
vatan گفت:
فیلم های جدید انسیاتور در تعزیه موجود هست کیفیتشون هم خوبه فقط از اسب فیلم گرفته شده البته مربوط میشه به 8 محرم امسال
ریئس سایت هم دیده! ولی چطوری میشه بریزی رو سایت خدا میدونه!!
یکی باید فیلم را خرد کنه کی حوصله داره؟؟؟
خیلی سنگینه

در اصفهان و خمینی شهر سی دی فروشی های مذهبی وجود دارد که فقط فیلمهای تعزیه اسبی میفروشند

برای سفارش سی دی ها در خدمتم

بالا