ایلیاد (طاغان * گل آقبند)

امید زمانی

Active member
نام : ایلیاد ( نریان )
پدر : طاغن
مادر : گل آقبند
تولد : 1381

پیوست ها

• ILIAD.jpg
    ILIAD.jpg
    80.9 کیلوبایت · بازدیدها: 179
آخرین ویرایش:

hooshmand

Member
خیلی زیباست فکر کنم با 10ام تاپیکش رو میخونم و عکسشو میبینم.....

ايلياد كره طاغان و گل اقبند سال 1385گنبد...................توليد كننده دوست عزيزم جناب اقاي مسعود غياثي

جناب گلصحرا تشكر از لطف شما در مورد ايلياد
اين هم يك عكس از 20 ماهگي نريان ايلياد در پائيز سال 1385شهرستان گنبد كاووس

Image037.jpg

جناب هوشمند بدون اغراق عرض کردم....چشمش نزنم واقعا عالی و خوش تراشه...به نظرم بهترین کره طاغن بدنش خیلی خوبه...کشیده و قد بلند...

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
آبان91

پیوست ها

• ilyad.jpg
    ilyad.jpg
    51.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • ilyad (2).jpg
    ilyad (2).jpg
    43.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • ilyad (1).jpg
    ilyad (1).jpg
    43.2 کیلوبایت · بازدیدها: 41
ماشااله...
بسیار زیبا...
امیرخان یادت باشه قبلا توی یه تاپیکی راجع به تاثیر پذیری بیشتر کره از پدر یا مادربحث کردیم،این یک نمونه کامل برای اثبات گفته هامه...
طاغان کره هاش خیلی زیاده ولی شاید خوباش به اندازه انگشت دست هم نباشه...
نمیدونم من که مادرش(گل آقبند)رو ندیدم ولی فکر کنم یه چیزی بوده تو مایه های توران حبیب ایشان(صرفا به خاطر کره های تولید کرده)
که متاستفانه مثل اون خیلی ازش کشش نشده...

hooshmand

Member
جناب قاسمي ممنون از اينكه عكسهاي جديد ايلياد را گذاشتيد روي سايت واقعا اين سيلمي زيبا هست انشالله در سفر بعدي به گنبد اين عكسها را براي اقا مسعود غياثي مي برم تا از توليدي كه داشته اند باز لذت ببرند بفرمايش زنده ياد سركار خانم فيروز ما بايد اسبان تركمني توليد كنيم كه از مادر و پدرشون برتر باشند تا بتوانيم در اصلاح نژاد حرفي براي گفتن داشته باشيم و فكر مي كنم اين ايلياد يكي از همين مصداق ها مي باشد مشخص هست اين نريان به اين قد و قواره مي رسيد واقعا به عكسهاي 20 ماهگي كه بنده در گنبد از اين نريان گرفتم دقت بفرمائيد مي شود ار ان عكسها اين وضعييت فعلي را براي اين نريان حدث زد ظمنا دست اقاي حاج احمدي هم درد نكند كه اين نريان را تا حالا نگه داشتند و رسيدگي نمودند البته بنده سال 1387 هم اين نريان را در سن نزديك 4 سالگي كه تازه اقاي حاج احمدي از گنبد اورده بودند به تهران در باشگاه كلاك يا فرمان ارا ديده بودم و الان اين سيلمي 7.5 ساله ميباشد و از نظر قد و ابعاد اندام خيلي رشد كرده و متفاوت شده واين يعني رشد نژاد تركمن تا 6 سلگي تكميل ميشود و اين را بنده در ماديان نسيم قره تپه خودمان به عين ديده ام در 4 سالگي ماديان نسيم پس از اتمام زندگي ورزشي (كورس )حدود 158 بود و پس از اولين زايمان در 5 سالگي شد 160 ودر 6 سالگي به 163 رسيد .. لازم بذكر هست اخرين هفته مهرماه امسال هم يكي از دوستان عضو اين سايت از مزرعه اقاي حاج احمدي و از كنار ايلياد به من زنگ زد و ار وضعيت خوب ايلياد خبر داد و خبر خوب ديگر اينگه اقاي حاجي احمدي در برنامه دارند برادر ديگر ايلياد يعني سرخوش يا همان روزان قهرمان كورس را بخرند و براي كششهاي اسبان كورسي تركمن سرمايه گذاري نمايند چون در حال حاضر ايلياد را در زمينه توليد اسبان پرشي بعنوان سيلمي مورد استفاده قرار مي دهند ..............

hooshmand

Member
ماشااله...
بسیار زیبا...
امیرخان یادت باشه قبلا توی یه تاپیکی راجع به تاثیر پذیری بیشتر کره از پدر یا مادربحث کردیم،این یک نمونه کامل برای اثبات گفته هامه...
طاغان کره هاش خیلی زیاده ولی شاید خوباش به اندازه انگشت دست هم نباشه...
نمیدونم من که مادرش(گل آقبند)رو ندیدم ولی فکر کنم یه چیزی بوده تو مایه های توران حبیب ایشان(صرفا به خاطر کره های تولید کرده)
که متاستفانه مثل اون خیلی ازش کشش نشده...

جناب بگلري واقعا همينطور هست اين ماديان گل اقبند حيف شد فقط 3 كره داد كه بنده شرح مفصلش را قبلا گفته ام از سيلمي گل اهو نريان ل اورال...از سيلمي طاغان نريان ايلياد ..و از سيلمي طلا قوش نريان قهرمان كورس روزان ......
ضمنا ماديان توران توليد زنده ياد سركار خانم فيروز مي باشد و ار پدري يعني سيلمي اربنت فدراسيون خواهر ماديان گل اق بند مي شد و توران ربطي به حبيب ايشان ندارد

جناب هوشمند گل آقبند هم تولید خانم فیروز بوده؟؟؟

لطفا یه سر به تاپیک فلیکا بزنید و نظرتون رو راجع به بحثی که شده بود(در مورد گل آقبند و آقبند)بنویسید...

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ اﻣﺮﻭﺯ ﺭﻭﺯ اﺧﺮ ﺑﺮﮔﺰاﺭﻱ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﻲ اﺳﺘﺎﻥ اﻟﺒﺮﺯ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺭﺩﻩ ﻧﻮﺟﻮاﻧﺎﻥ اﻟﻴﺎﺩ ﺑﺎ ﻳﻚ ﺳﻮاﺭ ﻧﻮﺟﻮاﻥ ﺑﺎ اﺳﺘﻌﺪاﺩ ﺑﻪ ﻣﻘﺎﻡ ﺩﻭﻣﻲ ﺭﺳﻴﺪ
ﻭاﻗﻌﺎ ﺯﻳﺒﺎ ﭘﺮﺵ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺗﻜﻨﻴﻚ ﺑﺎﻻﻱ ﺗﻮ ﭘﺮﺵ ﺩاﺭﻩ ﻛﺮﻫﺎﻱ ﻃﺎﻏﺎﻥ اﺳﺘﻌﺪاﺩ ﺧﻮﺑﻲ ﺗﻮ ﭘﺮﺵ ﺩاﺭﻧﺪ.

بالا