سلام آقا/خانوم ناشناس!ممنون از راهنماییتون ما خونمون شهرک گلستانه و متاسفانه ماشین هم نداریم!قبلاً دوره مقدماتیمو تو باشگاه جنت گذروندم!با این تفاصیر میخواستم ببینم که به نظر شما هزینه کنم و تا باشگاه محسن برم یا برم باشگاه علوم پزشکی؟:blushsmiley:
بازم ممنون!:smilingsmiley:
.
سلام.ببینید اگر بخواید واقعا حرفه ای کار کنید .حد اقل باید چند سالی سواری کنید .شما باید ببینید کدام باشگاه و مربی شاگرد موفق داشته .. اما میتونیدبه باشگاه جدیدی که در جاده صدرا تاسیس شده سری بزنید . اگر اشتباه نکنم باشگاه باید کنار دانشگاه ازاد صدرا باشه . برید و ببینید که چه کسی خوب کار میکنه .البته یه مربی قدیمی هم هست مربی خوبی هم هست به نام آقای واحدی نیا . قبلا هم باشگاه محسن بود . اما الان باشگاه صدرا هست . برید ببینید اگر از کارشون و نحوه اموزششون خوشتون امد (البته من هم تاییدش میکنم)کارش رو . باهاش صحبت کنید . اگر خواستید باهاش کلاس بگیرید . بگید که ناشناس (انجمن اسب)شما رو به من معرفی کرد . .البته مربی های دیگه ای هم اونجا هست / اما ایشان علمی تر
اموزش میدهند. . البته باز هم خودتون تصمیم گرنده هستید که با چه شخصی سواری کار کنید . من میتونم مربی خوب و موفق دیگه ای هم بهتون معرفی کنم اما در باشگاه محسن هست(خانم زارع .از مربی های موفق استان) که باتوجه به راه طولانی شاید براتون مشکل باشه.اگر هم خواستید برید باشگاه محسن وبا خانم زارع صحبت کنید به اون هم میتونید بگید که ناشناس شما رو معرفی کرده..
البته اگر واقعا طالب سواری هستید را طولانی نباید براتون مهم باشه.