http://horse.ir/forum/index.php/topic,4254.0.htmlايمان شيربندی گفت:سلام امیر جان میخواستم برات پیغام خصوصی بفرستم اجازه نداد مشخصاتتو ببینم جریان چیه
ما هم بخواهین این فیلمو داشته باشیم کیو باید ببینیم ؟vatan گفت:امید جان این هم براق که میگفتی عکسش را بزارید.
امیر حسین هم فیلم تعزیه این اسب را داره.
فکر کنم نریونه سفیده ! داره علی اکبر می خونه ! اسبو می خوابونه !نمی کشه ! شادی رو چه جوری کشت ؟vatan گفت:کدوم اسب چه رنگی بود ؟ نریون یا مادیون؟ اسب را کشت یا خوابوند؟
آخه یه مدت قبل یه اسب معروف خمینی شهر به نام شادی را کشت!!!!!!!
نه سوار نداره ! دور خودش میچرخه و میخوابه تکون نمی خوره !vatan گفت:با سواری ؟
اسب خوبی است ولی اصلا خون کرد نداره !vatan گفت:قیمت کشش براق اینجا یک میلیون هست و میاند ازش کره میگیرند.
امید جان تا حالا مگه براق را دیدی؟؟؟امید زمانی گفت:اسب خوبی است ولی اصلا خون کرد نداره !
مادرش را دیدم . و خودش را هم وقتی اون و من هر دو کوچک بودیم !vatan گفت:امید جان تا حالا مگه براق را دیدی؟؟؟
آره وطن خان یه تیکه تو فیم اسبواره هست ازش خیلی عالی قدم بر میداره ! و خیلی دوست دارم ببینم چه جوری میشه اسبو اینجوری در آورد نه جفت زن !!!vatan گفت:مطمئنی همون بوده؟؟؟
حالا باید بیایی براق را ببینی.
باید بیایی تا سوار براقت کنیم ببینی قدم براق را نسبت به آمریکن سادلبرید میپسندی یا نه؟؟؟
بله فیلم جشنواره را که من ندارم ولی روی موبایل دیدم و همونجایی که رضا ابراهیمی از طرف حسین بابایی میگه برای قدم رفتن این اسب یه صلوات بفرستید!!!امید زمانی گفت:آره وطن خان یه تیکه تو فیم اسبواره هست ازش خیلی عالی قدم بر میداره ! و خیلی دوست دارم ببینم چه جوری میشه اسبو اینجوری در آورد نه جفت زن !!!
خوشم میاد سلیقه منو میدونی وطن خان !
امید زمانی گفت:اسب خوبی است ولی اصلا خون کرد نداره !