inaz گفت:سروش بسیار آباد با گشت های فوقالعادست من 8 سال اونجا میرفتم و خیلی اونجا راحت بودم وراضی با خاطرات خوش
باشگاه ژاله رو اصلا نمیپسندم
باشگاه رخش تنها حسنش نزدیکی به شهره
من 6ماه اونجا بودم در اوج غربت منتظر فرصتی برای فرار از اون محیط خشک و بد
باشگاه اسپریس رو خودمون فعال کردیم و محیط بسته صمیمی و خوبی داره
میون این باشگاهها بهترین دوران رو در سروش داشتم ولی الان اونجا رو نمیپسندم
شاید به خاطر اینکه با نبودن در اونجا غریب شدم و وقتی اونجا میرم کسی رو نمیشناسم
راستش نمیدونم به سروش رای بدم یا اسپریس ولی به احترام قدمت سکونتم در سروش به اون رای میدم
inaz گفت:مونامور از ژاله سواران زیادن ولی بیشتر دو کوپ اخراج میشن یا انصراف میدن زیادم کار میکنن تمریناشونم خوبه تو مسابقات قزوینم خوبن ولی نمی دونم چرا اونجا خراب میکنن
ما در این جام های تابستون هم از رخش وهم اسپریس هم سروش سوارکار داشتیم ئچه طور فقط سواران ژاله یادت مونده؟
یه دلیلش میشه گفت اینهمونامور گفت:شما ژاله رو نمی پسندید چون ریس هیت شما طرفدار انجا هست؟
بیشتر به انجا کمک میکنه؟
عکس هم بگذارید نظرسنجی از روی چی؟محـمـد رضــا گفت:کاش باشگاه ها را معرفی میکردین بعد نظر سنجی راه می انداختید تا بقیه هم سر در بیارن دوستان
میتونید عکس تهیه کنید و تو سایت بذارید؟khan-baba گفت:تو باشگاه هاى قبلي ها سروش از همه بهتر بود ولی در حال حاضر بهترین و مجهز ترین باشگاه باشگاه باقرآبادی است البته این موضوع رو هم بگم که قدیمی ترین و پر سابقه ترین باشگاه قزوین همین باشگاه باقرآبادی (البرز) هستش که 2 ماهی هست که بعد از چند سال به همت امیر حسین باقرابادی پسر مرحوم عیسی باقرآبادی مجددآ راه اندازی شده و اگه کسی رو باشگاه خاصی تعصب نداشته باشه این باشگاه از همه نظر بهترینه