بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم . خودم برگه تست دی ان ای حدود 20 تا از سیلمی هایی که الان سیلمی هستند رو دیدم 90 درصدشون خون بالای تروبرد داشتند و رد شده بودند و یکی 2 تا سیلمی هم عرب بالا.بعد از 2 3 روز نمیدونم چه اتفاقی افتاد که همه شدند سیلمی !!! اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟
چه سودی اگر خامشی بشکنم
که یاران!در این دشت تنها منم
گرفتم که فریادبرداشتم
یکی تیغ در جان شب کاشتم
مرا تیغ فریاد برنده نیست
در این مرده آباد که کس زنده نیست
برو مرد بیدار اگر نیست کس
که دل با تو دارد ممان یک نفس
اولا ! شما یه کم چشمات را باز کنی میفهمی که 2 کاربر مختلف صحبت کرده اندعزیز جان! من جوابم را نگرفتم! شما فرمودید: "بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم .... اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟ "
بنده هم عرض می کنم اگر هراسی ندارید، شک نکنید که این وظیفه ی شماست که شفاف سازی کنید تا امثال بنده در دام شیادان نیفتیم و چندین سال عمرمان را با این دروغها هدر ندهیم... اما اگر بلوف زده اید تا سطوری جنجالی رقم زنید که شما را به خیر و ما را به سلامت!!!!
اولا ! شما یه کم چشمات را باز کنی میفهمی که 2 کاربر مختلف صحبت کرده اند
دوما! شما خودت را ناراحت نکن ...شما که اینقدر دلسوز اسب ترکمنی و نگران از این که در دام شیادان نیفتی خودت را معرفی کن تا من راهنماییت کنم
ثالثا!فعالیت های بنده در مورد اسب ترکمن چه در همین سایت چه در فیس بوک و چه فعالیت های تولید و پرورش و تاثیر ما در منطقه ترکمن صحرا و اسب ترکمن کاملا مشخصه شما از فعالیت هات بگو!
رابعا! شما همین الان هم میتونید به خیر باشید ما هم به سلامت هستیم خدا را شکر!