بورتای

والله اعلم!!!
خانم فیروز در انتخاب مادیان ونریان چندان وسواسی نداشتند و از بعضی لاینهای تولیدی خودشان سیلمی انتخاب نمیکردند .
حتی در جشنواره گنبد که طاغان دوم و جرگلان سوم شد ایشون شدیدا شاکی بودند که چرا یک اسب ناخالص مقام آورده و به تولیدکنندگانی که آنجاحضور داشتند گفتند با آن اسب کشش نکنید.
بحث بیشتر دردسرآفرینه!!!

امید زمانی

Active member
نکته ای که خیلی برای من جالب توجه هستش طاغن هستش که کره دلدل و تالیا هستش ! و یه خواهر تنی داره که از نظر تیپ و ظاهر وسایز هیچ شباهتی ندارند و خود دلدل و تالیا هم درشت نبودند خانم فیروز از نظر تغذیه برنامه خاصی داشت روی اسبها ؟؟مثلا دلدل 2 که از پدر با طاغن یکی هستش و مادرش خیلی خیلی درشت تر از مادر طاغن چرا اینقدر ریز و طاغن...؟

فکر کنم بیشتر از قد و درشتی مادیان،اصطلاحا شکم دار بودنش مهم باشه...
تو این مورد تاج محمد خوجه ها از همه سرتراند.

شاید ادامه دادن بحث در اینجا برای من و امید بخاطر اینکه سیلمی داری می کنیم وشاید دیگران فکر کنند قصد ما حذف رقیبه و بس،چندان جالب نیست ولی مطمئنا به زودی اخبار مهمی در زمینه سیلمیهای ترکمن و ... پخش خواهد شد، چیزی که باید زودتر از اینها اعلام میشد.

امید زمانی

Active member
بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم . خودم برگه تست دی ان ای حدود 20 تا از سیلمی هایی که الان سیلمی هستند رو دیدم 90 درصدشون خون بالای تروبرد داشتند و رد شده بودند و یکی 2 تا سیلمی هم عرب بالا.بعد از 2 3 روز نمیدونم چه اتفاقی افتاد که همه شدند سیلمی !!! اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟

silkway

Member
بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم . خودم برگه تست دی ان ای حدود 20 تا از سیلمی هایی که الان سیلمی هستند رو دیدم 90 درصدشون خون بالای تروبرد داشتند و رد شده بودند و یکی 2 تا سیلمی هم عرب بالا.بعد از 2 3 روز نمیدونم چه اتفاقی افتاد که همه شدند سیلمی !!! اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟

بنده شخصا" که خیلی خوشحال می شوم که حضرت عالی در این باره اطلاع رسانی بفرمایید. گرچه شاید وظیفه ی هر فردی در جایگاه شما به عنوان یک فرد دوست دار و تولید کننده ی اسب ترکمن همین است و غیر از این هم انتظار نمی رود! ما که دستمان به این اطلاعات نمی رسد لذا منتظر شفاف سازی جناب عالی هستیم.

چه سودی اگر خامشی بشکنم
که یاران!در این دشت تنها منم
گرفتم که فریادبرداشتم
یکی تیغ در جان شب کاشتم
مرا تیغ فریاد برنده نیست
در این مرده آباد که کس زنده نیست
برو مرد بیدار اگر نیست کس
که دل با تو دارد ممان یک نفس

silkway

Member
چه سودی اگر خامشی بشکنم
که یاران!در این دشت تنها منم
گرفتم که فریادبرداشتم
یکی تیغ در جان شب کاشتم
مرا تیغ فریاد برنده نیست
در این مرده آباد که کس زنده نیست
برو مرد بیدار اگر نیست کس
که دل با تو دارد ممان یک نفس

عزیز جان! من جوابم را نگرفتم! شما فرمودید: "بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم .... اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟ "

بنده هم عرض می کنم اگر هراسی ندارید، شک نکنید که این وظیفه ی شماست که شفاف سازی کنید تا امثال بنده در دام شیادان نیفتیم و چندین سال عمرمان را با این دروغها هدر ندهیم... اما اگر بلوف زده اید تا سطوری جنجالی رقم زنید که شما را به خیر و ما را به سلامت!!!!

silkway

Member
ببخشید، نقل قول پیام بالا با بی دقتی بنده، اشتباه انجام شده. پوزش مرا بپذیرید!

امید زمانی

Active member
عزیز جان! من جوابم را نگرفتم! شما فرمودید: "بنده از هیچ مقام و مسئول و اسبداری هراسی ندارم .... اگر لازمه دقیق بگم کدوم سیلمی ها تایید و کدام ها رد شده بودند ؟؟ "

بنده هم عرض می کنم اگر هراسی ندارید، شک نکنید که این وظیفه ی شماست که شفاف سازی کنید تا امثال بنده در دام شیادان نیفتیم و چندین سال عمرمان را با این دروغها هدر ندهیم... اما اگر بلوف زده اید تا سطوری جنجالی رقم زنید که شما را به خیر و ما را به سلامت!!!!
اولا ! شما یه کم چشمات را باز کنی میفهمی که 2 کاربر مختلف صحبت کرده اند
دوما! شما خودت را ناراحت نکن ...شما که اینقدر دلسوز اسب ترکمنی و نگران از این که در دام شیادان نیفتی خودت را معرفی کن تا من راهنماییت کنم
ثالثا!فعالیت های بنده در مورد اسب ترکمن چه در همین سایت چه در فیس بوک و چه فعالیت های تولید و پرورش و تاثیر ما در منطقه ترکمن صحرا و اسب ترکمن کاملا مشخصه شما از فعالیت هات بگو!
رابعا! شما همین الان هم میتونید به خیر باشید ما هم به سلامت هستیم خدا را شکر!

silkway

Member
اولا ! شما یه کم چشمات را باز کنی میفهمی که 2 کاربر مختلف صحبت کرده اند
دوما! شما خودت را ناراحت نکن ...شما که اینقدر دلسوز اسب ترکمنی و نگران از این که در دام شیادان نیفتی خودت را معرفی کن تا من راهنماییت کنم
ثالثا!فعالیت های بنده در مورد اسب ترکمن چه در همین سایت چه در فیس بوک و چه فعالیت های تولید و پرورش و تاثیر ما در منطقه ترکمن صحرا و اسب ترکمن کاملا مشخصه شما از فعالیت هات بگو!
رابعا! شما همین الان هم میتونید به خیر باشید ما هم به سلامت هستیم خدا را شکر!

فکر نکنم لازم باشد که ادعای شما را تکرار کنم و یا وقت خود را برای بحث با شما تلف کنم. فقط اگر چیزی در چنته دارید بنمایید!!! همه مستفیذ شوند!!! اما اگر ادعای گزافی کرده اید لازم نیست بیش از این قلم فرسایی و در افشانی فرمایید که ترکمن صحرا و اسب ترکمن بیش از این از ادبیات فاخر حضرت عالی شرمنده نشوند!!!
فرمودید که لیستی را در اختیار دارید که اکثر سیلمی های بنام را دو خون معرفی می کند، تا اینجا هیچ بعید به نظر نمی رسد! اما باز فرمودید که از کسی هراسی ندارید که این بعید به نظر می رسد!!! به هر حال بنده کما کان چشم به سطور این وبگاه دوخته تا حضرت عالی این راز مگو ی مورد ادعای خود را فاش نمایید. که البته بسیار خرسند خواهم شد!

جناب راه ابریشم! فضای دوستانه این سایت برای اطلاع رسانی به همدیگر است نه تخطئه یا خدای ناکرده مچ گیری.
ما اگر اینجا صحبتی را باز میکنیم قصدمان آگاهی از نیاز طرفین به شفافیت هم هست. ناخالص بودن بسیاری از سیلمیهای ترکمن چیزی نیست که ساخته ذهن ما باشد و اگر بیشتر در جریان امور قرار بگیرید از عوض شدن جواب تستهای دی ان ا اسبان ترکمن شش یا هفت ماه پیش طی سه روز توسط دست اندرکاران این امر هم باید باخبر باشید ولی ادبیات فاخر چه صدمه ای به اسب ترکمن و ترکمنصحرا زده!؟الله اعلم!

silkway

Member
جناب سمند صحرا،
بنده با شما هم عقیده و هم کلام هستم! چه در حفظ اصالت محیط دوستانه و چه در حفظ رسالت این وبگاه در اطلاع رسانی و شفاف سازی، علی الخصوص در باره ی اسب ترکمن... فقط مشکل اینجااست که صرف یک ادعا، هیچ شفاف سازی ای انجام نمی شود، بلکه آب بیش از پیش گل آلوده می شود.
بنده قبلا هم عرض کردم، الان هم می گویم! این حقیر و بسیاری از دوست داران اسب ترکمن، به همان نسبت که به این موضوع، علاقه مند هستیم، دستمان از بسیاری از اسناد کوتاه است و ابزاری برای شفاف سازی این رودخانه ی گل آلوده در اختیار نداریم! لذا وقتی دوستی ادعا می کند که به سندی دسترسی یافته که "سره را از ناسره" و خالص را از نا خالص جدا می کند، بدیهی است توقع داریم، که ایشان در جهت اهداف مشترک اعضای این سایت گام نهاده و " بی پرده اسرار هویدا سازد!" خصوصا زمانی که خود ایشان مدعی است که از کسی ترس و واهمه ای ندارد!
اما زمانی که پاسخی در خور شنیده نمی شود... گویا بلد نا بلدی در بیابان تشنگان را به سرابی مژده می دهد، در حالی که در آنجا فقط خاک داغ است و بس!!!
کماکان منتظر روشنگری و پرده برداری جناب زمانی هستیم!!! البته فارق از کنایه های خارج از موضوع ادعا!
با تشکر

ما امسال از فدراسیون(معاونت فنی) ضربه شدیدی خوردیم.که بیشترش جنبه تسویه حساب شخصی با ما بود!!
وقتی که نزدیک به 70 الی80 اسب را به یمن کشش سیلمیهایمان نگهداری میکردیم و معاونت فنی بی دلیل در روز شروع کشش لیست کذایی سیلمیهایی که مجاز نیستند را داد، افرادی بودند که مادیانهایی را که آورده بودند برای کشش بار کردند وبردند و ما شدیدا تحت فشار قرار گرفتیم.
من و بسیاری از دوستان به عینه لیستی را در پرتابل معاونت فنی دیدیم که تعدادی از سیلمیها مثل بتو و .... به عنوان اسب ترکمن مجاز به شرکت در مسابقات معرفی شده بودند نه سیلمی! یعنی ناخالص بودند.
ولی این لیست را مفقودالجسد کردند....

بالا