بوشهر
sohrab Active member 2008 , August 25 #2 مونامور چند تا عکس از باشگاهتون و اسبهاش در بوشهر برامون بگذار
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , August 25 #3 برای بوشهر تاپیک جداگانه لازمه؟ زیر گروه خوزستان؟
sohrab Active member 2008 , August 25 #5 بوشهر که از خوزستان استان تره . مخصوصا حالا که از مونامور قول گرفتیم فکر کنم تاپیک جدا لازمه. مونامور پرشکار خوبیه . یک دو خون و یک عرب عراقی هم داره.
بوشهر که از خوزستان استان تره . مخصوصا حالا که از مونامور قول گرفتیم فکر کنم تاپیک جدا لازمه. مونامور پرشکار خوبیه . یک دو خون و یک عرب عراقی هم داره.
م مونامور Member 2008 , August 25 #6 سلام مرسی از اقا سهراب.نه بابا ما که اوله کارمونه. هنوز مونده تا ما پرش کار خوبی بشیم.
م مونامور Member 2008 , November 6 #8 سلام مرسی از زخش خزان. من مطلب کوتاه میزارم شاکی ما نشن دوستان. rakhshe_khazan64 گفت: مونامور من نیز حمایتت میکنم موفق باشی پسر کلیک کنید تا باز شود...
سلام مرسی از زخش خزان. من مطلب کوتاه میزارم شاکی ما نشن دوستان. rakhshe_khazan64 گفت: مونامور من نیز حمایتت میکنم موفق باشی پسر کلیک کنید تا باز شود...
فربود Active member 2008 , December 2 #9 مونامور جان عکس باشگاه که برامون نگذاشتی / لطفا در باره باشگاه و سوارکاری در استان بوشهر اگه اطلاعاتی داری بزاری بد نیست اگه هم نداری بگو تا خودم تحقیق کنم /.
مونامور جان عکس باشگاه که برامون نگذاشتی / لطفا در باره باشگاه و سوارکاری در استان بوشهر اگه اطلاعاتی داری بزاری بد نیست اگه هم نداری بگو تا خودم تحقیق کنم /.