نام : بومبا ( نریان ) پدر :یوزپلنگ 2 مادر : آق قرن تولد : 1385 مالک : عراز کاسبی
امید زمانی Active member 2009 , January 15 #1 نام : بومبا ( نریان ) پدر :یوزپلنگ 2 مادر : آق قرن تولد : 1385 مالک : عراز کاسبی پیوست ها boomba.jpg 70.5 کیلوبایت · بازدیدها: 24
mahsima Member 2009 , June 1 #2 پاسخ : بومبا ببخشید عکس از یوز پلنگ ندارید؟ من گشتم تو سایت ولی چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم عکس از یوزپلنگ ترکمن می خوام نه عرب کرد.
پاسخ : بومبا ببخشید عکس از یوز پلنگ ندارید؟ من گشتم تو سایت ولی چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم عکس از یوزپلنگ ترکمن می خوام نه عرب کرد.
امید زمانی Active member 2009 , June 1 #3 پاسخ : بومبا آیناز گفت: ببخشید عکس از یوز پلنگ ندارید؟ من گشتم تو سایت ولی چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم عکس از یوزپلنگ ترکمن می خوام نه عرب کرد. کلیک کنید تا باز شود... خیر . چند سالی میشه مرده ! تو معاونت فنی باید ازش عکس باشه !
پاسخ : بومبا آیناز گفت: ببخشید عکس از یوز پلنگ ندارید؟ من گشتم تو سایت ولی چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم عکس از یوزپلنگ ترکمن می خوام نه عرب کرد. کلیک کنید تا باز شود... خیر . چند سالی میشه مرده ! تو معاونت فنی باید ازش عکس باشه !