صامد تنها سیلمی حاضر در ایران هس که خط خونی با مروان الشقب داره و همچنین نوه ی علیجمال می باشد. پس باید کره اش بامادیونی چون بی بی بلقیس دیدنی باشه. لطف دوستان شامل حال علاقه مندان بشه با معرفی این کره(عکس)مالک خوش سانس.محل نگهداریو كره مادياني زيبا تر با صامد
این کره مادیون زیبا ماله خودمه ولی من می خواستم تا عید صبر کنم بعد عکس بزارم و به عنوان اولین کره صامد در سایت معرفیش کنم با یک تایپیک جدید این اسب رو اقای پورفریدونی از خوزستان خریدن و من هم از اقای پورفریدونی حلا دو تا عکس دارم میزارم ولی خیلی خوب نیستنصامد تنها سیلمی حاضر در ایران هس که خط خونی با مروان الشقب داره و همچنین نوه ی علیجمال می باشد. پس باید کره اش بامادیونی چون بی بی بلقیس دیدنی باشه. لطف دوستان شامل حال علاقه مندان بشه با معرفی این کره(عکس)مالک خوش سانس.محل نگهداری
این کره مادیون زیبا ماله خودمه ولی من می خواستم تا عید صبر کنم بعد عکس بزارم و به عنوان اولین کره صامد در سایت معرفیش کنم با یک تایپیک جدید این اسب رو اقای پورفریدونی از خوزستان خریدن و من هم از اقای پورفریدونی حلا دو تا عکس دارم میزارم ولی خیلی خوب نیستن
خیلی سر و دم گیرمشاهده پیوست 54382