بیزنس اسبی

با سلام
دوستان لطفا نظرات خودتون را درباره بیزنس در زمینه صنعت اسب بیان کنید
در زمینه های مختلفی که در صنعت اسب می شه داخل ایران درامد زایی کرد
شغلهای مختلف مربوط به این صنعت؟
راهکارهای ورود به این مشاغل؟
میزان سرمایه های مختلف در شغلهای مختلف؟(حداقل تا حداکثر)
سازمانهای مربوط به این صنعت جهت همکاری؟
میزان درامدها؟
و انچه که به ذهن شما دوستان عزیز من میرسه را دوست دارم در این زمینه بدونم.(شاد این مسائل قبلا بصورت جداگانه بحث شده باشه ولی اینجا بصورت اجمالی اوردم)
البته نظرات کاربردی و واقع بینانه باشه منظورم اینه که داخل کشورمون جواب بده
ممنونم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
95% افرادی که وارد اسب میشوند. ضرر میکنند
اگر شما پول اضافه داری برای تفریح و خرج کردن مشکلی نیست. ولی اگر بعنوان درآمد حساب میکنی باید دلال باشی.
تو هر شهری هم یکی دوتا دلال اصلی هست. و در کل بیشتر دلالیها از کردان انجام میشه و خیلی از اسبیای شهرای با سابقه کمتر از 6-7 سال اسبداری از دو نفر در کردان به اسب رسیدن که بلا استثنا در خریدهای اول و دوم هم سرشون کلاه رفته.
و در واقع هزینه ورودشون به اسب رو پرداختند.

دوست عزيز...
بايد بگم كه به نظر من بيزينس اسبي اصلا توي ايران وجود نداره و هرچي كه هست به واژه (دلالي) خلاصه ميشه...
اسبدار ها دو دسته ان:يكي اسب ميندازه به ديگران و هزارتا با ضرر يه اسب با قيمت بالاتر از ارزش نسيبشون ميشه...
و كمتر كسي بي ضرر ميمونه...
اسب توي ايران جنبه تفريحي داره و بايد دست تو جيب كرد و تا ميشه خرج كرد...
و از طرف هيچ ارگان و... اي هم ساپورت نميشه واصلا توجهي نميشه اگه دقت كرده باشيد هم تلوزيون ايران خيلي خيلي خيلي كم و خلاصه مسابقات يا اخبار اسبي رو پخش ميكنه!!
در صورتيكه به نظر من ورزش اسبي از ورزش هاي كم دردسر هست كه روش خيلي ميشه مانوور داد البته اگه فرهنگ و شخصيت اسبيشون رو همه نشون بدن!!!
در كل فكر نمكنم بيزينس اسبي رو بشه تعريفي كرد براش توي ايران...
بازم افراد حرفه اي نظر بدن بهتره...

با سلام
دوستان لطفا نظرات خودتون را درباره بیزنس در زمینه صنعت اسب بیان کنید
دنیای سواری در ایران مثل خیلی چیزهای دیگه داره دوران گذار رو طی میکنه .
اسم صنعت (درایران )روش نمی ذارم چون به هیچ وجه ارزش افزوده تولید نمی کنه وفقط مصرفی است .
صنعت اسب از ایجاد نیاز در مشتری تا (تولید اسب,لوازم,خدمات,تبلیغات تا....سیاست وتفریح و...) راشامل می گردد.
در حال حاضر این ورزش درایران دروضعیتی است که به تمثیل"اگر گویم زبان سوزد اگرپنهان کنم ترسم که درد استخوان سوزد" می ماند.

در زمینه های مختلفی که در صنعت اسب می شه داخل ایران درامد زایی کرد
درحال حاضر فقط ارائه خدمات تاحدودی برای فعالین هوشمند(نه درمقایسه با کشورهای صاحب صنعت)ازدرآمدزایی برخوردار است

شغلهای مختلف مربوط به این صنعت؟
پروسه تولیداسب ولوازم,خوراک,تجهیزات,خدمات,دامپزشکی,دارو,تبلیغات,آموزش ,تفریح,سرویس,طراحی وهر آنچه ایجادرفاه وآرامش برای اسب ومالک ودوست دار این رشته ایجادنماید

راهکارهای ورود به این مشاغل؟
وجودتخصص درزمینه مورد نظر(البته درایران وجود رابطه و...)وشناسایی وایجادنیاز

میزان سرمایه های مختلف در شغلهای مختلف؟(حداقل تا حداکثر)
سئوال بسیارگسترده است ولی در زمینه هایی از آموزش باوجود استعداد وصرف وقت وپرداخت هزینه های آموزش می توان دارای شغل بود؟!

سازمانهای مربوط به این صنعت جهت همکاری؟
هیچ سازمانی به جزگمرک واماکن در ایران با این رشته ارتباط چندانی ندارد

میزان درامدها؟
مطمئنا" نرخ بازگشت سرمایه در زمینه های مختلف بسته به استعداد وارتباط شما در زمینه های مرتبط متفاوت می باشد

و انچه که به ذهن شما دوستان عزیز من میرسه را دوست دارم در این زمینه بدونم.(شاد این مسائل قبلا بصورت جداگانه بحث شده باشه ولی اینجا بصورت اجمالی اوردم)
در کل این ورزش در ایران به دلایلی ...همچون سایر زمینه های درآمد زایی ازعدم ثبات برخودار بوده وچون الگوی سایر زمینه های سرمایه گذاری در ایران از فرمول ... تبعیت می کند.Lol

البته نظرات کاربردی و واقع بینانه باشه منظورم اینه که داخل کشورمون جواب بده
تنها نقطه روشن امکان ایجاد بازاری شفاف در زمینه فعالیتهای مرتبط با اسب میباشد که در ایران غیرممکن به نظرمی رسد.

ممنونم

امیدوارم تاحدودی بیان کرده باشم.:blinksmiley:

آخرین ویرایش:
95% افرادی که وارد اسب میشوند. ضرر میکنند
اگر شما پول اضافه داری برای تفریح و خرج کردن مشکلی نیست. ولی اگر بعنوان درآمد حساب میکنی باید دلال باشی.
تو هر شهری هم یکی دوتا دلال اصلی هست. و در کل بیشتر دلالیها از کردان انجام میشه و خیلی از اسبیای شهرای با سابقه کمتر از 6-7 سال اسبداری از دو نفر در کردان به اسب رسیدن که بلا استثنا در خریدهای اول و دوم هم سرشون کلاه رفته.
و در واقع هزینه ورودشون به اسب رو پرداختند.

پس باشگاه دار ها,اصطبلدارها,فروشنده های لوازم سوارکاری,سوارکارهای حرفه ای,وارد کننده ها,مربی ها
اینا مگه درامدهای خوبی ندارند؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
پس باشگاه دار ها,اصطبلدارها,فروشنده های لوازم سوارکاری,سوارکارهای حرفه ای,وارد کننده ها,مربی ها
اینا مگه درامدهای خوبی ندارند؟
نسبت به سرمایه گذاشته شده. خیر
شما اگر زمین همین الان داری. ارث رسیده بهت. توش چنتا باکسم بزنی پانسیون بگیری هنر کردی.
ولی اگر زمین رو میخواهی بخری توش باشگاه بزنی. نه

ظاهرا قشنگه همه چیز. ولی توش که میری هیچ شباهتی نداره با بیرونش

شما اگر زمین همین الان داری. ارث رسیده بهت. توش چنتا باکسم بزنی پانسیون بگیری هنر کردی.
ولی اگر زمین رو میخواهی بخری توش باشگاه بزنی. نه

ظاهرا قشنگه همه چیز. ولی توش که میری هیچ شباهتی نداره با بیرونش

مزایای همین زمین که شما فرمودید چند تا باکس توش زده بشه به همراه پانسیون،نسبت به ایجاد باشگاه چیست؟