دامپزشك شهبازي گفت:
هر دوز یک بار؟ 5 میلیون؟ می شه یکم بیشتر توضیح بدی تا ماهم از این به بعد این روش رو انجام بدیم! آب درمانی؟ لاغر شدن بخاطر امپول ها؟! دهیدراته می گفتی شاید می شد قبول کرد!در ضمن دوز تجویز اتک دوز در پنی سیلین هر 12 ساعت و بعد 24 ساعت هست که بر اساس وزن دام تجویز می شه و نظر دامپزشک ..اون 2 میلیون 3میلیون 5 میلیون اونجا برای خوشگلی نیست یا نشون دهنده قدرت اون حکمتی داره که دامپزشک بر اساس نیاز محاسبه می کنه و تجویز می کنه!
دکتر جون شما تا چه مقطعی درس خوندین وکجا مدرک گرفتین /من این روشو برا زمانی گفتم که چرک ها از روی زخم برداشته شده باشه واسپری هم برای اینه که بعضی از اسبها عادت به خوابیدن دارن /در ضمن اسب من از کتف سمت راست تا کپل بدنش چاک خورد به حدی که دست من میرفت داخلش /دکتر ی که آمد واین روش رو تجویز کرد دکتر طباطبایی رئیس دانشکده دامپزشکی شیراز وبزرگترین متخصص اسب در ایران که بعدش هم دکتر رضا خانی وقلمسیاه هستند این روش در مانی رو با پزشکهایی آمریکایی هم در میان گذاشتند عکس ووضعیت اسب هم براشون ارسال کردند وفقط در چند نقطه بخیه زدند /خوب دکتر هم نسبت به وزن ووضعیت اسب این دارو (پنی سیلین 5میلیون تجویز کرد .وزخم اسب بعد از 2ماه خوب شد /امید وارم شما مثل اون د2تا دکتری که اسمشو نمیخوا بیارم نباشی که خیلی ادعا داشتن وبه جای اینکه پنیسیلین رو عضلانی بزنن وریدی زدن به یک اسب وباعث مرگش شدن /
ویا اون دکتری که خودش اسب داشت و2هفته پیش بعداز سواری زیاد بدون خشک کردن اسب آب سرد ریخت روی پهلوی اسبش واسب بیچاره ایست قلبی کرد ومرد/یا اون دکتری که آرامبخش رو به جای وریدی داخل عظله اسب میزنه وبعد هم میگه عجب اسبی هنوز سرحاله/
در ضمن درسته که خیلی از ماها اطلاعات پزشکی نداریم ولی حرفهایی که میزنیم یا مینویسیم از روی هوا نیست که شما اینطوری توهین آمیز وبا تمسخر جواب میدید/
تا الان چند تا سب و معاینه کردید وتشخیص شما درست بوده /چقدر در رابطه با زخم های اسب وبیماریهای اسب تجربه دارید .مطالعه نه تجربه روبرویی با بیماری اسب و....
1سال پیش یک کارگر از بندر ترکمن امد در یکی از باشگاهها وتشخیص وراه در مانش از خیلی دکترها بهتر بود چون همه اینها رو تجربه کرده بود/