واقعیه؟ یا ساختگی؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , April 8 #1 واقعیه؟ یا ساختگی؟ پیوست ها horseaccident.jpg 58.5 کیلوبایت · بازدیدها: 37
B behnaz_nana New member 2009 , May 5 #4 ساختگیه . آخه چه مدلی رفته توی شیشه ماشین که اینجوری پاهاش مونده بیرون .... فرمش مصنوعیه
S Shabdeez Member 2009 , May 6 #5 behnaz_nana گفت: ساختگیه . آخه چه مدلی رفته توی شیشه ماشین که اینجوری پاهاش مونده بیرون .... کلیک کنید تا باز شود... من که میگم واقعیه. خوب با سر رفته تو شیشه پاهاش جا نشده مونده بیرون دیگه این که مدل نمیخواد!
behnaz_nana گفت: ساختگیه . آخه چه مدلی رفته توی شیشه ماشین که اینجوری پاهاش مونده بیرون .... کلیک کنید تا باز شود... من که میگم واقعیه. خوب با سر رفته تو شیشه پاهاش جا نشده مونده بیرون دیگه این که مدل نمیخواد!
P persepolis Member 2009 , May 9 #9 inaz گفت: یعنی تصادف شده بعد پرت شده تو ماشین؟! کلیک کنید تا باز شود... اره!!! مگه 1چیزه غیر عادی؟! حتما سرعتش خیلی بالا بوده!!
inaz گفت: یعنی تصادف شده بعد پرت شده تو ماشین؟! کلیک کنید تا باز شود... اره!!! مگه 1چیزه غیر عادی؟! حتما سرعتش خیلی بالا بوده!!
م مجتبی راشدی Member 2009 , May 10 #11 ساختگیه چون اینجوری که این سوار شده باید شیرجه زده باشه تا دستاش رد بشه واثری روی کاپوت نمونه.
reihaneh Member 2009 , May 10 #13 فکر کنم واقعی باشه چون تو چند تا سایت که دیدم چیزی از جریان ننوشته بود ولی مطلبی هم مبنی بر ساختگی بودنش نبود مثلا: http://ourgenerationflorida.com/tag/aaa-report/
فکر کنم واقعی باشه چون تو چند تا سایت که دیدم چیزی از جریان ننوشته بود ولی مطلبی هم مبنی بر ساختگی بودنش نبود مثلا: http://ourgenerationflorida.com/tag/aaa-report/
م مــحـمـد رضــا Member 2009 , July 28 #16 منم توی جاده بم زاهدان شتری را دیدم که شبیه همین رفته بودش توی ماشین و با دست و پای شکسته توی کابین ناله میکرد و کسی به دادش نمیرسید ولی اون سرش بالا بود
منم توی جاده بم زاهدان شتری را دیدم که شبیه همین رفته بودش توی ماشین و با دست و پای شکسته توی کابین ناله میکرد و کسی به دادش نمیرسید ولی اون سرش بالا بود
hilda Member 2009 , July 28 #17 ولی بنظر من ساختگیه! خیلی عجیبه که اسبه این طوری داخل ماشین رفته باشه
فروغ 2009 , July 29 #19 فقط دوست دارم بدونم اگر این عکس واقعی نیست هدف هنرمندش از مونتاژ این عکس بی محتوا چی بوده؟ :-\
معين ايران نژاد پاريزي Member 2009 , July 29 #20 بنظر من واقعیه من یه صحنه ای رو جایی خوندم که باور این واسم سادست