قابل توجه اسبدارانی که میخان توزیبایی ابادان باداوری بصیرجدران شرکت کنن/ازامروزاسباتونوببندین به اب نمک که حسابی پرواربشن چون زیبایی اسب بنظرایشان چاقوچلگیه/تناسب اندامو دستوپاوحرکتو وللش:blushsmiley:
خدايا چي داره مياد سر اسب ها !!!!:smile:
مگه ما كم توي اين مملكت اسب شناس داريم چرا چهار تا داوري كه از اسب هيچ چيزي نميدونند مياريد!!!!
همه داوري و مدرك و غيره كشك هست اين قضيه كلاس داوري و مدرك مرا ياد مداركي مياندازد كه انگليس ها توي تحصيلات دانشگاهي به خيلي از افراد جهان سومي و از جمله مسوليين عزيز كشورمون دادند كه خود اون كشور اون مدركها را قبول ندارند. كم نداريم كساني كه تا كره را ميبينند ميتونند بفهمند كه در آينده چي ميشه اونوقت يا چهار تا دوار ايراني هيچي بلد ميزارند كه يه مدرك از خانم بنكرافت گرفتند كه خودش چيزي نميدونست و با حماقتش(البته بهتره بگم با شيطنت و بد جنسي) يه اسبي كه سگ دست بود را كرده بود سيلمي اول ايران و همش ميگفت كه آرزو داشتم كه يك چنين اسباني داشته باشم در انگلستان و فلان اسب مرا ياد اسبان اوليه و فلان مياندازد و من در تعجب بودم كه چرا همون اسب را نميخرند يا حداقل كره همون اسب را نميخرند ببرند اونطرف توليد كنند يا مثلا توي يزد به مالك ماديان .......جلوي همه پيشنهاد خريد سيصد مليوني :wacsmiley: اون را بدند كه همه اينها روي شيطنت و حساب باز كردن روي خريت ما ها هست آخه براي من سوال هست توي ايتاليا ما ماديون عرب زيباتر و رخ مقعر تر از .......نداريم؟؟؟:wacsmiley:بعدش با همين كارها خانم ...........و ........را دعوت كنند به ايتاليا و بعدش سيلمي ......را بندازند به ايشون و بعد يه دو تا ماديون عرب مصري را با افتخار بندازند به .........و ......... خيلي ديگه ارامش به خرج دادم و گرنه خيلي چيزهاي ديگه را بازگو ميكرد.
اي كاش ما كساني مثل سردار محتشم يا .. كه ميومدند براي ما داوري اسب ميكردند اينها كي هستند؟؟!!!
استاد بزرگ!!:blinksmiley: اين داوران خارجي چيزي از اسب نميدونند چه برسه به اين داوران جهان سومي و ايراني و سوريه اي .