Hesam mehrabani
Member
خاطره
جنس:مادیان
مالک:هادی رستگار
محل نگهداری:کردستان-شهرستان بیحار
جنس:مادیان
مالک:هادی رستگار
محل نگهداری:کردستان-شهرستان بیحار
ازپدر ومادر مادیان اطلاعی ندارم ولی پدر کره پاش یه اسب مگسی مال بیجاره به اسم اشکانحسام جان پدر و مادر؟
آره یکم لاغره ولی سواری خوبی داره دمش نه نرگسه نشده خودش کوتاستجابه اکثر اسبهایی که از کردستان معرفی شدن شجرشون معلوم نیست.
مادیان خیلی لاغره بیشتر بهش برس کره هم پاشه.
دمش نرگسیه؟؟؟
آقا پيشکشه ممنون.اين ماديون پنج ماهه ازشوان پره.کره دهيش عاليه وبسيارپرخونه.يه کره شش ماهه ازاشکان داره که انشااله توماه بعدازمادرش ميخوام جداکنم.هادی جان مادیان خوبی داری مبارکت باشه:winksmiley02:
آقا ممنون اميدوارم که زيرسايه الطاف الهی وباکمک شماودوستان بزرگوارصاحب نظرسايتی بتونيم تواين کارموفق بشيم.اقا تبریک بابت کره حتما که با شوان هم کره بسیار عالی میده من که بشخصه خوشحال میشم میبینم بچه های بیجار تولید خوب داشته باشن
چشم آقای هاشملوازبابت تغذيه ميتونيم جبران کنيم ولی کره نريونه وبسياربازيگوش وپرجنب وجوش که همين مادرشواذيت ميکنه به خاطراين ميخوام توهفت ماهگي جداش کنم ولی اگه شما بازم منوراهنمايی کنيد ممنون ميشم.هادي جان بهتره بيشتر از 6 ماه شير بخوره براي رشد كره خيلي بهتره در عوض تغذيه ماديان را بهتر بكن
مي توني جداش كني و در طول روز چند بار فقط براي شير خوردن در كنار مادرش باشه .چشم آقای هاشملوازبابت تغذيه ميتونيم جبران کنيم ولی کره نريونه وبسياربازيگوش وپرجنب وجوش که همين مادرشواذيت ميکنه به خاطراين ميخوام توهفت ماهگي جداش کنم ولی اگه شما بازم منوراهنمايی کنيد ممنون ميشم.
ممنون ازراهنمايی شما مطمئنا که ايده خوبيه.مي توني جداش كني و در طول روز چند بار فقط براي شير خوردن در كنار مادرش باشه .
ممنون دوست عزيزمادیون زیبایی دارین خدا حفظش کنه
ممنون دوست عزيزمادیون زیبایی دارین خدا حفظش کنه