کی ایشون را انتخاب کرده؟؟نماینده ایران در واهو
بله البته برعکس ایشون اسب خالص ایرانی رو چندقدم به نابودشدن نزدیکترکردند[/quote]آیا واقعا ایشون گام مثبتی توی تولید اسب عرب خالص ایرانی برداشته اند؟؟؟
خوب خوب نمیشناسمشون تاحالا هم ندیدمشون غقط عکسشون رودیدم
اطلاعاتی درموردشون دارم ولی نمیشه بگم (مسائل امنیتی)
در مورد چیزی که نمی دونید هم اظهار نظر می کنید؟
لطفا اطلاعات سری و مسائل امنیتی که سازمان سیا در اختیارتون میگذاره را اینجا مطرح نکنید!
.
شما توهین به همه اعضا کردینپولدار بودن يا نبودن من به خودم مربوطه اقاي وكيل مدافع خون ايراني
من واقعا متاسفم که اشخاصی ضعیف و بی سواد و بی فرهنگ اینطور در مورد بزرگی مثل خانم امیر اصلانی نظر میدن
آقایی که فکر میکنی قشنگ حرف میزنی حرف زدن راحت میتونی عرضه داری 2 تا اسب نگه داری کن . خالصم نگهداری کن
فقط اگه خواستی یه روزی تو مسابقات جهانی شرکت کنی بگو داورا برای قضاوت اسب شما عینکشون رو برعکس بزنن که شیب صورتش رو قشنگ ببینن :dodgy:
شما تو فکر وام باش واسه هزینه هتل و بنزین دوستان.:blinksmiley:
شاید فقط باید گفت خوش به حال شما که داری،مبارک،خدا واستون نگه دارهآخه فکر نمیکنم مثل اسباش که هیچ مثل سگاشم داشته باشی
اين شما هستيد كه بدون تحقيق مخالفت كور كورانه ميكنيد.اي كاش مري خانم زنده بود تا جواب شما متعصبين بي دانش رو ميداد.
شما اگر واقعا" قصد دفاع دارید درست دفاع کنید.ما در دفاع از یکی از بزرگان که بهشون توحین شده جواب دادیم . بفرما بشین و بتمرگ یه معنی داره