درساژ در شیراز

DADAR

Member
شاید هنوز هم باشند دوستانی که مسابقات Dressage در شیراز رو به یاد بیارن !!!!!!

با تمام کمی و کاستیها , با تمام ندانسته ها اما پر از شوق پر از امید به آینده و پر از همدلی و صممیت :-\ :-\

پیوست ها

• cheshmeh.jpg
    cheshmeh.jpg
    25.8 کیلوبایت · بازدیدها: 151
  • cheshmeh.jpg
    cheshmeh.jpg
    25.8 کیلوبایت · بازدیدها: 152

DADAR

Member
باشگاه داماسب برگزار کنند 3 دوره مسابقهDreassage مقدماتی

پیوست ها

• shekar1.jpg
    shekar1.jpg
    62.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • shekar1.jpg
    shekar1.jpg
    62.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آره...
عکس 2 کامران ذنوبی با چشمه نیست؟
اگه اشتباه نکنم نفرات برتر:
1.کامران ذنوبی با چشمه
2.شهرام امین زاده با مژده
3.علی واحدی نیا با فایر
یاد اون دوران بخر...
اره دادار عزیز هنوزم تشنه سواری و درساژ داریم...

parisa

Member
پاسخ : درساژ در شیراز

به نظر من اول باید بگید یاد باشگاش وفعالیت های خوبش بخیر
یاد اون دوران بخیر
راستی مربی درساز خوب تو شیراز هم هست اگر هست می شه معرفی کنید

علی واحدی

Active member
DADAR گفت:

با تمام کمی و کاستیها , با تمام ندانسته ها اما پر از شوق پر از امید به آینده و پر از همدلی و صممیت :-\ :-\
آره دادار عزیز. یادش بخیر. همه فعال و خود جوش، با علاقه و پرکار و از همه مهمتر همدل.
ما زبونمون مو دراورد از بس گفتیم یه مسابقه تست درساژ تو شیراز بزاریم ولی کو گوش شنوا دادار جان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

علی واحدی

Active member
هر وقت عکسهای داماسب رو میبینم آه از نهادم بلند میشه و قلبم میگیره. چه دوران خوبی بود. چه بچه های گلی.

علی واحدی

Active member
DADAR گفت:

دادار جان فکر میکنم که واژه درساژ از یاد همه توی شیراز رفته. به این تاپیکها متاسفانه جوابهایی داده نمیشه و میشن جزو تاپیکهای خاک خور. واقعا متاسفم.

فکر کنم آمار دقیق درسورا تو شیراز به 3 نفر نرسه...
baradar گفت:
دادار جان فکر میکنم که واژه درساژ از یاد همه توی شیراز رفته. به این تاپیکها متاسفانه جوابهایی داده نمیشه و میشن جزو تاپیکهای خاک خور. واقعا متاسفم.

DADAR

Member
baradar گفت:

Don't worry Brother !one day we will fix it together, I don't know when but still there is some Hope :-* ;)

پاسخ : درساژ در شیراز

خداااااا داااااااند!!!!
اگر فهمیدی سنا جون به ما هم بگو!!!!
اینا رو که گفتی معرفی نمیکنید؟
علی واحدی نیا رو میشناسم البته!.!.!
سـَــنـــا گفت:
درساژ تو شيراز كيا كار ميكنن جز علي واحدي نيا و خشايار صفوي؟

ناشناس

Active member
درساژ داخل شیراز عجیبه ??? ??? ??? ???

آخه من نه هنوز اسب درساژکار و نه کسی رو که دساژ مقدماتی رو بلد باشه ندیدم داخل شیراز :eek: ::) .به یک چرخش روی دستها و 3قدم عقب عقب رفتن و .......که نمیگن درساژ حتی مقدماتی هم نمیشه بهش گفت . توی ایران فقط یک خانم سوارکار به نام (میشا )
( و چند تایی دیگه )هست که اسبش هم از اروپا اورده و حدودا 4الی5سالی هم میشه داره درساژ حرفه ای کار میکن( اسبش هم اسب درساژ هست که همون جا اموزش دیده . ) .تازه میتونه دساژ مقدماتی رو به طور صحیح انجام بده .

اون درساژی رو که از ماهواره میبینی(مسابقات جهانی درساژ و....) اصلا داخل ایران دنبالش نگردید . چون نه اسبش هست و نه سوارش . داخل ایران 90درصد سوارکارها پرش کار میکنند تازشم اون سوارکارهای معروف ایرانی هر سال چند ماه میرن کشور های اروپایی زیر نظر مربیان درجه 3 اروپا اشکالاتشون رو بر طرف میکنن و بر میگردن .

عکس اخر امکانات اروپارو نشون میده . ما حتی خواب این امکانات رو هم نمیتونیم ببینیم

پیوست ها

• horse-dressage-female.jpg
    horse-dressage-female.jpg
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • L00946856620.jpg
    L00946856620.jpg
    145.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • horse-and-rider-lg.jpg
    horse-and-rider-lg.jpg
    96.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • horse-dressage-female.jpg
    horse-dressage-female.jpg
    27.8 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • L00946856620.jpg
    L00946856620.jpg
    145.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • horse-and-rider-lg.jpg
    horse-and-rider-lg.jpg
    96.4 کیلوبایت · بازدیدها: 56
البته ناشاس جان هستند سوارکارهایی که به طور حرفه ای درساژ کار میکنن حالا به اندازه بضاعت معلوماتی خودشون, از سوارکارهای فعال به غیر از خانم میشا محمدی که بهتریتشون هست میشه از خانم غفاری آقایان معصومی و کرمی اسم برد
در مورد خانم محمدی هم ایشون قبلا با گابن مسابقه میدادن که یه اسبه آموزش دیده کامل اروپایی هست ولی ایشون دیگه با گابن مسابقه نمیدن و پارسال با کره اسبهایی که از اروپا خودشون وارد کرده بودن و تربیت کرده بودن در مسابقات قهرمان کشوری شرکت کردند و قهرمان شدند

ناشناس

Active member
قهرمان گفت:
البته ناشاس جان هستند سوارکارهایی که به طور حرفه ای درساژ کار میکنن حالا به اندازه بضاعت معلوماتی خودشون, از سوارکارهای فعال به غیر از خانم میشا محمدی که بهتریتشون هست میشه از خانم غفاری آقایان معصومی و کرمی اسم برد
در مورد خانم محمدی هم ایشون قبلا با گابن مسابقه میدادن که یه اسبه آموزش دیده کامل اروپایی هست ولی ایشون دیگه با گابن مسابقه نمیدن و پارسال با کره اسبهایی که از اروپا خودشون وارد کرده بودن و تربیت کرده بودن در مسابقات قهرمان کشوری شرکت کردند و قهرمان شدند

خوب کیفیت مسابقات قهرمان کشوری در چه حد بود .میشه با مسابقات اروپایی مقایسشون کرد
من هم که نگفتم که درساژ کار نداریم .

منظور من بیشتر شیراز بود . خوب خانم میشا محمدی و دیگر سوارهای عزیز که یه عمره دارن درساژ کار میکنه وبا علم دنیا پیش میرن چون هم اسبشو دارن و خودشون هم اموزش اساسی میبینند .

نا شناس جان من هم که گفتم به اندازه بضاعت معلوماتی این کارو انجام میدن
ودر ضمن ما در چه رشته ای تونستیم در حد اروپا باشیم که در درساژ در اون حد باشیم
البته شهرستانها هر حرکتی در این مسیر بکنن حتی کوچک هم حرکت مثبتیه
در قزوین هم خوشبختانه دو سه ساله که به مسابقات درساژ بها میدن و این مسابقات به طور منظم و طبق برنامه هیئت برگزار میشه و امیدوارم که ادامه پیدا کنه

علی واحدی

Active member
ناشناس گفت:
درساژ داخل شیراز عجیبه ??? ??? ??? ???

آخه من نه هنوز اسب درساژکار و نه کسی رو که دساژ مقدماتی رو بلد باشه ندیدم داخل شیراز :eek: ::) .به یک چرخش روی دستها و 3قدم عقب عقب رفتن و .......که نمیگن درساژ حتی مقدماتی هم نمیشه بهش گفت . توی ایران فقط یک خانم سوارکار به نام (میشا )
( و چند تایی دیگه )هست که اسبش هم از اروپا اورده و حدودا 4الی5سالی هم میشه داره درساژ حرفه ای کار میکن( اسبش هم اسب درساژ هست که همون جا اموزش دیده . ) .تازه میتونه دساژ مقدماتی رو به طور صحیح انجام بده .

اون درساژی رو که از ماهواره میبینی(مسابقات جهانی درساژ و....) اصلا داخل ایران دنبالش نگردید . چون نه اسبش هست و نه سوارش . داخل ایران 90درصد سوارکارها پرش کار میکنند تازشم اون سوارکارهای معروف ایرانی هر سال چند ماه میرن کشور های اروپایی زیر نظر مربیان درجه 3 اروپا اشکالاتشون رو بر طرف میکنن و بر میگردن .

عکس اخر امکانات اروپارو نشون میده . ما حتی خواب این امکانات رو هم نمیتونیم ببینیم
قهرمان گفت:
نا شناس جان من هم که گفتم به اندازه بضاعت معلوماتی این کارو انجام میدن
ودر ضمن ما در چه رشته ای تونستیم در حد اروپا باشیم که در درساژ در اون حد باشیم
البته شهرستانها هر حرکتی در این مسیر بکنن حتی کوچک هم حرکت مثبتیه
در قزوین هم خوشبختانه دو سه ساله که به مسابقات درساژ بها میدن و این مسابقات به طور منظم و طبق برنامه هیئت برگزار میشه و امیدوارم که ادامه پیدا کنه
ناشناس جان داری خیلی تند میری. پیاده شو با هم بریم داداش. توشیراز به قول برادر خوبمون قهرمان هر کسی(اندکی) به اندازه بضاعتشون و مطالعات و دیدن فیلمهای آموزشی خوب دارن جلو میرن. یادت رفته که خود خانم میشا یکی از اسبهای شیراز رو خیلی خوب توی درساژ معرفی کرد و همینطور خانم دوسوری که از استرالیا اومدن و باز هم همون اسبو تایید کردن و شیفته کارش شدن. متاسفانه ما داراییهای خودمون رو دست کم میگیریم و دم از مسابقات جهانی میزنیم. هرچیزی شروعی داره و فکر میکنم که شما سرور گرامی اول راهی و امیدوارم که راه اشتباه نری که به بیراهست.

بالا