عقیل جان معلومه شما خیلی ناراحتی ممنون میشم دلیلش رابهم بگی؟؟؟؟
نه . آقای عسکری ناراحت نیستن . فقط منظورشون اينه که به این ترتیب جناب مهندس صنعتی رو ترغیب کنن که حتما اسبهای زیباشون را به مسابقه کرمان بفرستن . آخه جناب عسکری هم به نوعی ميزبان هستن چون میزبان این مسابقه به همه هم استانیهای ما هستن .
واقعا خوشحال میشیم که اگر امسال هم مثل پارسال دوستان یزد قدم برچشم مابذارن .
جناب اصفهانی درست میفرمایند قصد بنده ترغیب دوستانی مثل مهندس صنعتی است به شرکت در مسابقه که حضور اینگونه افراد باعث خوشحالی بنده و تیم برگزاری میشه
علی جان وقتی میگیم جامعه اسبی شامل تمام افرادی میشه که به نوعی با اسب در ارتباط هستند چه در بخش تولید و تامین خوراک و علوفه و چه تک تک هواداران اسب . تولید کننده و داور و کلانتر و غیره که جای خود دارند
به نظر بنده حقیر وقتی کسی در زمینه شو فعالیت میکنه وظیفه داره که برای اعتلا و بالا بردن سطح کیفی مسابقه و حمایت از مسابقات برگزار شده تلاش کنه
ولی متاسفانه برخی دوستان وقتی مسابقه توی شهر خودشون برگزار میشه کلی تبلیغ و ترغیب و هزار جور حرف و وعده و از همه توقع دارند که در اون مسابقه شرکت کنند ولی وقتی نوبت به یک شهر و استان دیگه میرسه جوری رفتار میکنند که انگار نمیدونند اسب چنتا نقطه داره و این برای چنین افرادی شرم آوره
بنده هیچوقت نتونستم اسب داشته باشم ولی به دلیل علاقه ای که به اسب دارم و برای اینکه به جامعه اسبی کشورم خدمت کوچکی کرده باشم شروع به هندلینگ اسب عرب کردم و وظیفه خودم میدونم تا وقتی عمری باقی ست و امکانش باشه در تمامی مسابقات شو هر چند به عنوان تماشاچی حضور داشته باشم یزد و تهران و تبریز و کرمان که سهله اگه مسابقه ای در دورترین روستاهای ایران برگزار بشه همه تلاشم رو برای حضور در مسابقه انجام میدم به دور از هیچ گرایش به گروه یا تیم خاصی بنابراین حتما شما و سایر دوستان به من حق میدید که از دوستانی که در برگزاری مسابقات زیبایی به صورت مستقیم دخیل هستند و خودشون به تک تک مسائل برگزاری واقفند و توقع داشته باشم که به دور از گرایشات تیمی و گروهی برای همکاری با سایر شهر ها و استانها تلاش کنند و به هر طریق که میتونن به بالا بردن سطح کمی و کیفی مسابقات تلاش کنند و فقط شهر و استان خودشون رو مد نظر قرار ندهند. گرچه گاها دیده شده برخی از دوستان برای مخالفت و اینکه جایی برای عیب جوبب باقی بماند حتی از شرکت در مسابقاتی که در شهر خودشون برگزار میشه امتناع میورزند(البته مهندس ما جزو این دسته نیستند)
.
راستی خدای ناکرده برای مهندس صنعتی اتفاقی افتاده؟ انشاا.. که همیشه سلامت باشه
شما هم لطفا در تماس بعدی با ایشون سلام من رو برسونید و بفرمایید در مسابقه یزد برگزار کننده بودید و فرمودید به همین دلیل اسب شرکت نمیدم ولی اسباتون شرکت کردند در کرمان که گروه برگزار کننده گروه دیگری ست امیدوارم شاهد حضور پررنگ شما و اسبهای زیباتون در میدون باشم البته اگر .... (هیچی ولش کن)