؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , October 29 #1 ؟ پیوست ها persian-horse1.jpg 62.4 کیلوبایت · بازدیدها: 248
ا ایمان Active member 2010 , February 20 #4 نام:رامبد پدر:تارخ ( سمرقند * عاصفه ) مادر:چابک ( نسیم * عاصفه ) رنگ:کهرسیر تیره :جلفان جرجری جنس:نریان متولد:1384 تولید : پورحیدری مالک :کامبیز
نام:رامبد پدر:تارخ ( سمرقند * عاصفه ) مادر:چابک ( نسیم * عاصفه ) رنگ:کهرسیر تیره :جلفان جرجری جنس:نریان متولد:1384 تولید : پورحیدری مالک :کامبیز
amin abdian Member 2011 , July 20 #5 ایمان گفت: نام:رامبد پدر:تارخ ( سمرقند * عاصفه ) مادر:چابک ( نسیم * عاصفه ) رنگ:کهرسیر تیره :جلفان جرجری جنس:نریان متولد:1384 تولید : پورحیدری مالک :کامبیز کلیک کنید تا باز شود... عکس دیگه ای از این اسب ندارین
ایمان گفت: نام:رامبد پدر:تارخ ( سمرقند * عاصفه ) مادر:چابک ( نسیم * عاصفه ) رنگ:کهرسیر تیره :جلفان جرجری جنس:نریان متولد:1384 تولید : پورحیدری مالک :کامبیز کلیک کنید تا باز شود... عکس دیگه ای از این اسب ندارین
vahid_m63 Member 2012 , March 10 #6 این نریان الان تبریز هست ، تو باشگاه آذرخش فکر کنم واقعا اسب زیبایی هست تو زیبایی تبریز هم بود
جلال موسوی Member 2013 , September 20 #8 مادرش چابک پورحیدری(نسیم&شادقدم)هستش..............اشتباها (نسیم*عاصفه) ذکر شده..........
aman_tsr Member 2013 , December 29 #9 رامبد الان گلپایگان هستش به مالکیت آقای داود نیکنام عکسهای جدیدش را هم انشااله در اولین فرصت اضافه میکنم
رامبد الان گلپایگان هستش به مالکیت آقای داود نیکنام عکسهای جدیدش را هم انشااله در اولین فرصت اضافه میکنم
aman_tsr Member 2015 , April 7 #14 رامبد به مالکیت آقای حسین خدابخشی می باشد. اولین کره اش برای امسال هم حدود یک ماه دیگه به دنیا میاد. رامبد بینظیر شده ماشااله
رامبد به مالکیت آقای حسین خدابخشی می باشد. اولین کره اش برای امسال هم حدود یک ماه دیگه به دنیا میاد. رامبد بینظیر شده ماشااله