رخش نمرود

bakhshi

Member
برفین +سالومه . برادر تنی دیگری هم به نام ذوالقدر داره . با توجه به مقام ها فکر کنم حافظ بهترین باشه .

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
نمیدونم مشکل چیه ولی در تولیدات برفین یا نسل بعد از مبارک تعدادیشون از زیبائی دارن دور میشن و بر میگردن به تیپ خالصا با سر هایی یه نمه کوچکتر از خالصا

bakhshi

Member
نمیدونم مشکل چیه ولی در تولیدات برفین یا نسل بعد از مبارک تعدادیشون از زیبائی دارن دور میشن و بر میگردن به تیپ خالصا با سر هایی یه نمه کوچکتر از خالصا
برای اینکه هدف وارد کننده از وارد کردن مبارک فقط اصلاح سر نسبی بوده ، نه تولید قهرمان زیبائی که بره امریکا مقام بیاره . کار درستم خانوم کردن بدن به هیچ عنوان نباید تکان بخوره .

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
برای اینکه هدف وارد کننده از وارد کردن مبارک فقط اصلاح سر نسبی بوده ، نه تولید قهرمان زیبائی که بره امریکا مقام بیاره . کار درستم خانوم کردن بدن به هیچ عنوان نباید تکان بخوره .
چرا مقام نیاره؟

امید زمانی

Active member
خانم چقدر دقیق مبارک رو وارد کردند... فکر کنم خودشون هم نمی دونستند که اینقدر حرکت وارد کردن مبارک عالی است . من این رخش رو خیلی دوست دارم 2 سال پیش یزد قهرمان شد تاپیک هم داره

bakhshi

Member
کسانی که برای تحقیق دیگران هیچ ارزشی قائل نمیشن راه بازه برن پژوهش کنند . دکتر نایگل که سالها روی وراثت جانوران کار کرده بود مبارک به خانم پیشنهاد دادن و فرمودند بدون تکان خوردن بدن در نسل اول سر اصلاح میکند + اینکه شون خانواده منیت النفوس نیز به تولیداتش خواهد داد . چقدر خوبه نظر خودمون با احترام به همه بگیم :smilingsmiley: .

امید زمانی

Active member
دکتر نایگل که سالها روی وراثت جانوران کار کرده بود مبارک به خانم پیشنهاد دادن و فرمودند بدون تکان خوردن بدن در نسل اول سر اصلاح میکند:smilingsmiley: .
یعنی دکتر نایگل میتونه بگه کدام سیلمی بدون تاثیر روی بدن سر را اصلاح می کند؟؟؟پس دکتر نایگل با این توانایی باید زیباترین اسب دنیا رو تو 4 نسل تولید کنه! این چه حرفیه ؟ علم ژنتیک خیلی پیچیده تر از این حرفهاست . خانم دنبال یه سیلمی برای اصلاح سر و گردن و دور کردن خون اسبهای همخون می گشت و با مشورت نایگل مبارک رو وارد کرد . و متاسفانه خیلی از سیلمی ها در سایه مبارک سوختند . دلیل برگشت به تیپ اسبهای خالص میزان بالای خون ایرانی اسبهاست الان کره های برفین و نوه های دیگر مبارک اکثرشون 75 % خون ایرانی دارند و همین فکر می کنم کافیه تا تیپ ایرانیشون توجیه بشه

bakhshi

Member
خوب وقتی نظر یه دکتر ژنتیک خبره و با تجربه رو دست کم میگیریم همین میشه دیگه! ایشون سالها روی وراثت جانوران کار کردن در اثر تجربه و دانش اصلاح نژاد و بررسی تولیدات خط خونی های گوناگون میشه تا حد اندازه نسبتا زیادی تولیدات پیش بینی کرد (سوئ برداشت نشه صد درصد نیست هیچی) . ایشون بهترین ها و موفق های دنیا رو تولید کردن . تولید کنندگان اسب اصیل پس از کشش خط خونی های گوناگون با سیلمی مصری شاهد تولیداتی بودن که تیپ و سر و گردن از خون مصری و بدن از خون مادری میگرفتن نتیجتا در دنیا میل به استفاده از خون ممتاز الزهرای مصر زیاد شد . خانم هم با پژوهشی که کردن تصمیم گرفتن سیلمی خالص مصری بیارن که سه سرتیره خمسه رو حتما داشته باشه ، سر را هم بدون تکان خوردن بدن خالص ها اصلاح کنه دکترم روی شجره مصطفی شناخت دقیق داشتن پیشنهادش دادن (اگر هنوز شک شما بقوت خود باقی هست جناب اصفهانی فرزانه در جریان کامل امر هستند):smilingsmiley: .

امید زمانی

Active member
عجب ! یعنی مثلا اگر یه سیلمی خوب غیر مصری وارد میشد مثلا به جای مبارک پادرون وارد می شد ( توی خواب ) تولیداتش از مبارک ضعیفتر بودن ؟؟؟ چون مصری نیست؟؟؟ و 3 سر تیره خمسه رو نداره؟؟این حرف کاملا بی منطق و مسخره است . البته من کار خانم رو رد نمی کنم اما اشتباه هم زیاد کردند ایشون نباید با تعصب بر خورد کرد با موضوع و این که دلیل این که سیلمی هایی که الان وارد میشن شاید تولیداتشون خیلی سطح بالا نیست دلیلش این نیست که مبارک بهترین اسب عرب بود و این ها یابو هستند! از نظر من 2 تا دلیل داره این موضوع 1- دور بودن خط خونی مبارک از مادیان های ما و تاثیر نسبتا خوبی که بعضا مبارک روی مادیان های ما گذاشت2- سیلمی های وارداتی الان خیلی بالاتر از مبارک نیستند و چند تا سیلمی به نسبت خوب وارداتی تولیداتی در حد مادران کره ها دارند و نمی توان از سیلمی در این سطوح انتظار تولید خیلی قوی داشت . اگر امثال ساروخ و لرد و قجری و منیر و ...با بهترین مادیانهای ما در حد خودشان تولید کنند باز هم از نظر ما تولیدات قوی نداشته اند حال این که تولیدات این سیلمی ها از نظر من خیلی پایین تر از خودشونن شاید به دلیل مادرانشان و شاید به دلیل این که این اسبها اصلا سیلمی نیستند ولی برای جهش و بالا رفتن کیفیت تولیدات نیاز به استفاده از سیلمی بسیار بالاتر از مبارک و سیلمی های موجود هست و اگر نه در بهترین شرایط ما در جا می زنیم .

bakhshi

Member
عجب ! یعنی مثلا اگر یه سیلمی خوب غیر مصری وارد میشد مثلا به جای مبارک پادرون وارد می شد ( توی خواب ) تولیداتش از مبارک ضعیفتر بودن ؟؟؟ چون مصری نیست؟؟؟ و 3 سر تیره خمسه رو نداره؟؟این حرف کاملا بی منطق و مسخره است . البته من کار خانم رو رد نمی کنم اما اشتباه هم زیاد کردند ایشون نباید با تعصب بر خورد کرد با موضوع و این که دلیل این که سیلمی هایی که الان وارد میشن شاید تولیداتشون خیلی سطح بالا نیست دلیلش این نیست که مبارک بهترین اسب عرب بود و این ها یابو هستند! از نظر من 2 تا دلیل داره این موضوع 1- دور بودن خط خونی مبارک از مادیان های ما و تاثیر نسبتا خوبی که بعضا مبارک روی مادیان های ما گذاشت2- سیلمی های وارداتی الان خیلی بالاتر از مبارک نیستند و چند تا سیلمی به نسبت خوب وارداتی تولیداتی در حد مادران کره ها دارند و نمی توان از سیلمی در این سطوح انتظار تولید خیلی قوی داشت . اگر امثال ساروخ و لرد و قجری و منیر و ...با بهترین مادیانهای ما در حد خودشان تولید کنند باز هم از نظر ما تولیدات قوی نداشته اند حال این که تولیدات این سیلمی ها از نظر من خیلی پایین تر از خودشونن شاید به دلیل مادرانشان و شاید به دلیل این که این اسبها اصلا سیلمی نیستند ولی برای جهش و بالا رفتن کیفیت تولیدات نیاز به استفاده از سیلمی بسیار بالاتر از مبارک و سیلمی های موجود هست و اگر نه در بهترین شرایط ما در جا می زنیم .
بازم تند رفتی امید خان عنایت نمیکنی خانوم میخواستن سبک خوزستان قدیم کار بکنند سیلمی صقلاوی میخواستن که بهترین خانواده این سرتیره خمسه رو به همراه هدبان و یکی دیگه که الان یادم نیست داشته باشه سر رو هم اصلاح کنه بدونه تکون خوردن بدن صراحتا هم به گفته نزدیکان خانم به دکتر نایگل گفتن ، مبارک یا مصطفی نسبت به کرهای دیگر صلاح الدین یه سیلمی ضعیف تره بخاطره همین نایگل پیشنهاد کرد ضمنا ایشون در دست نوشته خودشون نکاتی در مورد خط خونی فرانسوی و روسی نوشتن که جالبه خون روسی نمیخواستن که پادرون ببرن (خون روسی در زمینه اصلاح سر و تیپ عربی خودش از خون مصری تاثیر گرفته پژوهش بیشتری بفرمایید) بنده و شما دانش اسب اصیلمون در حد خانم نیست که ادعا کنیم ایشون اشتباهات زیادی داشتن . غریبه بودن خط خونی دلیل علمی نیست اسب های ما هم غریبه هستند نسبت به مصطفی چرا اون داره روی تیپ اسب اصیل ما تاثیر میزاره چون نسبتا غالبه خانم سیلمی قوی تر نخواستن چون بدن و دست پای خالص ها براشون مهم بود ایشون نمیخواستن قهرمان زیبایی جهان تولید کنند . این مطالب ثقیل نیست که شما تعجب میکنید پیا پی بنده عرض نکردم مبارک بهترین بود نتیجه گیری شما بوده در مجموع خانم برای هدفشون بهترین خرید کردن . امیر خان در قوانین هم ابزاری عمل میکنن ظاهرا واژهایی از قبیل مسخره و..... برای مدیران و دوستان ایشون بلا اشکال است و توهین تلقی نمیشود! اقا امید اولین شرط گفتگو سالم و مفید رعایت ادبه یادمون نره:smilingsmiley:

امید زمانی

Active member
بازم تند رفتی امید خان عنایت نمیکنی خانوم میخواستن سبک خوزستان قدیم کار بکنند سیلمی صقلاوی میخواستن که بهترین خانواده این سرتیره خمسه رو به همراه هدبان و یکی دیگه که الان یادم نیست داشته باشه سر رو هم اصلاح کنه بدونه تکون خوردن بدن صراحتا هم به گفته نزدیکان خانم به دکتر نایگل گفتن ، مبارک یا مصطفی نسبت به کرهای دیگر صلاح الدین یه سیلمی ضعیف تره بخاطره همین نایگل پیشنهاد کرد ضمنا ایشون در دست نوشته خودشون نکاتی در مورد خط خونی فرانسوی و روسی نوشتن که جالبه خون روسی نمیخواستن که پادرون ببرن (خون روسی در زمینه اصلاح سر و تیپ عربی خودش از خون مصری تاثیر گرفته پژوهش بیشتری بفرمایید) بنده و شما دانش اسب اصیلمون در حد خانم نیست که ادعا کنیم ایشون اشتباهات زیادی داشتن . غریبه بودن خط خونی دلیل علمی نیست اسب های ما هم غریبه هستند نسبت به مصطفی چرا اون داره روی تیپ اسب اصیل ما تاثیر میزاره چون نسبتا غالبه خانم سیلمی قوی تر نخواستن چون بدن و دست پای خالص ها براشون مهم بود ایشون نمیخواستن قهرمان زیبایی جهان تولید کنند . این مطالب ثقیل نیست که شما تعجب میکنید پیا پی بنده عرض نکردم مبارک بهترین بود نتیجه گیری شما بوده در مجموع خانم برای هدفشون بهترین خرید کردن . امیر خان در قوانین هم ابزاری عمل میکنن ظاهرا واژهایی از قبیل مسخره و..... برای مدیران و دوستان ایشون بلا اشکال است و توهین تلقی نمیشود! اقا امید اولین شرط گفتگو سالم و مفید رعایت ادبه یادمون نره:smilingsmiley:
ما گوشمون از این اسم ها و تیره ها و ... پره ! روی کاغذ هم تا 100 سال میشه اسم و شجره نوشت تاثیر خون روسی از عرب مصری نمی دونم چه ربطی به بحث داشت ! خانم قره قوزلو 100 درصد از من و شما بیشتر می دونسته اما اشتباهات زیادی هم داشته و هیچ کس بدون ایراد نیست . چه اسبهایی که داغ الکی خوردند و شجره های ساختگی و ... که جاش تو این بحث نیست . ایشون نمی خواستند قهرمان زیبایی جهان درست کنند؟ اصلا نمی تونستند این کار رو بکنند . چون اسبهای ما خیلی عقب بودند و ما هیچوقت علم غرب را نخواهیم داشت ایشون می خواستند مشکلات اسب اصیل ایران رو حل کنند که اگه این کار هم انجام میشد خیلی کار بزرگی بود . شما اینقدر جالب و با معلومات صحبت می کنید هیچکس توان بحث با شما رو نداره ! بنده هم با شما بحث نکردم چند تا نکته بود که تو این تاپیک نوشتم واسه بچه های انجمن . کاش یه فیلم گرفته بودیم تو زیبایی اصفهان از صحبت های شما تو زیبایی اصفهان الان میذاشتیم تو انجمن ! :blushsmiley:

بالا