جناب اميرحسين عزيز با تشکر از شما که اين سايت را برای کليه عاشقان اين زيباترين مخلوق پروردگار از نظر عاشقانش، راه اندازی فرموده ايد به اميد اينکه در سايه پروردگار متعال روز به روز موفق تر پيش رويد.
در پاسخ قبلی خود برای سايت horse.ir تبار مادری خود را به طور کامل شرح دادم اکنون نيز برای دليل معرفی خود بعنوان خان ابراهيمی تبار پدری خود را نيز شرح خواهم داد.
تقديم به روح بزرگ اجداد بزرگوارم
حاج ابراهيم خان،بزرگ زرند
و فرزندشان محمد خان
در استان کرمان چندين فاميل ابراهيمی وجود دارد که هر کدام بنا به دلايل خاص خود دارای اين فاميل هستند مانند ابراهيمی زرندی،ابراهيمی دارسينوئی،ابراهيمی، ابراهيمی نژاد، پور ابراهيمی و ...
چنانچه 75کيلومتر از مرکز شهر کرمان به سوی شمال غرب اين استان حرکت کنيد به منطقه ای حاصلخيز با ييلاق های بسيار زيبا و خوش آب و هوا برخورد ميکنيد به نام زرند.
زرند امروزه يکی از شهرستانهای استان کرمان است که در گذشته يکی از بخش های توابع شهرستان کرمان بوده است.
در حدود 100سال پيش و پيشتر در ايران هر قوم برای خود يک امير يا رئيس يا بزرگ داشت.
بعنوان مثال برای ايل قاجار در گرگان يک بزرگ وجود داشت به نام محمدحسن خان دولو قاجار که ايشان پدر مهدی قلی خان پدر ابراهيم خان ظهيرالدوله قاجار حاکم کرمان هستند.
در کتاب فرهنگ نامهای ايرانی گردآوری شده توسط سرکار خانم اکرم کاظمی پور برای کلمه "خان" اين معانی آورده شده است : رئيس قبيله ، امير، بزرگ و عنوانی که به شاه در ترکستان بودند.
خود من نيز در جاهايی برخورد کرده ام که از خان بعنوان صاحب سفره نيز ياد شده است .
در آن زمان برای زرند نيز بزرگی وجود داشت که پدر من نوه پسری آن بزرگ است.
اينکه من خود را خان ابراهيمی معرفی ميکنم به اين دليل است که نسبت من هم از طرف مادری و هم از طرف پدری به دو بزرگ ميرسد که نام هر دو آنان برگرفته شده از نام پيامبر اولوالعظم حضرت ابراهيم خليل الله عليه السلام.
ابراهيم خان ظهيرالدوله قاجار، حاکم کرمان
حاج ابراهيم خان، بزرگ زرند
پس از حاج ابراهيم خان که زرند به بخش تبديل شده و برايش بخش دار تعيين ميگردد ، نظر دولت وقت بر اين بوده زرند دارای يک کدخدا باشد و مردم زرند نيز فرزند ارشد حاج ابراهيم خان را که نامشان برگرفته شده بود از نام حضرت خاتم، حضرت محمد (ص) ، محمد خان را بعنوان کدخدای زرند خواستار ميشوند.
ايشان مردی بودند قدبلند ،موزون، سفيدرو،قوی،خوش چهره،بسيار دست و دل باز،خوش اخلاق و دارای صدای خوش و بسيار مهربان که بيش از زندگی خود به زندگی مردم فکر ميکردند.
از قديمی های زرند شنيده بودم که پدربزرگ من در حال سواری به هنگام تاخت از روی زين به زير زين رفته و سپس به حالت اول برمی گشتند
پدر من جناب آقای عباس خان ابراهيمی زرندی فرزند محمد خان فرزند حاج ابراهيم خان ، بزرگ زرند پس از ازدواج با والده من از طايفه ابراهيمی قاجار شهر کرمان را برای زندگی انتخاب کرده اندکی قبل از تولد من به شهر تهران رفته و پس از تولد من در تهران به کرمان بازگشتند(شناسنامه من صادره از تهران است) دوران کودکی، تحصيلات ابتدائی، متوسطه و دانشگاهی من همه در شهر کرمان بوده است و تعطيلات من نيز بيشتر در شهر تهران سپری شده است.
خان ابراهيمی رضا