پدر :حافظ مادر:؟ رنگین کمان هم اینده خوبی داره
M mehrshad Member 2008 , December 25 #1 پدر :حافظ مادر:؟ رنگین کمان هم اینده خوبی داره پیوست ها rangin kaman.jpg 77.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , December 25 #2 نام سوار؟ زمان عکس؟ مالک؟ چرا کامل نمیگذارید
M mehrshad Member 2008 , December 25 #3 ببخشید مالک رو از پسوند همه میشناسن استاد علی رفیعی و سوارکارم مصطفی غمخوار
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , December 25 #4 نام: رنگین کمان رفیع پدر:حافظ مادر:اشک دانیال تیره:وزنه خرسان رنگ:نیله . برفین(نیله) حافظ(نیله) عاصفه(کرنگ) رنگین کمان(نیله) هانی خان اشک دانیال(نیله) شاهین دانیال
نام: رنگین کمان رفیع پدر:حافظ مادر:اشک دانیال تیره:وزنه خرسان رنگ:نیله . برفین(نیله) حافظ(نیله) عاصفه(کرنگ) رنگین کمان(نیله) هانی خان اشک دانیال(نیله) شاهین دانیال
امید زمانی Active member 2009 , January 15 #5 فروتن گفت: جناب شیربندی هانی خان هم خون وارداتی داره یا خالصه دوستان دیگه شجره هانی خان رو دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... خون وارداتی داره کره ایجن روز است !
فروتن گفت: جناب شیربندی هانی خان هم خون وارداتی داره یا خالصه دوستان دیگه شجره هانی خان رو دارید؟ کلیک کنید تا باز شود... خون وارداتی داره کره ایجن روز است !
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , January 16 #6 امید زمانی گفت: خون وارداتی داره کره ایجن روز است ! کلیک کنید تا باز شود... پدر هانی خان کیه؟ خود هانی خان زنده است یا مرده؟
امید زمانی گفت: خون وارداتی داره کره ایجن روز است ! کلیک کنید تا باز شود... پدر هانی خان کیه؟ خود هانی خان زنده است یا مرده؟
احسان Active member 2009 , September 25 #7 ;D پیوست ها rangin kaman.JPG 20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34 rangin kaman.JPG 20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
ا اسماعیل New member 2012 , January 9 #8 ماشاالله به این اسب من هم برادر رنگینکمانو دارم به اسم: کمنز پدر: حافظ رفیع مادر : شهره اتشی ایشالا رو سفیدم میکنه امسال
ماشاالله به این اسب من هم برادر رنگینکمانو دارم به اسم: کمنز پدر: حافظ رفیع مادر : شهره اتشی ایشالا رو سفیدم میکنه امسال