پویا یزدان پور
Member
اسب یای رکوردار چه از نظر زمان و چه از نظر امتیاز که میشناسید معرفی کنید:dodgy:
محسن جان خیلی دوست دارماااااااااادوران1 با 96.پازن با106.خالدین با124......که بین زنده ها دوران1 از همه امتیازش بیشتره .....
اینجا جا داره از انسیاتور ومعنگی گوش بریده هم یادی کنیم که از عجایب زمان خودشون بودن و کرهاشونم همه کورسین.......
محسن جان از رکورد زمانی هم بگو:blushsmiley:دوران1 با 96.پازن با106.خالدین با124......که بین زنده ها دوران1 از همه امتیازش بیشتره .....
اینجا جا داره از انسیاتور ومعنگی گوش بریده هم یادی کنیم که از عجایب زمان خودشون بودن و کرهاشونم همه کورسین.......
ممنونم پویا جان شما لطف داری..... اینهایی که من گفتم مال چندین سال پیشن شاید بزرگان اطلاعی داشته باشن از رکورداشون....محسن جان خیلی دوست دارماااااااااا
محسن جان من چيزاي زيادي ازت ياد گرفتم ممنون و مرسيممنونم پویا جان شما لطف داری..... اینهایی که من گفتم مال چندین سال پیشن شاید بزرگان اطلاعی داشته باشن از رکورداشون....
???????????????????????????????????????????????????????? شایعه؟توي فارس بعضيا ميگن جرچيل ركوردار كورس2500 متره(از نظر زماني) ولي خارج از فارس نشنيدم بگن تو تاپيك چرچيلم نيست چيزي.
كسي ميدونه راسته يا شايعه واسه كشش بيستر؟
توي فارس بعضيا ميگن جرچيل ركوردار كورس2500 متره(از نظر زماني) ولي خارج از فارس نشنيدم بگن تو تاپيك چرچيلم نيست چيزي.
كسي ميدونه راسته يا شايعه واسه كشش بيستر؟
عزيزم به اون موقع ها كه چرچيل تو ميدون كورس ميدويده ، شما نه سنت قد ميده نه ميدونستي اسب چي بوده.???????????????????????????????????????????????????????? شایعه؟
وقتی ما اسب داشتیم امثال شما تو خوابم اسب نمیدیدعزيزم به اون موقع ها كه چرچيل تو ميدون كورس ميدويده ، شما نه سنت قد ميده نه ميدونستي اسب چي بوده.
شما برو از همشهري هاي خودت مثل آقاي زرقامي و... كه از اسبداراي قديمي نورآباد هستن آمارشو بگير،اكثر كورس هاشو ديدن.سال 85 هم كه ركورد 2500 متر رو زد بودن.
در ضمن مستدل بگو رکوردش کجا ثبت شده؟عزيزم به اون موقع ها كه چرچيل تو ميدون كورس ميدويده ، شما نه سنت قد ميده نه ميدونستي اسب چي بوده.
شما برو از همشهري هاي خودت مثل آقاي زرقامي و... كه از اسبداراي قديمي نورآباد هستن آمارشو بگير،اكثر كورس هاشو ديدن.سال 85 هم كه ركورد 2500 متر رو زد بودن.
در ضمن مستدل بگو رکوردش کجا ثبت شده؟
اگه به حرفه منم میگم اسبم رکورداره
کشوری یا کل امتیازت؟ اعم از محلی+کشوری؟128 امتیاز کشوری برای اصیل عبد هست .
معنگی تیپ کورسی قوی داشته و در خوزستان میدویده و در اخر عمر به کرمانشاه منتقل میشه و انجا کره ازش میگیرن. کوچکترین کره هاش الان باید 10-12 ساله باشندبین انسیاتور و معنگی گوش بریده کدام مقامها و امتیازشون بالاتر بود.البته معتبر باشه.