نام=عثمان پدر=؟ مادر=عروس سن=3 سال رنگ=مشکی محل نگهداری=اصفهان
A ali-jazi Member 2012 , May 28 #3 ماشا الله این عجب اسمی .کجاست بریم بیبینیمش حزشا ببریم.قدمش پر برکت برای صاحبش
srafil Member 2012 , May 28 #4 پدر عثمان واقعا کرد پر خونی بود الانم دست قمیاست اگه اشتباه نکنم ولی حدود 30 سالشه
H hashemlo Member 2012 , May 29 #5 يه اسب كرد در شهر ما هم هست كه خيلي شبيه اين اسبه (واقعا پر خون وزيباست كره تك خال كه داغ كرد داره )
srafil Member 2012 , June 18 #9 عثمان که الان پیش بنده هستش و از الان به بعد اسمش سلهشوره در رده کره نریانهای 3 ساله اصفهان دوم شد
srafil Member 2012 , June 25 #15 این اسب در سواری بسیار پر خون و بازیکنه البته هنوز سواریش تکمیل نیست دارم باهاش کار میکنم ولی تکمیل بشه فیلمشو برای دوستان میذارم
این اسب در سواری بسیار پر خون و بازیکنه البته هنوز سواریش تکمیل نیست دارم باهاش کار میکنم ولی تکمیل بشه فیلمشو برای دوستان میذارم
s.parizimanesh Active member 2012 , June 25 #16 سعی کن میل کردن را از سرش بیرون بیاری اگه عادت کرد دیگه خیلی سخته درستش کنی.
srafil Member 2012 , June 26 #17 این اسب به فرمان میل میکنه و عادتش نیست ولی تو سواری شیرجه زیاد میزنه
srafil Member 2012 , June 27 #18 اگه خدا بخواد یکی از سیلمی های اینده میشه برادرشم اوردم که بزودی معرفیش میکنم
srafil Member 2012 , June 27 #20 پدرش که اسمش شاهرخ خان هستش و 1 ماهه که مرده سنشم حدود 30 سال بود و از اسبای شیخ عثمان بود سواریشو تا حالا از هیچ اسب کردی ندیدم تو تعزیه همه اسبارو میریخت بالا اونم با این سن حیف که مرد
پدرش که اسمش شاهرخ خان هستش و 1 ماهه که مرده سنشم حدود 30 سال بود و از اسبای شیخ عثمان بود سواریشو تا حالا از هیچ اسب کردی ندیدم تو تعزیه همه اسبارو میریخت بالا اونم با این سن حیف که مرد