فدراسیون که خیابانه پاسدارانه, منظورت زمانیه که پاسدارن هنوز بیابون بوده؟omid.zamanidehkordi گفت:فدراسیون ؟
سنش 14 سال پدر و مادرش هر دو آخال وارداتی بودند !♘ امیرحسین ♞ گفت:سنش چنده الان؟
اطلاعات بیشتری از پدر و مادرش؟
میخواستم تیره پدرش و شجره قبلیش در روسی را در بیاورمامید زمانی گفت:سنش 14 سال پدر و مادرش هر دو آخال وارداتی بودند .
سمند متعلق به فدراسیون بود و به دلیل رنگ بی نظیر و شجره عالی سریع سیلمی شد و پرش می کرد . کره هاش هم تو کورس و هم پرش عالیند و مهم تر از همه غالب بودن رنگش هست که خیلی کره سمند داره . مثلا امسال چند تا مادیون دوخون آوردند واسه کشش با سمند برای تولید کره پرشی. اگه نظر منو می خواید بدونید نظر شخصیم اینه که هر چیزی خالصش خوبه اگه محدودیت هزینه ندارید یه مادیون آخال عالی .moien گفت:جناب اميد سمند مقامي تو هيچ زمينه اي داره ؟
كره هاش بيشتر واسه كورس استفاده ميشن ؟
من دنبال خريد يك ماديون 3 تا 4 ساله واسه پرش هستم ميتونين نظر مشورتي بدين ؟
بله دیدمش مادیون کره سمند اگه اشتباه نکنم 4 ساله و فکر کنم آوردند گنبد واسه کورسmoien گفت:اينجوري ميگن خواهر طلا قوش هم سيرجانه،من ديدمش رنگ سمنده
نام چندتا از کره های موفقش در پرش؟امید زمانی گفت:سمند متعلق به فدراسیون بود و به دلیل رنگ بی نظیر و شجره عالی سریع سیلمی شد و اصلا استفاده ورزشی ازش نمیشد ولی کره هاش هم تو کورس و هم پرش عالیند و مهم تر از همه غالب بودن رنگش هست که خیلی کره سمند داره . مثلا امسال چند تا مادیون دوخون آوردند واسه کشش با سمند برای تولید کره پرشی. اگه نظر منو می خواید بدونید نظر شخصیم اینه که هر چیزی خالصش خوبه اگه محدودیت هزینه ندارید یه مادیون آخال عالی .
رومینا ، حیدر بابا ، خورشید ،پریچهر...♘ امیرحسین ♞ گفت:نام چندتا از کره های موفقش در پرش؟