شاهین

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
شاهین

اســطـــــوره زيـــبـــايـــي کــــره نـــريــــان هـــاي دره شـــوري
نــــــــــام : شاهین
پـــــــــــدر: تاج
مـــــــــادر: آهو
سال تولد: 1386
مــالـــــک: آقای داوود قرمزي
اســتــان: اصفهان تولید شرکت چاپار سمیرم

پیوست ها

• _MG_4727.jpg
    _MG_4727.jpg
    15.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • _MG_4730.jpg
    _MG_4730.jpg
    25.8 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • _MG_4729.jpg
    _MG_4729.jpg
    49.9 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • _MG_4734.jpg
    _MG_4734.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • _MG_4717.jpg
    _MG_4717.jpg
    43.1 کیلوبایت · بازدیدها: 62

♘امیرحسین♞

شاهین (تاج * آهو)

این هم دوتا عکس دیگر ازش

*برای تهیه عکس پیام خصوصی یا تماس بگیرید

پیوست ها

• S1055946.jpg
    S1055946.jpg
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • S1055947.jpg
    S1055947.jpg
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

♘امیرحسین♞

شاهین

*برای تهیه عکس پیام خصوصی یا تماس بگیرید

پیوست ها

• S1055911.jpg
    S1055911.jpg
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 39

sonia

Member
بزرگ شده خیلی خوشرنگ شده
اگه تو عکس واضح باشه!!

پیوست ها

• shahin...jpg
    shahin...jpg
    744.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • shahin.jpg
    shahin.jpg
    758.9 کیلوبایت · بازدیدها: 29
با سلام به همه دوستان.بارها از دوستانم شنیده ام که اسبشان را برای کشش به باشگاه آقای مسکوب برده اند ولی اسب خالی برگشته آیا برای دوستان هم این اتفاق افتاده؟ بنده خودم هم اسب دره شوری دارم که کره گلاب هلاکو خان است سه بار ازسیرجان فرستادم که بار آخر 4ماه اونجابود و بماند اسب را بدون اجازه من به کورس عشایری برده بودندو بعدا از کارگر پرسیدم مثل اینه ناراحت هم بوده ان که چرا اسب دوم شده و...
به هرحال بعد از گذشت 1.5 سال دیگران گفتند که اسب نفرست که پر نمیشه پول کشش رفت 2.5 میلیون کرایه و پانسیون و ... بمند الان 2 سال است که هرسال ازشکار میکشم و 1 کره دارم و الان هم آبستن هست چون این صحبت رو خیلی ها مطرح می کنن جهت اطلاع گفتم .قصد تخریب کسی رو ندارم ولی شما هم سوال کنید ببینید این مورد بنده برای خیلی ها اتفاق افتاده.

R.zafari

Member
حالا اگه ما برا برج 1 برا کشش از 1سیلمی دره شور
مادیون بخواییم بفرستیم باید چیکا کنیم؟

این اتفاق برای یکی از دوستان من هم پیش اومده وبعد از چندماهی که گذشت آخر سرمادیون خالی برگشت بنده خدا خیلی دوندگی کرد اما نتیجه نگرفت البته خودشم دیگه تمایلی نداشت چون زمانی که از اونها فیلم کشش خواسته بود یکی از کارگرای اونجا بهش گفته بود زمانی که مادیون فحل نبوده کشش کردن وفیلم گرفتن

اره من هم شنیدم چرا اخه اینکارا را میکنن خوب یه باره بگن کشش نمیکنیم

سعید جان جالب اینجاست که اول میگن باید پول بدی بعدش مادیان بفرست.کارگر خودشون قسم می خورد که یکی از مالکین مادیان که من هم می شناسمشون مادیان فرستاده که از سالار2 بکشن واسش از یک نریان دیگه کشیدن بعدشم گفتن بیا ببر ازسالار2 پره. بنده آقای مسکوب رو میشناسم بسیار آدم محترمی هست کار از جای دیگه عیب داره وقتی هم به جناب مسکوب می گیم هیچ کاری نمی کنه چون نمی خاد خودش رو قاطی این مسائل بکنه البته دلایل دیگه هم داره که نمی شه مطرح کرد.

s.parizimanesh

Active member
سعید جان جالب اینجاست که اول میگن باید پول بدی بعدش مادیان بفرست.کارگر خودشون قسم می خورد که یکی از مالکین مادیان که من هم می شناسمشون مادیان فرستاده که از سالار2 بکشن واسش از یک نریان دیگه کشیدن بعدشم گفتن بیا ببر ازسالار2 پره. بنده آقای مسکوب رو میشناسم بسیار آدم محترمی هست کار از جای دیگه عیب داره وقتی هم به جناب مسکوب می گیم هیچ کاری نمی کنه چون نمی خاد خودش رو قاطی این مسائل بکنه البته دلایل دیگه هم داره که نمی شه مطرح کرد.
مهندس جان پس کارشوهن خیلی خرابه باز خداراشکر که شکار هست ازش کشش میکنیم

بالا