عکس ؟
عقیل عسکری سیرچی Member 2011 , July 10 #3 یک مدت کرمان پیش آقای مولایی بود ظاهرا فروختنش به کی و کجا نمیدونم
نعمتی زاده Member 2013 , September 27 #7 شلمچه یه مدت ابرکوه دست اقای ابراهیم پور بود اسب خوب و دوست داشتنی بود الانم دسته اقای رحیمیه دزفول سیلمیش کردن
شلمچه یه مدت ابرکوه دست اقای ابراهیم پور بود اسب خوب و دوست داشتنی بود الانم دسته اقای رحیمیه دزفول سیلمیش کردن
amin feysali Member 2013 , September 28 #8 assad miri گفت: سوارکارش کیه ؟ ؟ کلیک کنید تا باز شود... علی عبدویس . اهواز
میلاد ابراهیم پور Member 2014 , February 3 #9 عکس تابستان89 این یه عکس از صورت شلمچه حدود 1 سال پیش من بود الان کسی ازش خبر داره چند تا تولید داشته؟؟؟؟؟/
عکس تابستان89 این یه عکس از صورت شلمچه حدود 1 سال پیش من بود الان کسی ازش خبر داره چند تا تولید داشته؟؟؟؟؟/
میلاد ابراهیم پور Member 2014 , February 3 #10 کره شلمچه این عکس یکی از کره های شلمچه البته مادرش بی داغ بود
میلاد ابراهیم پور Member 2014 , August 9 #12 ali andalib گفت: الان دزفوله مالکشم من هستم تا الان حدود 14 کره داده. کلیک کنید تا باز شود... تبریک جناب اقای عندلیب عکس برامون بزار
ali andalib گفت: الان دزفوله مالکشم من هستم تا الان حدود 14 کره داده. کلیک کنید تا باز شود... تبریک جناب اقای عندلیب عکس برامون بزار
A ali andalib Member 2014 , September 19 #18 چهار تا مادیون دیگه الان ازش پر هستن اشاا.. تا چند ماه اینده کره هاشون به دنیا میان.