سه تا هم نه شما دوتا اسبتونو کنار هم بزارید ویه کم غذا جلوشون بریزید .ببینید عکس العمل اسباتون چیه.
ناشناس Active member 2008 , November 17 #1 سه تا هم نه شما دوتا اسبتونو کنار هم بزارید ویه کم غذا جلوشون بریزید .ببینید عکس العمل اسباتون چیه. پیوست ها jh.jpg 88.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10
mahsima Member 2008 , November 17 #2 تو باشگاه سروش نزدیک 7 یا 8 تا اسب کنار هم تو یه مانژ غذا می خورن ولی اسب منو که نمیشه با اسب دیگه تو مانژ ول کرد چه برسه به اینکه با هم غذا بخورن با لگد اسب من یه مادیون 6 ماه میلنگید
تو باشگاه سروش نزدیک 7 یا 8 تا اسب کنار هم تو یه مانژ غذا می خورن ولی اسب منو که نمیشه با اسب دیگه تو مانژ ول کرد چه برسه به اینکه با هم غذا بخورن با لگد اسب من یه مادیون 6 ماه میلنگید
K kahar Member 2008 , November 18 #3 به این می گن رفتار مصالمت آمیز که این روزا در بین آمها هم کمتر پیدا می شه .
H hamedmayel Member 2008 , November 18 #5 آها اسبها رومیگین... فکر کردم یعنی عکس بگیریم و سایمون اونجوری بیفته تو کادر
M mrezap Guest 2008 , November 18 #6 بعد از یک مدت که با هم خو بگیرن و اصطلاحا" هم بو بشن یک امر عادی میشه