نریان پدر=خالد شاه مادر=هسنا تولید کننده =علی اصفهانی مالک=عبد الله خان ابراهیمی سن=3 سال 3ماه
امیریحیی پوربهزاد Active member 2009 , June 22 #1 نریان پدر=خالد شاه مادر=هسنا تولید کننده =علی اصفهانی مالک=عبد الله خان ابراهیمی سن=3 سال 3ماه پیوست ها 1.JPG 163.3 کیلوبایت · بازدیدها: 22 2.JPG 162.9 کیلوبایت · بازدیدها: 22 1.JPG 163.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28 2.JPG 162.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
امیریحیی پوربهزاد Active member 2009 , July 6 #3 پاسخ : شمشیر عبد خالد شاه=پدر=اصیل عبد/مادر=ربکا حسنا=پدر=مبارک/مادر=باصله عبد
علی اصفهانی Active member 2010 , January 24 #4 شمشیرعبد واقعا عالی است . یه کره ازش خالد شاه و حسنا عبد تولید کردیم بنام شمشیرعبد (یا شمشیر ) زیباییهای مبارک و کورس اصیل و ربه کا و نجابت راز و قدرت و صلابت زحل و جاسم را داره . مالک فعلیش آقای رییس پور هستن . من معتقدم تا الان بهترین جانشین خالدشاه و در اصل اصیل عبده. شمشیرعبد سیلمی آینده است .
شمشیرعبد واقعا عالی است . یه کره ازش خالد شاه و حسنا عبد تولید کردیم بنام شمشیرعبد (یا شمشیر ) زیباییهای مبارک و کورس اصیل و ربه کا و نجابت راز و قدرت و صلابت زحل و جاسم را داره . مالک فعلیش آقای رییس پور هستن . من معتقدم تا الان بهترین جانشین خالدشاه و در اصل اصیل عبده. شمشیرعبد سیلمی آینده است .
علی اصفهانی Active member 2010 , March 9 #7 متاسفانه ازشمشیر عکس ندارم. شمشیردر روستای لنگر در 30 کیلومتری کرمان باشگاه بسیار زیبای آقای میرعلیخانی است.
متاسفانه ازشمشیر عکس ندارم. شمشیردر روستای لنگر در 30 کیلومتری کرمان باشگاه بسیار زیبای آقای میرعلیخانی است.
امیریحیی پوربهزاد Active member 2010 , March 15 #8 آقای قاسمی من یک تاپیک برای شمشیر درست کرده بودم .عکس گذاشته بودم .باز زیر زین ازش عکس دارم کدام قسمت بزنم این قسمت یا قسمت قبل
آقای قاسمی من یک تاپیک برای شمشیر درست کرده بودم .عکس گذاشته بودم .باز زیر زین ازش عکس دارم کدام قسمت بزنم این قسمت یا قسمت قبل
V vatan Member 2010 , March 16 #9 a.y.p گفت: آقای قاسمی من یک تاپیک برای شمشیر درست کرده بودم .عکس گذاشته بودم .باز زیر زین ازش عکس دارم کدام قسمت بزنم این قسمت یا قسمت قبل کلیک کنید تا باز شود... همین جا بزنید بعد تایپیک ها را ادغام میکنیم.
a.y.p گفت: آقای قاسمی من یک تاپیک برای شمشیر درست کرده بودم .عکس گذاشته بودم .باز زیر زین ازش عکس دارم کدام قسمت بزنم این قسمت یا قسمت قبل کلیک کنید تا باز شود... همین جا بزنید بعد تایپیک ها را ادغام میکنیم.
امیریحیی پوربهزاد Active member 2010 , April 1 #10 عکسهای شمشیر این اسب را من سواری کردم .اسب خیلی باهوشی بود و سواریش کاملا کلاسیک بود . پیوست ها 1.JPG 114.1 کیلوبایت · بازدیدها: 9 2.JPG 132.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17 3.jpg 90.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14 4.JPG 109.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14
امیریحیی پوربهزاد Active member 2010 , April 1 #11 ... پیوست ها 5.JPG 55.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5 6.JPG 40.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5 7.JPG 109.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
علی اصفهانی Active member 2010 , April 5 #12 جنس: نریان نام: شمشیر عبد پدر : خالدشاه (ربه کا/اصیل عبد) مادر : حسنا عبد (باسله عبد/مبارک) تیره وزنه خرسان تولید : اصفهانی
جنس: نریان نام: شمشیر عبد پدر : خالدشاه (ربه کا/اصیل عبد) مادر : حسنا عبد (باسله عبد/مبارک) تیره وزنه خرسان تولید : اصفهانی