شوکا (vassaf*سمنگان)

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
مقام اول در گروه کره نریان هاي نريان هاي 1 و2 سال

نــــــام : شـــــوکــــــــا
پــــــدر : وصـــــف سیلمی وارداتی
مـــــادر: ســمـــنگـــــان
تـــیــره: هرگه - عرب دو خون
تـولـید: آقای کشاورز
مـالـک: آقای سعید شرف زاده از اصفهان
هندلر: مجید جنتیان

*برای تهیه عکس پیام خصوصی یا تماس بگیرید

پیوست ها

• _MG_5874.jpg
    _MG_5874.jpg
    19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • _MG_5859.jpg
    _MG_5859.jpg
    17.3 کیلوبایت · بازدیدها: 61

♘امیرحسین♞

ادامه

*برای تهیه عکس پیام خصوصی یا تماس بگیرید

پیوست ها

• IMG_5897.jpg
    IMG_5897.jpg
    24.6 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • IMG_5900.jpg
    IMG_5900.jpg
    30.7 کیلوبایت · بازدیدها: 102
M

mrezap

Guest
این شوکا آمیزه ای از بهترین های ایرانه
زیبا و خوش رنگ
مادرش هم که معرف حضور همه دوستان هست
همون اسبی که روی پوستر اسبواره اصفهان بود. سمنگان کره مبارک

امید زمانی

Active member
شاید واردات غیر اصولی سیلمی اینجا کمی مشخص باشد ! سمنگان مادیان خوبی است ولی شاید به نظر خیلی ها وصف خیلی سیلمی کاملی نیست و کره این دو نیز شایدهمه فکر می کردند که فوق العاده میشه درسته زیباست ولی نه اونقدر که انتظار میرفت !شاید اگر افرادی که پولهای هنگفتی خرج آوردن سیلمی های در جه 3 و 4 از کشورهای حاشیه خلیج فارس میکردند کمی اصولی تر با این قضیه برخورد می کردند خیلی جلوتر بودیم حد اقل در ضمینه تولید اسبان شو !

sohrab

Active member
کره از پدرش زیباتره. البته vassaf شجره خوبی داره ولی خودش اسب متوسطیه
آقای کشاورز تولید کننده خون خارجی هستند و زمانی که این کشش را انجام دادند، انتخاب نسبتا خوبی کردند، چون نمیخواستند سمنگان را از پدر و برادر هاش بکشند و از طرفی the legend و سایر سیلمی هایی که الان وارد شدند، وجود نداشتند.

امید زمانی

Active member
اسب اصیل گفت:
کره از پدرش زیباتره. البته vassaf شجره خوبی داره ولی خودش اسب متوسطیه
آقای کشاورز تولید کننده خون خارجی هستند و زمانی که این کشش را انجام دادند، انتخاب نسبتا خوبی کردند، چون نمیخواستند سمنگان را از پدر و برادر هاش بکشند و از طرفی the legend و سایر سیلمی هایی که الان وارد شدند، وجود نداشتند.
سهراب تو بودی با یابر میکشیدی یا با وصف ؟ با توجه به شجره عالی یابر !

sohrab

Active member
omid.zamanidehkordi گفت:
سهراب تو بودی با یابر میکشیدی یا با وصف ؟ با توجه به شجره عالی یابر !

برای کشاورز که دنبال نزدیک شدن به عرب مصریه "وصف" راه نزدیکتری بوده.

امید زمانی

Active member
محـمـد رضــا گفت:
این 2 تا اصلا به هم ربطی ندارن
هر دو سیلمی زیبایی هستند ! از روی عکس گفتین ربط ندارند ؟ یا از روی شجره ؟ اصلا ربط ندارند یعنی چی ؟ من می خواستم بدونم سهراب کدومو ترجیح میده ! شاید هم صحبت سهراب درست باشد که من شک دارم چون هدف تولید اسب زیباست حال چه با یک سیلمی خالص مصری چه با یه دوخون اصیل و مصری !

M

mrezap

Guest
omid.zamanidehkordi گفت:
هر دو سیلمی زیبایی هستند ! از روی عکس گفتین ربط ندارند ؟ یا از روی شجره ؟ اصلا ربط ندارند یعنی چی ؟ من می خواستم بدونم سهراب کدومو ترجیح میده ! شاید هم صحبت سهراب درست باشد که من شک دارم چون هدف تولید اسب زیباست حال چه با یک سیلمی خالص مصری چه با یه دوخون اصیل و مصری !
آخه وصف اصیل مصرییه و خیلی امید به کره هاش بود اما مثل اینکه خیلی جواب نداد و آقای کشاورز دنبال تولیدی بهتر از اسبهایی که الان تولید داخل هستند بود
ولی با یابر یه چیزی توی مایه های همین تولیداتی میشد که الان تو ایران هستش

برای همین گفتم جه ربطی دارند . آخه وصف میگن خیلی شجره خوبی داره و خط خونیش با یابر فرق داره

امید زمانی

Active member
محـمـد رضــا گفت:
آخه وصف اصیل مصرییه و خیلی امید به کره هاش بود اما مثل اینکه خیلی جواب نداد و آقای کشاورز دنبال تولیدی بهتر از اسبهایی که الان تولید داخل هستند بود
ولی با یابر یه چیزی توی مایه های همین تولیداتی میشد که الان تو ایران هستش

برای همین گفتم جه ربطی دارند . آخه وصف میگن خیلی شجره خوبی داره و خط خونیش با یابر فرق داره
شجره وصف بد نیست یعنی پدر بزرگ او مونوگرام است که خوب خیلی کره زیبا داده و پدرش که اسب بدی نیست ولی در هر صورت 1 نیستند و به هر حال ما که مثلا 30 سال پیش اسبی مثل ایجن روز را وارد کردیم که یکی از زیباترین اسبان آمریکا بوده حال بعد از گذشت این همه سال باید سیلمی های خارج شده کشورهای خلیج فارس را وارد کنیم !

OJANG

Member
من سمنگان رو از نزدیک دیدم در باغ مالکش و حیف بود که یکسال صبر کرد برای کره وصف
به این دلیل که این کره از پدری بوجود آمده که درجه یک نیست
حالا هدف مالک اینه که رو به مصریبره؟وقتی نریان درجه یک نیست کره اگر هم رو به مصری بره و درجه چند باشه چه ارزشی داره ؟ولی ما الان خالص ایرانی های بی نظیری داریم و میشد کره های عالی گرفت تا وقتی که یک سیلمی درجه یک وارداتی پیدا میکرد.
در هر حال این نظر منه و شاید درست هم نباشه .

♘امیرحسین♞

جنس:ن
نام:شوکا
پدر:vassaf
مادر:سمنگان
تیره:خرسان تپ تپی
مالک:شرف زاده
تولید:کشاورز
شماره در کردان:18

پیوست ها

• mixed-persian-horse.jpg