ظارف پدر: آرارات مادر: چابهار (جواهر) متولد : 2005 تیره : معنگی مالک و تولید کننده : منان دغاغله
sohrab Active member 2008 , November 23 #1 ظارف پدر: آرارات مادر: چابهار (جواهر) متولد : 2005 تیره : معنگی مالک و تولید کننده : منان دغاغله پیوست ها DSC00871 (1).jpg 69.4 کیلوبایت · بازدیدها: 56 zaref.JPG 55.1 کیلوبایت · بازدیدها: 56
V vatan Member 2008 , November 23 #2 پاسخ : ظارف سهراب جان از لحاظ رخ که به پدر نرفته. مادرش خالص ایرانی هست؟
احسان Active member 2008 , November 23 #3 پاسخ : ظارف من از از سيلندر بدنی اين اسب خوشم ميياد شما نظرتان چيه ???
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , November 23 #4 پاسخ : ظارف درباره تیره معنگی اطلاعات بیشتری دارید؟
sohrab Active member 2008 , November 23 #5 پاسخ : ظارف مادرش خالص ایرانی است و سر زیبایی با نیمرخ مقعر داره. الان هم از سزار 7 ماهه آبستنه تیره معنگی که اعراب غیر ایرانی "معنقی" تلفظش میکنند، از تیره های فرعی اسب عربه و در خارج از ایران گسترده تره و معروفترین شاخه اش "معنقی هدروج" هست.
پاسخ : ظارف مادرش خالص ایرانی است و سر زیبایی با نیمرخ مقعر داره. الان هم از سزار 7 ماهه آبستنه تیره معنگی که اعراب غیر ایرانی "معنقی" تلفظش میکنند، از تیره های فرعی اسب عربه و در خارج از ایران گسترده تره و معروفترین شاخه اش "معنقی هدروج" هست.
sohrab Active member 2009 , May 3 #6 پاسخ : ظارف اسم جدیدش : "رعاد" ! پیوست ها CIMG2050.JPG 75.4 کیلوبایت · بازدیدها: 63
sohrab Active member 2009 , May 3 #7 پاسخ : ظارف www.Horsevet.blogfa.com گفت: من از از سيلندر بدنی اين اسب خوشم ميياد شما نظرتان چيه ??? کلیک کنید تا باز شود... قابل نداره دکتر جون
پاسخ : ظارف www.Horsevet.blogfa.com گفت: من از از سيلندر بدنی اين اسب خوشم ميياد شما نظرتان چيه ??? کلیک کنید تا باز شود... قابل نداره دکتر جون
احسان Active member 2009 , May 3 #8 پاسخ : ظارف مرسی داش سهراب نظر خودت چيه راجب به بدنش نه خوشگل بودنش
ا ایمان Active member 2009 , May 5 #9 پاسخ : ظارف گفتید معنگی یاد سیلمی "معنگی گوش بریده "افتادم ازش عکس یا شجره ای ندارید؟خالص ایرانی است
ی یاردلی New member 2014 , June 22 #10 سلام لطف می کنید اگر اسم پدر چابهار را بذارید تو سایت تا بهتر شناخته بشن اسم مادرش اصیله معنگیه است؟