اینها یه chest دارند یه gold. اولی معادل کرنگه ، دومی سمند.امید زمانی گفت:سیلمی fire an iceکرنگه سمند نیست!تو همون صفحه کره آخری که ازسیلمیft kingston گذاشتی رو ببین!
از نظر من کرنگه ! اینو ببینید میگید سمند ؟ تو سایت تبار هم chest (کرنگ ) معرفی شده ! چیز خاصیم نداره فیلمش تو فیلمهایی که داشتم هست سهراب!سهراب گفت:اینها یه chest دارند یه gold. اولی معادل کرنگه ، دومی سمند.
این gold معرفی شده.
رنگش را از پدرش gold n ali گرفته
امید زمانی گفت:از نظر من کرنگه ! اینو ببینید میگید سمند ؟ تو سایت تبار هم chest (کرنگ ) معرفی شده ! چیز خاصیم نداره فیلمش تو فیلمهایی که داشتم هست سهراب!
ما مخلصیم! من چیزی که تو ذهنمه رو میگم به نظر من کرنگه کره هم بزرگ میشه نیله میشه ! این موضوع کهر و کرنگ هم جالبه اگه عکس داری بذار یاد بگیریمسهراب گفت:حتما درست میگی بالاخره تو مالک سمند ترین سمند ایران هستی.
ولی رنگ ها به صورت یک طیف گسترده هستند و مرز مطلقی ندارند. یک چیزی که توی نام گذاری رنگ اسب تعیین کننده است، رنگ یال و دم است. نمونه اش دو تا اسب با موی بدن قرمزه که یال و دم یکی سیاه و اون یکی بوره. به اولی میگن "کهر" و به دومی میگن "کرنگ"
خب آیا این تعریف برای chest & gold هم صدق میکند؟ ایا با رنگ یال و دم هم میتوان gold & chest روازهم تفکیک کرد؟کنستانتین گفت:کتاب اسب صفحه 42 نوشته دکتر ابراهیم پور:
کرنگ رنگی است که از زرد طلایی تا کرنگ سوخته و جگری و تریاکی تغییر کنددر این رنگ یال و دم و و انتهای دست وپا هم رنگ بدن است.
سمند رنگی است طلایی روشن که اگر یال و دم روشن تر باشدسمند یال و دم شسته و اگر تیره تر از کل بدن باشد سمند یزیدی خوانده میشود
اینم عکس پدرشه ! یعنی اینم باید سمند بدونیم ؟سهراب گفت:رنگش را از پدرش gold n ali گرفته