عنتر(جهرمی/خیبر) ن

علی اصفهانی

Active member
عنتر (جهرمی/خیبر)
جنس : نریان
نژاد : عرب خالص
تیره : خرسان میر
رنگ : نیله
علائم : نقطه صورتی بین منخرین
تولید : دولت ایران a.s.k
آخرین مالک در ایران : آقای رضا تدین

نوه ایجن روز بوده .

علی اصفهانی

Active member
اسب عنتر متولد 1984 بوده و بنا بگفته آقای عبدالعظیم خان ناظم پور که از اسبداران کرمان بودند این اسب در حراج مجموعه شهدا ودر سن حدود یکسالگیش قرار بوده به نمایش گذاشته شود.
بنا بگفته ایشان دو کره یکساله در آن حراج قرار بوده به معرض فروش گذاشته شوند که بسیار زیبا بودند یکی بنام عبود و دیگری بنام عنتر و خیلی ازشرکت کنندگان در حراج مایل ومشتاق به خرید این دو کره بودند ولی ظاهرا بنا بدلیل نامشخصی این دو کره در حراج عمومی عرضه نمیشوند ! (احتمالا با بند پ فروخته شدن )

در حدود سال 1380 آقای ناظم پور گفتند نمیدانم این دو اسب چه سرنوشتی پیدا کردند .

ولی اکنون میدانیم که خوشبختانه هر دو اسب عاقبت بخیر شدن !

عبود که در حال حاضر سیلمی است

اما عنتر داستان پر زیر وبمی پیدا کرد :

علی اصفهانی

Active member
این ماجرا را از دوستان شنیدم و از جزئیاتش دقیق اطلاع ندارم :

ظاهرا آقای رحیم صفرزاده که به کار خرید و فروش اسب اشتغال داشته و دارند در یکی از شهرهای آذربایجان ( شنیدم تبریز ) در جلوی یک گاری اسب نیله ای را میبینند که تیپ عربی داشته و وقتی ازنزدیک بهش نگاه میکنند میبینند داغ عربی روی گردنشه !

آقا رحیم اسب را از مرد گاریچی میخرند و به کردان میارند . آقای رضاخان تدین از اسبداران اهل بم و ساکن تهران عنتر را از رحیم میخرن و بعنوان سواری ازش استفاده میکنن .
اینطور که تو ذهنم مونده ظاهرا عنتر عقیم شده بوده . یک عکس از عنتر توی عکسهای عبدالله خان دیدم که آقاضیاء فکر کنم توی مزرعه آقای تدین سوارش بودن .

در آخرین سالی که عنتر هنوز در ایران بود یک جهانگرد ( فکر کنم اروپایی) به ایران میاد و تصمیم میگیره ایران را با اسب بگرده ولی خودش اسبی نداشته .
آقای تدین عنتر را در اختیارش میذارن و او با این اسب مناطق زیادی از ایران را سیاحت میکنه .
درپایان سفر اسبیش عاشق عنتر میشه ورضاخان تدین عنتر رابه او هدیه میدن و او میپذیره .

عنتر با این مرد جهانگرد به اروپا رفت ...

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
آقای صفرزاده در کرج بودند و قبل هم در کرمان .
بهشون تماس میگیرن از تبریز میگن یه اسبی هست که انگار زیر یالش جای گاز گرفتگی دندان اسب هست !
ایشون هم میگه به اونطرف بفرست بیاد. میاد میخونن میبینن که عنتره

علی اصفهانی

Active member
آقای صفرزاده در کرج بودند و قبل هم در کرمان .
بهشون تماس میگیرن از تبریز میگن یه اسبی هست که انگار زیر یالش جای گاز گرفتگی دندان اسب هست !
ایشون هم میگه به اونطرف بفرست بیاد. میاد میخونن میبینن که عنتره

جالبه ! اینو نشنیده بودم . :smilingsmiley:

ایمان

Active member
عنتر تبريز بوده دست يه گاري چي كه در اثر ضربات شلاق بيضه هاش مشكل پيدا ميكنه بعدا توسط رحيم صفرزاده ( رحيم تركه ) خريداري ميشه و ميدن اقاي تدين بعدا كه متوجه داغي رو گردنش ميشن داغ رو روي كاغذي ميشكن و نشون مري خانم ميدن بعدا عنتر مياد كردان كه بعدا همراه با نيشابور . مري خانم ميفروشه به يه جهانگرد كه اونم ميبره انگليس و بعدا اونم نه از نيشابور و نه عنتر هيچ خبري در دست نبوده و نيست !
اين حرفها چندسال پيش مهندس يوسف نيا توي دفتركارش براي گرفتن مجله رفته بودم بهم گفت !!

علی اصفهانی

Active member
البته آقای تدین باشگاهشون که نزدیک تهرانه . خیلی از اسباشون هم بدلیل اشتباه از کار درآمدن مادیان اصلیشون گوهر از کتاب خارج شدن .

و داستان اعتراض ایشان به فینال نتیجه مسابقه زیبایی باشگاه مهندس پورحیدری هم که معروف و عجیبه .

علی اصفهانی

Active member
یک حرکت ناپسند بود . هنوز بعد ازچهارده سال فکر میکنم توضیح و تشریحش توی یک سایت عمومی مناسب نباشه .

اعتراض به نتیجه داوری فینال یک مسابقه زیبایی بود که مری خانم (در بعضی رده ها کتی خانم قلاوند بجای ایشان ) و آقای محمدرضا فلاح و من داور بودیم .

بالا