مادیان زیبائیست. حداقل از بین سیلمی های خارجی که جواب پس دادند کشش میکردید
درنا سيلمي خوبي هست ولي بنظرتون با diabolo زياد فاصله نداره؟امیرحسین مادیان از diabolo پر نشد ، میخوام از درنا پرش کنم ، نظرت چیه؟
آقای میر صالحی غزل مادیون زیبایی هست. درنا هم اسب زیبایی هست ولی بنظر شما نباید غزل با سیلمی زیباتر از درنا بکشید؟ زیباتر از درنا تو تبریز زیاده.
درنا سيلمي خوبي هست ولي بنظرتون با diabolo زياد فاصله نداره؟
خسرو جان میشه لینک بزاری و معرفی کنی؟ممنون میشم
چرا؟این کار رو نکن !
سرفرصت بهت توضیح میدم
دژ رو دیدم ، یکی از گزینه هام برای جهیله هست ولی متاسفانه جوشن رو ندیدم ، امروز حتما میرم میبینمش ، مالکش کیه؟
وحيد جان درنا رو از نزديك ديدم. دو سال پيش جشنواره زيبايي اصفهان. پارسال هم كلاس داوري زيبايي دكتر يانگ اوردنش توي ميدون. تيپ خوبي داره. حركتش هم نسبتا خوبه. ولي اشكالاتي هم داره. كره اي ازش نديدم ولي من اگر مجبور بودم اين ماديان را ازش بكشم دعا ميكردم كره شبيه مادر بشه!
براي اين ماديان بايد جفت بهتري پيدا كرد.
البته بايد ديد سليقه و هدف شما چيه. از روي عكس سخته كه نظر داد ولي شما ميتونيد اين ماديان را با مادرش مقايسه كنيد. آيا اونقدر كه از مبارك در اين كره اثر ميبينيد از ببرك كه پدرش هست مي بينيد؟ من فكر ميكنم با وجود خون ايراني زيادي كه داره خيلي تيپ مصري شده. يعني اينكه اگر در اين جهت اصلاح بشه جالب تره.
دژ رو دیدم ، یکی از گزینه هام برای جهیله هست ولی متاسفانه جوشن رو ندیدم ، امروز حتما میرم میبینمش ، مالکش کیه؟
من ميشناسمدژ رو دیدم ، یکی از گزینه هام برای جهیله هست ولی متاسفانه جوشن رو ندیدم ، امروز حتما میرم میبینمش ، مالکش کیه؟
من فكر ميكنم با وجود خون ايراني زيادي كه داره خيلي تيپ مصري شده. يعني اينكه اگر در اين جهت اصلاح بشه جالب تره.
حیفه این مادیان با را با آت آشغال پر کنی. این جلو و عقب میتونه چیز خوبی بده