مادیان فرنگیس پدر آشور مادر جواهر الوند نیله 2008 تولید .و مالک شاهی
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2010 , July 6 #1 مادیان فرنگیس پدر آشور مادر جواهر الوند نیله 2008 تولید .و مالک شاهی
ا ایمان Active member 2010 , July 10 #2 جواهر الوند ( ملک النسمان * یراقه ) تیره : خرسان میر جواهر الوند تولید اشرفی است عکس بذار مقام گرفت ؟
جواهر الوند ( ملک النسمان * یراقه ) تیره : خرسان میر جواهر الوند تولید اشرفی است عکس بذار مقام گرفت ؟
A abbas sepehr New member 2013 , October 28 #3 سلام این مادیان را چند وقت پیش خریداری کردم و یه سری اطلاعات از گذشتش میخوام کسی چیزی میدونه از فرنگیس آیا؟ ؟؟؟
سلام این مادیان را چند وقت پیش خریداری کردم و یه سری اطلاعات از گذشتش میخوام کسی چیزی میدونه از فرنگیس آیا؟ ؟؟؟
سامان حسینی Active member 2013 , October 28 #7 اینارو باید ازتولید کنندش اقایان سیاه منصوری واشرفی بپرسید.شما ازکی خریدید؟
A abbas sepehr New member 2013 , October 28 #8 یکی از دوستانم در کرج این مادیان را برای من خریدند و من هیچ شناختی از مالک قبلی یا تولید کنندش ندارم .
یکی از دوستانم در کرج این مادیان را برای من خریدند و من هیچ شناختی از مالک قبلی یا تولید کنندش ندارم .