کسی از این مادیون خبر داره ؟ زنده است. پدرش؟ مادرش؟و خط خونیش؟
ا ایمان Active member 2009 , May 31 #4 پاسخ : فریبا کره همین فریبا با سلیم پدرحدادداریم اونی که تومیگی تیره اش چیه؟ این تیرش :خرسان حاجی شهاب است
پاسخ : فریبا کره همین فریبا با سلیم پدرحدادداریم اونی که تومیگی تیره اش چیه؟ این تیرش :خرسان حاجی شهاب است
امید زمانی Active member 2009 , June 1 #6 پاسخ : فریبا فریبا ( سیحون*پگاسوس) تیره اش هم خرسان حاجی شهاب مهرشاد
s.parizimanesh Active member 2010 , June 4 #7 فریبا(سیحون پگاسوس) مادر سرور و جلیسون مالکش هم فکر کنم بهزاد خان بوده.
امیریحیی پوربهزاد Active member 2010 , June 4 #8 پرواز گفت: فریبا(سیحون پگاسوس) مادر سرور و جلیسون مالکش هم فکر کنم بهزاد خان بوده. کلیک کنید تا باز شود... مالک فریبا آقای مهدی خان بهزادپور برادرزاده بهزاد خان بود .من فریبا رو وقتی کره بود دیده بودم.
پرواز گفت: فریبا(سیحون پگاسوس) مادر سرور و جلیسون مالکش هم فکر کنم بهزاد خان بوده. کلیک کنید تا باز شود... مالک فریبا آقای مهدی خان بهزادپور برادرزاده بهزاد خان بود .من فریبا رو وقتی کره بود دیده بودم.
علی اصفهانی Active member 2010 , June 4 #9 من وقتی پیر بود دیدمش . خیلی لاغر شده بود . خیلی زیبا بود . من محو تماشای اون مادیان لاغر شده بودم . یک مادیان عالی اسکلتش هم شکیل و زیباست !
من وقتی پیر بود دیدمش . خیلی لاغر شده بود . خیلی زیبا بود . من محو تماشای اون مادیان لاغر شده بودم . یک مادیان عالی اسکلتش هم شکیل و زیباست !
ا ایمان Active member 2010 , June 5 #10 جناب اصفهانی عکس فریبا رو داری ؟؟ مادر فریبا "پگاسوس" مثال زدنی بوده عکسشو دیدم ولی ندارم فریبا زیبایی یگاسوس رو داشته ؟؟
جناب اصفهانی عکس فریبا رو داری ؟؟ مادر فریبا "پگاسوس" مثال زدنی بوده عکسشو دیدم ولی ندارم فریبا زیبایی یگاسوس رو داشته ؟؟
علی اصفهانی Active member 2010 , June 5 #11 ایمان گفت: جناب اصفهانی عکس فریبا رو داری ؟؟ مادر فریبا "پگاسوس" مثال زدنی بوده عکسشو دیدم ولی ندارم فریبا زیبایی یگاسوس رو داشته ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شنیدم پگاسوس خیلی خوشگل بوده . نه خودش و نه عکسش رو ندیدم . عکس فریبا را عبدالله خان دارن . من با دوربین ایشون عکسش را گرفتم . اگر شد میگیرم میذارم ولی یادمه در زمان عکس گرفتن دستاش لنگ بودن واسب حال عمومی خوبی نداشت وبهمین دلیل معمولا تیپ وعکسش بد میشه .
ایمان گفت: جناب اصفهانی عکس فریبا رو داری ؟؟ مادر فریبا "پگاسوس" مثال زدنی بوده عکسشو دیدم ولی ندارم فریبا زیبایی یگاسوس رو داشته ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شنیدم پگاسوس خیلی خوشگل بوده . نه خودش و نه عکسش رو ندیدم . عکس فریبا را عبدالله خان دارن . من با دوربین ایشون عکسش را گرفتم . اگر شد میگیرم میذارم ولی یادمه در زمان عکس گرفتن دستاش لنگ بودن واسب حال عمومی خوبی نداشت وبهمین دلیل معمولا تیپ وعکسش بد میشه .