آقا/ خانم گلصحرا.....
شما میتونید ثابت کنید که آق بند چطور مشکوکه به دوخون بودن ؟؟؟؟؟؟؟
اصلا این اسب رو دیدین؟؟؟؟ می شه از پدر مادرش و پدر و مادر آونها برامون بگید!!!!! که ما هم دلیل شک شما رو بدونیم؟؟؟؟؟
بعد لطفا میشه بفرمائید رو چه حسابی میگید آهو خالصه؟؟؟؟؟ ( من در خالص بودن آهو شکی ندارم ) اما می خوا م دلایل شما رو هم واسه خلوص خونی آهو بدونم!!!!!!!!
جناب کولاک...درسته که من و خیلی های دیگه این اسب یا خیلی اسبای دیگه رو ندیدیم اما از روی گفته ها و مستندات موجود میشه به نتایجی رسید...
طبق اطلاعات بنده با ورود اسبان تروبرد به ایران در دوره قبل از انقلاب و متعاقبا ورود به شمال ایران،غالب ترکمن ها که به دنبال اسبان سریعتر و ورزشی تر بودند اقدام به کشش از این اسبها و حتی
رهاسازی در ایلخی ها کرده و عملا اسبان ترکمن رو تا حد نابودی رسوندند.تا به حدی که طبق دانسته های حتی ناقص بنده حتی خالص ترین مادیانها هم ناخالصی داشتند ولو خیلی کم!!!و چنانچه اسبهای امروز به عنوان سیلمی (بجز معدود مستثنات یموت)یا مادیان خالص مورد استفاده قرار میگیرند نتیجه اصلاح در کشش ها صورت گرفته...
حالا بنده هم طبق این نظریه عرض کردم که مشکوکه و نه اینکه حتما مورد داره...حالا چنانچه جنابعالی اطلاع دقیقتری دارید جهت اطلاع بنده و امثال بنده دریق نفرمایید.