فلیکا(آرش*کیمیا)

امید زمانی

Active member
نام :فلیکا(نریان)
پدر : آرش
مادر:کیمیا(گل آهو *گل آقبند)
تولد:1386
تولید کننده :مهدی شاهین

پیوست ها

• felika.jpg
    felika.jpg
    139.6 کیلوبایت · بازدیدها: 30
امسال ميخواستم يه ماديون باهاش بكشم...
ولي يكي اومد خريدش.بنده خدا هفت هشت روز صبر كرد ماديونم فحل بياد ولي نيومد كه نيومد...
نميدونم باور ميكنيد يا نه فرداي روزي كه بردنش ماديون فحل اومد:sadsmiley:

اميد خان اسب خوشگلي و من خيلي دوستش دارم،ولي از نظر تيپ نميشه گفت تركمنه تمومه...
واضحترين چيرش هم گوشش...خيلي به عرب ميزنه....
نظر شما؟

امید زمانی

Active member
راستش مادر این اسب خیلی زیبا بود یه یموت خیلی قوی .
2 تا کشش با آرش داشت و نتیجه اش شد فلیکا و 2 مادیان دیگر که آنها خیلی زیباتر شدند به نظرم و خیلی شبیه تر به آرش

راستش مادر این اسب خیلی زیبا بود یه یموت خیلی قوی .
2 تا کشش با آرش داشت و نتیجه اش شد فلیکا و 2 مادیان دیگر که آنها خیلی زیباتر شدند به نظرم و خیلی شبیه تر به آرش

خوب البته من مادرش رو نديدم،ولي از طرفي هم نميشه گفت يموت بوده،درسته كه پدربزرگ مادريش گل اهو بوده تو خالص بودنش شكي نيست،ولي از طرفي مادربزرگ مادريش هم گل آقبند(اربنت*آق بند)بوده كه هم از طرف اربنت تروبرد داره هم از طرف آقبند مشكوكه...
گر چه تا وقتي كه به فليكا رسيده آثار ناخالصي ضعيف و ضعيف تر ميشه...

koulak

Member
آقا/ خانم گلصحرا.....
شما میتونید ثابت کنید که آق بند چطور مشکوکه به دوخون بودن ؟؟؟؟؟؟؟
اصلا این اسب رو دیدین؟؟؟؟ می شه از پدر مادرش و پدر و مادر آونها برامون بگید!!!!! که ما هم دلیل شک شما رو بدونیم؟؟؟؟؟

بعد لطفا میشه بفرمائید رو چه حسابی میگید آهو خالصه؟؟؟؟؟ ( من در خالص بودن آهو شکی ندارم ) اما می خوا م دلایل شما رو هم واسه خلوص خونی آهو بدونم!!!!!!!!

آقا/ خانم گلصحرا.....
شما میتونید ثابت کنید که آق بند چطور مشکوکه به دوخون بودن ؟؟؟؟؟؟؟
اصلا این اسب رو دیدین؟؟؟؟ می شه از پدر مادرش و پدر و مادر آونها برامون بگید!!!!! که ما هم دلیل شک شما رو بدونیم؟؟؟؟؟

بعد لطفا میشه بفرمائید رو چه حسابی میگید آهو خالصه؟؟؟؟؟ ( من در خالص بودن آهو شکی ندارم ) اما می خوا م دلایل شما رو هم واسه خلوص خونی آهو بدونم!!!!!!!!

جناب کولاک...درسته که من و خیلی های دیگه این اسب یا خیلی اسبای دیگه رو ندیدیم اما از روی گفته ها و مستندات موجود میشه به نتایجی رسید...
طبق اطلاعات بنده با ورود اسبان تروبرد به ایران در دوره قبل از انقلاب و متعاقبا ورود به شمال ایران،غالب ترکمن ها که به دنبال اسبان سریعتر و ورزشی تر بودند اقدام به کشش از این اسبها و حتی رهاسازی در ایلخی ها کرده و عملا اسبان ترکمن رو تا حد نابودی رسوندند.تا به حدی که طبق دانسته های حتی ناقص بنده حتی خالص ترین مادیانها هم ناخالصی داشتند ولو خیلی کم!!!و چنانچه اسبهای امروز به عنوان سیلمی (بجز معدود مستثنات یموت)یا مادیان خالص مورد استفاده قرار میگیرند نتیجه اصلاح در کشش ها صورت گرفته...
حالا بنده هم طبق این نظریه عرض کردم که مشکوکه و نه اینکه حتما مورد داره...حالا چنانچه جنابعالی اطلاع دقیقتری دارید جهت اطلاع بنده و امثال بنده دریق نفرمایید.

امید زمانی

Active member
خوب البته من مادرش رو نديدم،ولي از طرفي هم نميشه گفت يموت بوده،درسته كه پدربزرگ مادريش گل اهو بوده تو خالص بودنش شكي نيست،ولي از طرفي مادربزرگ مادريش هم گل آقبند(اربنت*آق بند)بوده كه هم از طرف اربنت تروبرد داره هم از طرف آقبند مشكوكه...
گر چه تا وقتي كه به فليكا رسيده آثار ناخالصي ضعيف و ضعيف تر ميشه...
مادر بزرگش آق بند بوده نه گل آق بند !!!

نام :فلیکا(نریان)
پدر : آرش
مادر:کیمیا(گل آهو *گل آقبند)
تولد:1386
تولید کننده :مهدی شاهین

امید خان مطابق با گفته خود شما وقتی مادرش کیمیا(آهوسعید*گل آقبند) یعنی مادر بزرگ مادریش میشه گل آقبند...
با اینکه میدونستم کیمیا کره گل آقبند نیست(و فکر میکنم خواهرش باشه)ولی باز دونسته های شما رو به اطلاعات خودم ارجحتر دیدم.

امید زمانی

Active member
من هم گیج شدم! مادرش گل آق بنده ولی نه اون گل آق بند مادر سرخوش و اورال اون گل آقبند مادر طلا و گلبن

من هم گیج شدم! مادرش گل آق بنده ولی نه اون گل آق بند مادر سرخوش و اورال اون گل آقبند مادر طلا و گلبن

فکر میکنم اینطور باشه:
کیمیا(آهوسعید*آقبند)......
در نتیجه ایندو از مادر،خواهراند....و فلیکا هیچ ربطی به گل آقبند نداره(فقط میشه خاله فلیکا:dodgy:)
گل آقبند(اربنت*آقبند)......

امید زمانی

Active member
اتفاقن من هم همین حدس رو میزدم . آهوسعید*آق بند میشه مافی. من شناسنامه کیمیا رو دیدم گل آقبنده اسم مادرش اما گل آقبند یموت نه کره اربنت

بالا